- Konu Sahibi ummuzeynep
Kızlar çok şık klasik bir çantaya ihtiyacım var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne renk ve ne tarz acaba?Kızlar çok şık klasik bir çantaya ihtiyacım var.
Elimde bunlar var satılık düşünürseniz ayrıntılı konuşuruz. İkisinin de dış kısmı sorunsuz. Çizgili olanın beyaz kısmında hafif kararma oldu sadece ama silinince çıkar. Siyah olan Bambi'nin çantası.siyah renk tercihim ama çok şık olursa diğer renklerde olabilir. Omuz çantası diye geçiyor ya o şekilde. Biraz büyük ve kalıp gibi duranlardan
bunlar var satılık düşünürseniz ayrıntılı konuşuruz. İkisinin de dış kısmı sorunsuz
Elimde bunlar var satılık düşünürseniz ayrıntılı konuşuruz. İkisinin de dış kısmı sorunsuz. Çizgili olanın beyaz kısmında hafif kararma oldu sadece ama silinince çıkar. Siyah olan Bambi'nin çantası.
En alttaki siyah ve maviyi beğendim canım, fiyatları nedir? Fİyatları uygunsa alabilirim inşallah.
yükleyebilirsiniz?Bende de var ama buraya yüklememde bir sakinca var mi?
Siyah..
bu çanta çok güzelmiş. kaç lira acaba
bu çanta çok güzelmiş. kaç lira acaba
Canm 25 tl ye verecgm sifir ama aynisi degil ayni tarz dusunursn orjinal foto atarimbu çanta çok güzelmiş. kaç lira acaba
bu çantayı beğendim. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?düşünürseniz bu çantam var. Ayrıca vizon-kahve renkte çok şık bir çantam daha var onu yüklemedim henüz.
30 canım, bir kaç sefer ancak kullandımbu çantayı beğendim. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
Alirsan orjinalini alEn alttaki siyah ve maviyi beğendim canım, fiyatları nedir? Fİyatları uygunsa alabilirim inşallah.