çok sıkıldım:(

Adam bayada ilgilenmis yani. yerinden kalkamiycak
bir durumun varsa haklisin. ama sanki biraz
naz varmis gibi.

O niyeymis.
Onlar hasta olunca el bebek gül bebek bakiyoruz ama.
Şunlara bak hele

Valla oyle

aynen hiç hoşlanmaz hatta dün çok nazlısın hastalığın hiç çekilmiyor biran önce iğleşsen iyi olcak dedi

Iste FrKafka, ozaman havva ayni sekilde o hastalaninca sende de ki yok yok biseyin yok aslan gibisin umursama hic
Nazlanma sen en iyisi esine guclu kadin sevenlerden

klasik davranış sergilemiş,
yine sizi düşünmüş bişeyler getirmiş dışardan, çay filan hazırlamış.
ben de bazen kızarım eşime yine mi maç diye ama bi yerde de diyorum onun da başka eğlencesi yok .
haftada 1 defa ya gider ya gitmez..
ondan artık maç konusunda laf söylemiyorum.
hastasınız diye belki daha hassas oldunuz. ben de olsam evde olmasını isterdim öyle bir durumda ama işte...
neyse uzatmayın sizde, tatlıya bağlanır :)

dün buradan çıktıktan sonra yanına gittim konuşmak için ben ne kadar konuşmaya çalıştıysam o bana çemkirdi eski konuları açtı baya sinirlendim ben bu halde olmama rağmen seninle konuşmak herşeyi düzeltmek için geldim ve sen konuşmuyup surat yapıyorsun hastaydım yanımda olmanı istedim çok şey mi istedim neden böyle davranıyorsun dedim sorun bu deyil sen beni kısıtlamaya çalışıyorsun ama böyle olmayacak artıık her gün çıkacağim daha bir sürü şey söyledi konuşmaya devam etmeyelim yoksa çok kötü olacak uyuyalım dedim sen git uyu belki gelirim belkide salonda yatarım dedi salonda yattı sabah erken bizim yanımıza geldi ben daha çok hastalandim beni dr götürdü serum ve ilaç verdi dr sonra beni eve bırakıp işe gitti olayı neden bu kadar büyüttü anlamadım yaa hala surat yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…