- 20 Ağustos 2015
- 6.458
- 15.544
-
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Ayy su gundemde hele,kayınpeder kelimesi tüylerimi diken diken ediyorİyi geceler hanımlar. Benim dünya iyisi bir kayınpederim var. Beni çok aşırı seviyor. Ne istersem alır, ne istersem yapar, hastalandığımda kıyamaz. Kızı yok ondan biraz fazla üstüme düşüyor diye düşündüm hep. Sürekli konuşur, mesajlaşırdık ama bugünlerde sabah akşam yazıyor mesaj atmadığı bir gün dahi yok,sık sık arıyor hemen hemen her gün. Kayınvalidem de sabah akşam arıyor. O apayrı da, kayınpederimin mesajlarına artık bir cevap veriyorsam bir vermemeye, aradığında açmamaya başladım. Çünkü artık aşırı derecede boğuldum bu telefon trafiğinden. Hayatımda hiç bir gelin - kayınpederin bu kadar telefonla iletişim kurduğunu görmedim. Bu akşam bana yazmış canım kızım sana çok mesaj atıyorum seni üzmüyorum değil mi diye. İşte şimdi tam yeri geldi söyliyim boğulduğumu diyorum. Ben bu kadar sürekli sürekli görüşmek istemiyorum. Kırmaya da hiç kıyamıyorum. Nasıl söyliyim ki üzülmesin?
Yoldaysaniz haber bekler normal.4 senedir evliyim sapıkça bir hareketini bakışını dahi görmedim. Saf iyi niyetli biri. Kızım olmadı diye kızım yerine koydum dedi. Gerçekten öyle davranıyor da işte çok sık mesaj atıyor nasılsın çocuklar nasıl diye sabah akşam bi yere gitsek gelsek filan bilmek istiyor bazı önemli şeyleri atıyorum izmir e anneme gittik evden çıkınca, oraya varınca filan haber etmemizi istiyor indik diye haber etmesek kırılıyor. Hep aklım sizde diyor
Umarım öyledirOf onu ben de düşündüm ama söylemek istemedim. Artık öyle pis bir zamandayız ki herkesten her şeyi bekliyoruz. Umarım sadece iyi niyetinden böyledir adam.
Umarim öyledir ama bilemiyorum bu zamanda öyle safcik temizcik kim kaldı diye aklım pek bi iyimser dusunemediBenimde aklımdan geçti ama linç yememek için sustum. Dünyanin çivisi çıkmış. Görüyoruz neler neler oluyor. Rabbim hepimizi korusun inşallah. Umarım konu sahibinin kayınpederi de iyiliğinden saflığından yapıyordur bunu
Ay şu beğenmedime basanları anlamıyorum.Herkes iyi niyetli de ben mi fesatim anlamadım.
Kimse de kayınpeder sapik mi dememiş
Ben çok gerildim okurken açıkçası
Günahını almak istemem ama iyiye yoracak da nesi var ?
Ay şu beğenmedime basanları anlamıyorum.
Hiç mi Müge Anlı falan izlemiyorsunuz.
Kedi aynını düşündüm. Bir adam neden gelini de olsa bir kadını sürekli mesaj ile taciz eder. Ben rahatsız olurdum ve cevapta vermezdim.