Çok sever ilgi gösterirsen, gün gelir sen çok iyi bir kizsin olurmuş...

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Üzgünüm, çok üzgünüm... Hani böyle içim çığlık çığlığa ama dışarıya suspusum. Sorguluyorum yaşadıklarımı, aslinda herşeyi nasip değilmiş mottosuyla bir kalemde unutmak gerekirken sorguluyorum ve yaptığım en büyük hatanın cok değer vermek ve bunu gostermek olduğunu görüyorum.

Bir ilişkim vardı. Başlarda ikimizde hemen hemen aynı oranda ilgi gosteriyorduk. Hoşlandik, mantık boyutunda da uygun geldi ve başladık. Ilk bir ay ilgiliydi heyecanlıydı. Sonraki aylar daha çok arayan, görüşmek isteyen, daha çok ilgi gösteren hep ben oldum. O kendini kademeli olarak geri çekti. Birkaç kez söyledim bu durumu. Iş yoğunluğunu ortaya sürdü. Inandim başta içten içe de hep ona destek olmak istedim. Beklentilerimi minimize ettim. Ama öyle bir raddeye geldi ki olay. Haftalarca gorusmesek görüşmek talebinde bulunmuyordu adam. Bende bu is böyle gitmez ayrilalim dedim. Istemedi ben böyle hayal etmedim dedi. Senden fedakarlik bekliyorum vs dedi. Her neyse devam ettik. Ama durum gitgide daha kötüleşti. Kavga gürültü saygısızlık yok ama sıfır ilgi.

Ve beklenen son. Terketti. Sen çok iyi bir kizsin, evlilik düşünülecek çok mantıklı bir insansın ama kafa yapilarimiz uymuyor oldu. Sen ilişkide çok aktifsin ben çok duraganim dedi. Bu halimin sebebi belki de duyguları yoğun hissedemiyor oluşumdur dedi. Şimdi düşünüyorum, hani yoğunluk? Hani psikolojik sorunlar?

Ben şurada kaybettim sanırım, o kendini naza çektikçe ben kendimi öne attım. Strateji vs düşünmeden balıklama kendimi attım ilişkiye. Evet iyi kızdım yormadim ama ne esprim kaldı ki. Yoracaktim, uzecektim, naza cekecektim.

Çok üzgünüm çok. Iyi kız olmaktan dolayi da çok üzgünüm.

Kırıcı yorum yapacaklar için önden rica ediyorum lütfen yapmayın.. Durumun acikliginin farkındayım. Sadece günlerdir icimde çığlık çığlığa olanları bir yere dokmem gerekiyordu.

Sen sevince strateji yapmayan ve oldugu gibi yasayan birisin.

Tabi bu da etkili ama stratejiyle ilerleyen iliski hep strateji ister diye dusunuyorum

Insan kendin de suc ariyor ama bence gercekten seven insan strateji geri cekme istemez umarim kendine uygun birini bulursun.

Bunun iyi kız olmakla alakası yok. Bunaltmadan sevginizi gösterin her daim bunun naza çekmesi olmaz. Belki de sadece sizinle aynı şeyleri hissedemememistir olabilir böyle şeyler üzülmeyin çok.
Bunaltmadim ki.. diyorum ya beklentileri minimize ettim artık. Olabildiğince anlayisliydim

Ben yine de pişmanım o kadar açık olduğuma

Sen sevince strateji yapmayan ve oldugu gibi yasayan birisin.

Tabi bu da etkili ama stratejiyle ilerleyen iliski hep strateji ister diye dusunuyorum

Insan kendin de suc ariyor ama bence gercekten seven insan strateji geri cekme istemez umarim kendine uygun birini bulursun.
Umarım

Çok yordu bu ilişki beni

Bunaltmadim ki.. diyorum ya beklentileri minimize ettim artık. Olabildiğince anlayisliydim

Ben yine de pişmanım o kadar açık olduğuma
Bunaltmadıysanız doğru söylüyor olabilir sizin kadar yoğun hissetmediği için sizin duygularınız ona ağır gelmiştir. Ki devam da edebilirdi bitirmesi yine de onurlu bi davranış. Üzülmeyin dediğim gibi ilerde doğru bi karar oldugunu anlayacaksınız

Canım sana senin kadar ilgi duymamış arkadaş..yoğunluk vs hepsi palavra hiç inanmıyorum..gerçekten seven ilgi duyan birisi için bunlar bahane dahi olamaz..önüne bak ve üzülme arkana da bakma artık..senden uzak Allaha yakın olsun.

Üzgünüm, çok üzgünüm... Hani böyle içim çığlık çığlığa ama dışarıya suspusum. Sorguluyorum yaşadıklarımı, aslinda herşeyi nasip değilmiş mottosuyla bir kalemde unutmak gerekirken sorguluyorum ve yaptığım en büyük hatanın cok değer vermek ve bunu gostermek olduğunu görüyorum.

Bir ilişkim vardı. Başlarda ikimizde hemen hemen aynı oranda ilgi gosteriyorduk. Hoşlandik, mantık boyutunda da uygun geldi ve başladık. Ilk bir ay ilgiliydi heyecanlıydı. Sonraki aylar daha çok arayan, görüşmek isteyen, daha çok ilgi gösteren hep ben oldum. O kendini kademeli olarak geri çekti. Birkaç kez söyledim bu durumu. Iş yoğunluğunu ortaya sürdü. Inandim başta içten içe de hep ona destek olmak istedim. Beklentilerimi minimize ettim. Ama öyle bir raddeye geldi ki olay. Haftalarca gorusmesek görüşmek talebinde bulunmuyordu adam. Bende bu is böyle gitmez ayrilalim dedim. Istemedi ben böyle hayal etmedim dedi. Senden fedakarlik bekliyorum vs dedi. Her neyse devam ettik. Ama durum gitgide daha kötüleşti. Kavga gürültü saygısızlık yok ama sıfır ilgi.

Ve beklenen son. Terketti. Sen çok iyi bir kizsin, evlilik düşünülecek çok mantıklı bir insansın ama kafa yapilarimiz uymuyor oldu. Sen ilişkide çok aktifsin ben çok duraganim dedi. Bu halimin sebebi belki de duyguları yoğun hissedemiyor oluşumdur dedi. Şimdi düşünüyorum, hani yoğunluk? Hani psikolojik sorunlar?

Ben şurada kaybettim sanırım, o kendini naza çektikçe ben kendimi öne attım. Strateji vs düşünmeden balıklama kendimi attım ilişkiye. Evet iyi kızdım yormadim ama ne esprim kaldı ki. Yoracaktim, uzecektim, naza cekecektim.

Çok üzgünüm çok. Iyi kız olmaktan dolayi da çok üzgünüm.

Kırıcı yorum yapacaklar için önden rica ediyorum lütfen yapmayın.. Durumun acikliginin farkındayım. Sadece günlerdir icimde çığlık çığlığa olanları bir yere dokmem gerekiyordu.

bu yazıda benim dikkatimi çeken şey "kafa yapılarımız uymuyor" lafı
ve geri kalandan anladığım adam önce sizden hoşlanmış, sonra soğur gibi olmuş ama biraz daha şans vermek istemiş
sonra da bakmış ki olmuyor, sizden yeterince hoşlanamıyor, kırmadan bitirmek istemiş

ilişkiler biraz böyle olur
kimse ha deyince deli gibi aşık olarak çıkmaya başlamaz
önce bi elektrik alırsın, bir hoşlantı hissedersin, sonra birlikte zaman geçirmeye başlayınca ya ilişki pekişir, gerçek aşka dönüşür ya da birinden biri soğur
sizdeki durum bu gibi geldi bana
yani bunun iyi kız olmakla, naza çekip çekmemekle alakası yok

"Sen çok iyi birisin ama biz çok farklıyiz. Ben ayrılmak istiyorum ama sorun kesinlikle sende değil, umarım karşına harika insanlar çıkar,coook mutlu olursun"
A aaaa, benim en klişe ayrılık sözcüklerim bunlar, karşı taraf üzülmesin diye söylenir.
Ne yani, ille de 'sen soyle yaptın,su gün şöyle dedin' diye cirkeflik mi yapsın?

"Sen çok iyi birisin ama biz çok farklıyiz. Ben ayrılmak istiyorum ama sorun kesinlikle sende değil, umarım karşına harika insanlar çıkar,coook mutlu olursun"
A aaaa, benim en klişe ayrılık sözcüklerim bunlar, karşı taraf üzülmesin diye söylenir.
Ne yani, ille de 'sen soyle yaptın,su gün şöyle dedin' diye cirkeflik mi yapsın?
Yazdigimdan ne anladınız bilmiyorum

Ama ben başta ilgili olup sonra kendini geri çekmesini benim çok ilgili davranmama bağlıyorum

Ona herhangi bir kötü söz söylemedim, söylemek istemem de

Canım bahane üstüne bahane üretmiş sende kendini fazla kaptırmışsn . Bu devirde soğuk davrananlar kizanlar küsenler yaranıyor bir dahakine daha sağlam adımlar atarsın.

Bence size karşı tam anlamıyla ilgi duymamış.Baslarda biraz hoşlandıysa da yeterli gelmemiş olsa gerek ki daha fazla sürdürmek istememiş.Senden gerçekten elektrik alsaydı ve sevebilseydi o da bu ilsikinin devamı için törpülenmesi gereken yerleri konuşup düzeltebilirdiniz.Kaldi ki siz karış taraf icin herşeyi yapabilecek ilgi ve alakayı göstermişsiniz.
Hic canınızı üzmeyin,sizden gerçekten hoşlanan bir erkekle bir iliskiye başlamanız daha iyi.Sizi gerçekten isteyen biri yolunuza çıktığında,yanlış bir kişiye zaman ayirdiginiza bile pişman olacaksınız.Erkekler tam olarak hoşlanmadıkları kısaca istemedikleri kızlara sen çok iyisin deyip direk defolup giderler.

Yazdigimdan ne anladınız bilmiyorum

Ama ben başta ilgili olup sonra kendini geri çekmesini benim çok ilgili davranmama bağlıyorum

Ona herhangi bir kötü söz söylemedim, söylemek istemem de
Siz beni anlamadıniz sanırım. Ben adamın ennnn klişe ayrılık cümlesini kurduğunu söyledim. Genelde insanlar karşısındaki kırılsın istemeyince 'sorun sende degil, bende' derler. Sizin eski sevgiliniz de aynı metodu uygulamış. Ne yani, illa 'senin su huyuna uyuz oluyorum, geçen de böyle böyle demiştin' falan diye cirkeflik mi yapması gerekiyor (ayrılan kişinin) demek istemistim.
Herkes ilişkinin başında Cook ilgili Cook hevesli ve hayal dünyasında olur zaten, hatta 'cicim ayları' denir bu sürece. Ama bir süre sonra karşı tarafın bazı hareketleri yavaş yavaş gözüne gelmeye başlar, eski ilgın kalmaz... Sonuç olarak önce kendini biraz geri çekersin, sonra da karşı tarafı kıracak kelimeler kullanmaktan imtina eder bir ayrılık konuşması yaparsın.

Kaldı ki öncesinde de siz ayrılmak istemişsiniz- bu ilişki hoşunuza gitmiyor diye. O zaman belki bir şans daha istemiş,o arada da düşünüp haklı olduğunuza kanaat getirmiş olabilir.
Zaten herşey güllük gulistanlik olsa siz ayrılmak istemezdiniz.
Biliyor musun? Bence enn doğrusu olmuş ayrilmaniz. İlgisiz erkekle ilişki yürümez. İttire kaktira devam ettirir,nihayetinde evlenirsin herşey daha kotu olur
Hem atalarımız ne demiş?
Zararın neresinden donsen kardir

Çok önceden bitirmeniz gereken bir ilişkiyi ittire ittire buraya kadar getirmişsiniz. Önceki konularinizi biliyorum. Sizi yağmurda öylece mi birakmadi arkadaşına gidecek diye neler neler. Sizi terk ederek iyilik etmis. Terk edilmek zor insanın gururu kırılıyor. Fedakarlıklar etmissiniz incinmissiniz. Keşke terk eden siz olsaydınız. Nasip şimdilik acinizi yaşayın sonra dimdik ayağa kalkarsiniz. İnsan neler unutuyor.

yenGEnC yenGEnC uzun uzun açıklamış ama ben tek cümle ile özetleyim.
Lafın tamamı deliye söylenir demişler.
Ya ben senin kadar sevemedim, ısınamadım denmez öyle, karşı tarafın anlaması beklenir kibarca söylenir.
Tamam acı bir durum ama insanoğlu yaşadıkça her iki tarafında da bulunuyor bu diyalogun ben şahsen bulundum.

Bu iyi kiz olmak degil ki ilişkinin başlarinda hep ilgili, heyecanli olunur zaten. Birseyler zamanla oturur ve sizin ilişkinize zaman pek yaramamış.

Sen güzel seversin ama çoğu insan güzel sevilmeye alışkın değildir, illa burnunu sürten kişiler tercih edilir.Kendini suçlama o becerememiş sevmeyi sen elinden geleni yaptın ve o kaybetti.Senin bu sevgine bu tarzını dahi sevecek biri, doğru kişi çıkacak inşallah.Seni çok iyi anlayarak söylüyorum.

Back
X