yaşamayana dinlemek akıl vermek koly gelıo biliorum zaten bunları da göze alarak yazıorum bilorum ama çıldırmak üzereyim. bağıra bağıra ağlıyorum. ve tedavide görüyorum nevzat tarhan a hemde yapabileceğim herşeyi yapıorum. ama insnaların hayat koşuşturmacası bana saçma geliyor. sanki herkesten başka bi boyutta yaşıo gbiyim. benim ben oolmadıımı bilorum. yaaa düşünebiliomsn biri sana hayatını anlatmıs ve tatile cıkmıs yada ewde uyuo sende o anlatıklarına uyum sağlamaya çalışıosun
bu kdr zor işte yaşamım
tekrar geçmiş olsun ama yaşamayana akıl vermek diye bişiy doğru olsaydı ben bu foruma ara ara takılıyor da olmazdım değilmi:)herkes gibi benim de sorunlarım var ve geçmişde de varlardı...sorunlar bitmez ama bakış açıları değiştirilirse bambaşka bir boyuta kilitleyebiliriz onları,,,madem mimarsınız matematiğiniz ben gibi iyidir,,şöyle düşünün o zaman: belirli ve sabit sorunlarım var,hep vardı ve gelecekte de olacak,,,o halde ben bunları yaşamım dediğim denklemde,hayatı ve sonucu görebilmek için ortak bir parateze alıp,yoluma böyle devam etmeliyim,,,,sorunlarını ortak paranteze al ve önünü gör derim,,,çünki,,,parantez dışına çıktıkça sana zarar veriyolar,,,,,demekki aynı problemi çözmeye çalışan iki insandan biri daha kolaylaştırıcı bir metodla işleme yaklaşıyorsa,(ben gibi)bu durumda senin dediğin şey kendi kendini çürütüyor,,,dikkatlice okursan ne demek istediğimi anlayacaksın,,,,ayrıca o yada bu nedenden beyin kimyandaki bir aksalık da bu türlü duygu ve düşüncelere sebep olabilir,,,bence terapinin yanında,biraz da nörolojik tetkiklere de scak bak,,,önyargılı olma,,bence o zaman işin daha kolay,,çünki bilirsin ki sorununun fizyolojik bir ayağı var,,ve bu da ben sorunluyum duygunu aşmanı sağlar diyorum,,haksızmıyım?yaşadığın oca karmakarışık ve anlamsız şeyin fizyolojik bir nedeni olduğunu bilmek bile bence iyileşmenin %80ini sana getirecektir.....