• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri çok severek giydiğim gelinliğim...

neda575

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
48
8
98
37
İçel Mersin
$_MG_1961.jpg $IMG_0237.jpg $_MG_1178.jpg $_MG_1353.jpg
merhabalar... düğünüm olalı 4 ay oldu. tabi öncesi aylarca da tatlı hazırlık süreci. bu süreçteki her ayrıntı,kına gecem, düğünlerim, fotograflarım herşey gönlüme göre oldu dilerim sizinkiler de öyle olur...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 985629 Eki Görüntüle 985630 Eki Görüntüle 985627 Eki Görüntüle 985628
merhabalar... düğünüm olalı 4 ay oldu. tabi öncesi aylarca da tatlı hazırlık süreci. bu süreçteki her ayrıntı,kına gecem, düğünlerim, fotograflarım herşey gönlüme göre oldu dilerim sizinkiler de öyle olur...

:16:

cnm çok güzel bir gelin olmussun mutluluklar dilerim .. özellikle duvagını çok beğendim , uzun olması düğünde seni rahatsız ettimi ? çift
duvakmı yaptırdın bende uzun olsun istiyorum da :)

:16:

cnm çok güzel bir gelin olmussun mutluluklar dilerim .. özellikle duvagını çok beğendim , uzun olması düğünde seni rahatsız ettimi ? çift
duvakmı yaptırdın bende uzun olsun istiyorum da :)

teşekkür ederim dilerim sen de çok mutlu bir gelin olursun. ben gelin fotograflarında balerin topuz uzun duvak duruluğunu çok seviyorum. ancak düğün için balerin topuz da uzun duvak da uygun olmuyor. düğünümde kısa duvak kullandım. fotograf çekimini düğünlerimden ayrı bir gün yaptım çünkü fazlasıyla yorucu bi işi insan ömrünün en güzel gecesini germesini istemedim. çok da doğru yaptığımı düşünüyorum. hem düğünümde enerjik ve neşeliydim,hem fotograflarım istediğim gibi aceleye gelmemiş ve keyifliydi.

Eki Görüntüle 985629 Eki Görüntüle 985630 Eki Görüntüle 985627 Eki Görüntüle 985628

Öncelikle mutluluklar dilerim :16:

Çok güzel bi gelin olmuşsunuz duvağınızın uzunluğu da çok güzel olmuş fotolarda güzel durmuş gerçekten :16:

Bir ömür boyu mutluluklaaaaarrrrr bi yastıkta kocayın inşallah :9: :69:

Back