ben bu siteye benimle aynı dertte olanlarla dertleşmek ve kendimi biraz daha iyi hissetmek için giriorum ve yazıorum. sonucda yazımın başındada ob tedavisi gördüümü yazdım ilaç kullandığımı da yazdım. böle çet diye sorunlu muamelesi yapman çok garip geldi bana . tamam herkesin düşüncesine saygı duyuorm bend eole düşünülmesi gerektiğini biliorum ztn ama problemim ztn bu bilmek düşünce yapısını değişyirmiyo. sen kendini hiç kendi hayatına yabancı hissettinmi. bir sabah kalktığında hi. geçmişin yok gibi hissettin mi. durduk yere del, gibi sevdiğin insnaın varlığından şüphe ettinmi hiç. yaşadıklarım koly şeyler olsa detleşicek sayfalar aramzdım herlde. mimarlık okuorum cok da boş vaktim yok sadce derdime derman arıorum. biraz empatiye dawet edıorum seni. yaşamayan bilemez
yaşamayana dinlemek akıl vermek koly gelıo biliorum zaten bunları da göze alarak yazıorum bilorum ama çıldırmak üzereyim. bağıra bağıra ağlıyorum. ve tedavide görüyorum nevzat tarhan a hemde yapabileceğim herşeyi yapıorum. ama insnaların hayat koşuşturmacası bana saçma geliyor. sanki herkesten başka bi boyutta yaşıo gbiyim. benim ben oolmadıımı bilorum. yaaa düşünebiliomsn biri sana hayatını anlatmıs ve tatile cıkmıs yada ewde uyuo sende o anlatıklarına uyum sağlamaya çalışıosunbu kdr zor işte yaşamım
bu konularla benim gibi çok ilgilendiğin cok belli. ve diğer bütün cwplarının yanında gerçekten bu bana cok iyi geldi . hayat zor ama bazen kotu donemlerde bize hep oleymiş gbi gelıo sadce ole. bazı şeyleri bıçak gibi kesmek gerek ama benim sorunum bu geçmişi geçmişde bırakamıyorum. her anım sanki geçmişde bi dejavu. bunu aşmak zor olucak biliyorum ama emdr tedavisine başlıycam inşallah. ama yabancılık duygusuyla başa cıkmak cok zor depresyon denen sey bile cok basit geliyor. ilgin ve tavsiyelerin çin gerçekten teşekkür ederim. ama benm bi geçmiş sorunlarımla yuzleşmeye yani emdr ye ihtiyacım var . tek umudum bu kaldı ama cok güveniyorum. nevzat tarhandan daha iyisi mi var ki. bu bana iyi gelıo daha az sorgulatıoo işte.
emin ellerdesin diosun yaniama emdr nin o yan etkilerini tam bilmıorum anlatıcaklar bakalım daha başlamadım başlıycam da tedirginim ben konsantre olamam gbi gelıoo korkuorumm. bend eişe yararmı acaba die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?