• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şık klasik bir çanta arıyorum

siyah renk tercihim ama çok şık olursa diğer renklerde olabilir. Omuz çantası diye geçiyor ya o şekilde. Biraz büyük ve kalıp gibi duranlardan

siyah renk tercihim ama çok şık olursa diğer renklerde olabilir. Omuz çantası diye geçiyor ya o şekilde. Biraz büyük ve kalıp gibi duranlardan
Elimde bunlar var satılık düşünürseniz ayrıntılı konuşuruz. İkisinin de dış kısmı sorunsuz. Çizgili olanın beyaz kısmında hafif kararma oldu sadece ama silinince çıkar. Siyah olan Bambi'nin çantası.

Eklentiler

• bambi40.webp
    bambi40.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 166
  • P_20150812_181622.webp
    P_20150812_181622.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 201
bunlar var satılık düşünürseniz ayrıntılı konuşuruz. İkisinin de dış kısmı sorunsuz
Elimde bunlar var satılık düşünürseniz ayrıntılı konuşuruz. İkisinin de dış kısmı sorunsuz. Çizgili olanın beyaz kısmında hafif kararma oldu sadece ama silinince çıkar. Siyah olan Bambi'nin çantası.

Teşekkürler,ama kalıp gibi duranlardan istiyorum.

Tatlim aradigin canta bende cok uyguna verebilirim hic kullanilmadi esarplari da aksama atarim

bu çanta çok güzelmiş. kaç lira acaba

düşünürseniz bu çantam var. Ayrıca vizon-kahve renkte çok şık bir çantam daha var onu yüklemedim henüz.

Eklentiler

• 20150428_223939.webp
    20150428_223939.webp
    17 KB · Görüntüleme: 441
Back