• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevmiştim neden adalet yok bu dünyada ?

Su an bu konuşma tarzına çok kizmam lazım ama hiç kizmadim. çünkü bu acıyı yaşayana kadar ben de boyle düşünüyordum.En büyük salaklik hayatini mahvetmek doğru ama insanın elinde olmuyormuş .Ya resmen direniyorum artik aglamayayim diye bir şey geliyor aklıma ufacık bir şey mesela o kızı birine tanıtırken "bu kız arkadaşım x " diye tanistiriyor olmasi canlanıyor gözümde .Yok iste bende ondan sonrası. Sanki kalbim onunla çalışmaya başladı o gidince arıza yapmaya başlamış gibi . Sürekli sizliyor surekli.Elimde olsa de değil senemi 1 saniyemi verir miyim o çocuğa uzulmek için ? Değil iste ama Allah kahretmesin degil
bide soyle düşün. seni birakip gitmis demekki sevmiyor sevmeyen birine bu kdar deger vermek dog ru mu sence. baska islerle ugrasmaya bak. arkadaslarinla gez dolaş. arkadasin yoksa kendi basina cik muzik dinle parkta bahcede otur hava mis gibi. ise basla. ne bileyim belediyenin bussuru kursu var onlardan birine basla. evden cikman mümkün degilse eger otur namaz kil kuran oku. baska sekilde mumkun degil unutamazsin kendini yer bitirirsin. ayni seyleri az cok bizde yasadik. yok iste baska sekilde gecmiyor. acini yasayacaksn ama bu kadarda uzun olmasin. senden ayrilmis kizla cikmaya baslamis bide ustunden alti ay gecmis.

Nasıl yani? Son ana kadar benim elimi tutmasi öpmesi sarılarak uyuması bana umut vermesi ve bir gün pat diye evine gittiğimde kapıyı yüzüme kapatıp 2 gün sonra başkasıyla çıkmasını ben mi hak ettim ? Ya ben sadece aşık oldum ona hayatımda ilk defa birine bu kadar aşık oldum .Eğer başka birinden hoşlanmaya başladıysa bunu soylemeliydi. Beni son ana kadar yedekte tutup kesinleşince evden kovdu resmen ya daha ne yapabilir ?

Kendini kandirma iliskiniz cok mukemmel miydi o kizdan once ? Cok guzel oldugu icin mi ikide bir ayrilip barisiyordunuz
Biraz mantikli olmak yerine
Elimi tutuyor,opuyor vs seklinde dusunuyorsun sadece ha oda senin problemin beni ilgilendirmez tabiki ama senin goremedigin seyler ve sonucunda yasadigin seyden sonra adaletsizlik oldugunu soylemen garip ...

Kendini kandirma iliskiniz cok mukemmel miydi o kizdan once ? Cok guzel oldugu icin mi ikide bir ayrilip barisiyordunuz
Biraz mantikli olmak yerine
Elimi tutuyor,opuyor vs seklinde dusunuyorsun sadece ha oda senin problemin beni ilgilendirmez tabiki ama senin goremedigin seyler ve sonucunda yasadigin seyden sonra adaletsizlik oldugunu soylemen garip ...
Kaç yasindasiniz acaba ?Ciddi soruyorum bunu.
İliskimiz mukemmeli bırak ilişki bile değildi.ama bu ona benim bu şekilde gururumu kırma hakki vermez.Eğer başka birine asiksa bana dürüstçe ben başka birine aşık oldum artik gorusmeyelim diyebilirdi.O bana napti?SARİLDİ.Sonra daha güzel biriyle çıkmaya başlayınca evden kovdu . Yani bunu anlamanız çok zor inşallah yaşamasıniz da ama empati kurmaya calisin.Her şeyden daha çok sevdiğiniz birisini siz yeniden kazanmaya çalışırken o da bu yönde sinyal veriyorken bir gün pat diye başka biri ile çıkmaya başlıyor.Yaşadığım acıyı tahmin edebiliyor musunuz?

Kaç yasindasiniz acaba ?Ciddi soruyorum bunu.
İliskimiz mukemmeli bırak ilişki bile değildi.ama bu ona benim bu şekilde gururumu kırma hakki vermez.Eğer başka birine asiksa bana dürüstçe ben başka birine aşık oldum artik gorusmeyelim diyebilirdi.O bana napti?SARİLDİ.Sonra daha güzel biriyle çıkmaya başlayınca evden kovdu . Yani bunu anlamanız çok zor inşallah yaşamasıniz da ama empati kurmaya calisin.Her şeyden daha çok sevdiğiniz birisini siz yeniden kazanmaya çalışırken o da bu yönde sinyal veriyorken bir gün pat diye başka biri ile çıkmaya başlıyor.Yaşadığım acıyı tahmin edebiliyor musunuz?

22 yaşındayım ve evliyim daha oncesindede elbet sevdigim hoslandigim ,flortlerimde oldu neyin ne oldugunun farkindayim
Karsina cikan her insan vicdanli,vefali olacak diye birsey yok türlü türlu karakter ve insan var duygusalliktan once bunun farkinda olmalıyız. "Sen kendin icin birseyler yapmazsan kimse yapmaz "

ortada iliski namina birseyde yokmuş zaten seven insan kendini belli eder elimi tuttu ,sarildi,optu diyorsun onu emin ol her erkek yapar sevmesede yapar
Bunlar sevdiginin sinyali degildir
Senin icin hangi cabayı gosterdi somut soyut ne yapti ?

Kusura bakma ama aklını kullanmayıp sonra birsey oldugunda isyan etmek bana sacma geliyor
Bende mukkemmel degilim ama kendi yaptigim hatayi hayata veya baskalarinin ustune atmiyorum eger biri beni uzuyorsa BEN İZİN VERDIGIM icin üzebilmistir

22 yaşındayım ve evliyim daha oncesindede elbet sevdigim hoslandigim ,flortlerimde oldu neyin ne oldugunun farkindayim
Karsina cikan her insan vicdanli,vefali olacak diye birsey yok türlü türlu karakter ve insan var duygusalliktan once bunun farkinda olmalıyız. "Sen kendin icin birseyler yapmazsan kimse yapmaz "

ortada iliski namina birseyde yokmuş zaten seven insan kendini belli eder elimi tuttu ,sarildi,optu diyorsun onu emin ol her erkek yapar sevmesede yapar
Bunlar sevdiginin sinyali degildir
Senin icin hangi cabayı gosterdi somut soyut ne yapti ?

Kusura bakma ama aklını kullanmayıp sonra birsey oldugunda isyan etmek bana sacma geliyor
Bende mukkemmel degilim ama kendi yaptigim hatayi hayata veya baskalarinin ustune atmiyorum eger biri beni uzuyorsa BEN İZİN VERDIGIM icin üzebilmistir
Ben daha fazla sizinle tartışıp büyük konusturmayayim.ama sunu da söylemeden geçemeyeceğim üzgünüm ama siz hiç gerçekten aşık olmamışsiniz .Çünkü birini gerçekten seversiniz sizinle mutlu olabilme ihtimali yüzde 1 bile olsa üzme ihtimalini göze alırsınız elinde olmadan alırsın hem de obur ihtimali dusunemezsin bile...

Bak aslında adalet yerini bulmuş.
Eğer o zihniyette bi insan seninle birlikte olsaydı o zaman adaletsizlik olurdu işte.
Benimde basimdan geçti zamanında. Beyefendi U dönüşü yaptı fakat tren kaçtı artık. Bende çok üzülmüş acı cekmistim.gecmez sanmıştım ama gecti.simdi aklıma bile gelmiyor. Muhtemelen o kızıda aldattı veya buna müsait. Eger evlenseydim iste o zaman adaletsizlik olduğunu dusunecektim.
Simdi beni mutlu eden iyi yürekli bir adamla evliyim ve cok mutluyum.
Herkes hakettiğini yaşıyor emin ol.
Senin sadece zamana ihtiyacın var.

dünyaya isyan ediyorsun da, belki de senin için iyi olan buydu. belki de ayrılmanız senin hayrınaydı.
zamanla geçer.. seni istemeyeni sen de isteme. üzme kendini...

Ben daha fazla sizinle tartışıp büyük konusturmayayim.ama sunu da söylemeden geçemeyeceğim üzgünüm ama siz hiç gerçekten aşık olmamışsiniz .Çünkü birini gerçekten seversiniz sizinle mutlu olabilme ihtimali yüzde 1 bile olsa üzme ihtimalini göze alırsınız elinde olmadan alırsın hem de obur ihtimali dusunemezsin bile...

Buyuk konusmadim bende hata yaptim ama dunya ne kotu diyip birilerinin mutsuz olmasini beklemedim bunubyapmak hicbirseyi degistirmez kafayi degistirirsen ozaman kendin icin biseyler degisir aşık olmak beni aklımdan etmek zorundaysa ben almiyim
Haliniz ortada :) en azindan eşimle boyle mutluyuz biz gayette
Tesekkurler

seni haketmeyen bi insani almissin hayatina, ederinden fazla deger vermissin...
bence baskasiyla beraber diye aglayacagina ondan kurtuldugun icin sevinmelisin
bence bu adaletsizlik degilde tam anlaminda adalet oluyor

iyi anlarinizi degilde sana kötülüklerini düsün

bide soyle düşün. seni birakip gitmis demekki sevmiyor sevmeyen birine bu kdar deger vermek dog ru mu sence. baska islerle ugrasmaya bak. arkadaslarinla gez dolaş. arkadasin yoksa kendi basina cik muzik dinle parkta bahcede otur hava mis gibi. ise basla. ne bileyim belediyenin bussuru kursu var onlardan birine basla. evden cikman mümkün degilse eger otur namaz kil kuran oku. baska sekilde mumkun degil unutamazsin kendini yer bitirirsin. ayni seyleri az cok bizde yasadik. yok iste baska sekilde gecmiyor. acini yasayacaksn ama bu kadarda uzun olmasin. senden ayrilmis kizla cikmaya baslamis bide ustunden alti ay gecmis.
Ya degil de sorun surda belki psikolojik bilmiyorum ama hala ona benzeyen birini gordugumde kalbim yerinden cikacakmis gibi atiyor.Buna engel olamamak cok sıkıcı ne yaparsam yapayim bitmiyor

Hergun universiteye gidiyorum zaten.Haftasonu calisiyorum.aksamlari bep arkadaslarimlayim .

Ya degil de sorun surda belki psikolojik bilmiyorum ama hala ona benzeyen birini gordugumde kalbim yerinden cikacakmis gibi atiyor.Buna engel olamamak cok sıkıcı ne yaparsam yapayim bitmiyor

Hergun universiteye gidiyorum zaten.Haftasonu calisiyorum.aksamlari bep arkadaslarimlayim .
sosyalde bi insanmissin unutmadıysan bence bi destek al. sonu hayir olsun.

sosyalde bi insanmissin unutmadıysan bence bi destek al. sonu hayir olsun.
Anlayamadigim sey bu zaten.Ya bazen bir dakika boslugum olmuyor,ama onu dusunmedigim an yok.Beynim baska bir sey bilmiyor sanki.Ilk zamanlar normaldi ama artik bu kadar aradan sonra onu dusunmedigim aklima gelmeyen saatlerin olmasi lazim.birak saati benim saniyem yok yaptigim her iste aklimda.ya normalde bu kadar zayif bir insan da degilim ama bu konuda kendime engel olamiyorum.
bir daha birini bu kadar sevmek mi? Tövbe.

takıntı yapmışsın,tüketememişsin,merak bir gün gelir,tüketir,ve kocaman acı bır gulumseme olur yüzünde bumuydu üzüldüğüm dersın

Back
X