çok sıkıldım:(

havva63

Bir kez kaçar uçurtman sonra gökyüzne küser insan
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.874
107
evliyim bir bebeğim var 2 gündür oğlumda bende hastayız soğuk almışız sanki hiç geçmiycekmiş gibi. eşim dün akşam bitki çayı yaptı sağolsun içtim biraz iyi geldi ama hala kötüyüm sabahta ben hastayım diye kahvaltıyı eşim hazırladı birlikte topladık o işe gitti ben evdeydim neyse akşam oldu eşim geldi biraz geçti ben dışarı çıkıyorum maç var dedi biz hastayız her hafta gidiyorsun bu hafta gitme dedim olan oldu ben çok baskıcıymışım ona karışamaz mışım hem evde olsa ne olcakmış siğarayı bıraktığıma pişman ettin dırdırcısınız hepiniz böyesiniz dedi ve bağirdı çıktı gitti ben yemek yapmadım halim yoktu dışarıdan birşeyler alıp geldi hadi birşeyler ye dedi ben yemicem dedim 3 4 kere söyledi yemiyorum dedim ister ye ister çöpe at dedi çıktı ben çok şey mi istedim ya

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.
Ortada büyütülecek bir mesele yok bence...
Biraz sakinleşmeye ihtiyaç var gibi...

sağolun sinirlerim bozuldu şimdi diğer odada müzik dinliyor beyfendi hiçbirşey olmamiş gibi büyütüyor muyum acaba

biraz hastaliginda verdigi naz var galiba üstünde. tabiki esinin tavri hos degil ama biz kadinlar eslerimiz sevgililerimiz hastalinca gösterdigimiz sefkati ilgiyi erkekler cogu zaman gösteremiyolar malesef.
kendine göre yorumunuda yapmis, erkek mantigiyla sanki senin yaninda oturursa iyilesecekmisin :) onlar öyle düsünüyo genelde yapacak bisey yok
Allah acil sifalar versin

Yani bence de siz hastayken gitmemesi gerekirdi.. Ama tartismalar gerekesiz olmis gibi..

biz hastayken yanımızda olması gerekmezmiydi acil bir şey değildi sonuçta
Anladığım kadarıyla eşiniz size karşı epey ilgili gitmenin sorun olmayacağını düşünmüştür. Siz de üstüne gidince anlık öfkeyle olan olmuş.

sağolun evet biraz hatta baya nazlı biriyim oda bu gün çekemedi

Bir cay yapti, bir kahvalti hazirladi diye pasanin bi yerine bir sey oldu heralde.
Abartmis.
Ya da sizin bilmediginiz bir sıkıntısı olabilir mi?
Bir anda bu kadar tepki vermesi normal degil

ama şimdi nasıl konuşurum ki azda olsa hatalı yani şimdi ben gidip konuşsam aynı şeyi tekrarlıycak of kafam karıştı

ya simdi aranizdaki diyaloglari bilemem tabi ama böyle bir olay bizde yasansa giderim yanina, eseklik ettigini ben hasta oldugum icin ilgi bekledigimi felan anlatirim ama kavga ederek gibi degilde biraz daha sirinlik yaparak
olmazmi böyle?

O hasta olunca sen de aynı bu sekilde söyle

yılda 2 kere hasta olur olmaz ozamanda kıyamam ben çok unutkanım söylediklerini hemen untuyorum unutmak bazen çok güzel ama bazende iyi olmuyor işte unutmazsam hatırlacağim hemde üstüne basa basa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…