taBi ki çok Belli ediyorum sözlüme Bu durumu.. mesela çağiriyor, görüşmek istiyor hep Bi Bahane Buluyorum. görüştüğümüz zamanlarda uykumun geldiğini hissediyorum sürekli.. sevmiyosun artık Beni diyip duruyor. düşünüyorum hayır seviyorum onu sadece ona duyduğum o yoğun aşk azaldı o kadar. Bu da kaçınılmaz zaten. o aşk yıllarca kalmıyor.. Böyle zamanlarda onun iyi yönlerini düşünüyorum güzel günlerimizi düşünüyorum. eskisi giBi olamıyoruz ilişkimizin Boyutu değişti. Bi de Biz çok maceralı Bi şekilde Başladık ilişkimize. BirBirimizi hiç tanımadan direk aşık olduk ve hemen teklif etti hemen kaBul ettim ertesi gün aBlası ve kuzenleriyle tanıştım herkes şaşirdi, çok hızlı Başladık.. sonra durulduk. ikimiz de arar olduk o heyecanlı günleri.. Benim amacım evlilik değildi Bu ilişkiye Başlarken, onun zaten evlilik giBi Bi düşüncesi asla yoktu.. aşık olduk sadece.. ileriyi düşünmedik hiç..üstelik Benim düğünüme Bir ay kala nişanı Bozmuştum, ve onunla 2 ay sonra tanışmıştım.. taniştiğim gün sevgili olduk zaten.. nişandan yeni ayrılmiştim ve Bunalımdaydım.. 5 yıllık hastalıklı Bir enkazdan çıkmıştım.. onda sadece huzur aradım Başka hiç Bi Beklentim yoktu.. ne evlilik ne uzun süreli Bi sevgi.. gittiği yere kadar gidecek ve yollarımızı ayıracaktık.. ayıramadık.. evliliğe karşi olan sevgilim 2 seneden sonra çok değişti.. işi ciddiyete Bindirelim dedi, Ben de razı oldum taBi. sonuçta aileler tanişmişti, Ben zaten ailesiyle görüşüyordum.. şuan 3. sene bitti. Ben atanınca evlenecez.. hayırlısı olsun diyorum.. ama Ben geçmiş ilişkilerimde de aynı sorunları yaşadiğim için daha tecrüBeliyim. şimdi eskisi giBi aşık değilim diye asla sevmiyor değilm. sadece ilişki Boyut değiştirdi.. Bunun farkındayım.. Bir de sonuçta ikimiz de kocaman insanlarız, gittiği yere kadar gider Bitmesi gereken yerde Biter. sen de iyice düşün, Belki de soğumanın Başka nedenleri vardir, sana uygun olmadiğini falan düşünüyosundur, eğer öyle Bişeyse evlenme derim. ama sadece aşk azaldi, heyecan azaldi diyorsan çoğu ilişki Bi süre sonra o duruma geliyor o yüzden takma