- 4 Ocak 2015
- 138
- 103
- 73
- Konu Sahibi littlecat0707
-
Merhaba oncelikle sizede gecmis olsun ben cok sevdim oda beni cok sevmisti ilk sevgisiliydim biraz acemiydi ve asosyal biriydi bense hayat dolu disa donuk biriydim ona oyle mutluluklar yasattimki hayatinda kimse yasatamaz diyebilirim akliniza gelmeyecek kucuk suprizler corabina kadar hangisini giydgi sevdgi yemekleri yapmalar annesine hep hediyelerle evine gitmem ,erkek kardesinin dogumgunune bile hediyesini dusunmek daha neler neler..oda cok uc noktada duygularini yasatti en luks mekanlara goturmek en iyisini yapip mutlu etmek icin elinden geleni yapti ilk baslarda hersey harikaydi ama bir sorunumuz vardi beni cok kiskanirdi ama inanilma bi kiskanclik hastalik derecesi.bu kiskanclik ole buyuktuki univeristedeki kiz arkadaslarimla oturmamdan bile rahatsiz oldu o derece bunlar kavga konusu oldu ufak ufak basladi buyudu sonrasinda kavgada isin icine baska seyler agzindan cikmaya basladi mesele daha baskici ve ezici olmaya basladi Allah seni inandirsin hep sevgimden cektim ama cok yanlismis sonra evlenelim nisanlanalim dedi o kadar cok isterdiki bende tamam dedim ama yuzuk aileler agirdir nisan agirligi olur daha iliskimizde ciddi ve emin adimlar atalim dedim ama nisan olduktan sonra duymamam gerekn kufur hakareti duydum ve sok gecirdim 55 gun olcak abimin nisanina bile saygi duymadi oysa ben ailesine elimden geleni yapmistim adam hem inanilmaz bi sevgisi vardi inanilmazsa siniri vardi ama insanin karaisinda sevdgi var bu kadar olmamaliydi dedim ofkesini yenemedim ofke kontrolsuzlugu vardi.. Eminim oda beni sevdi aşık oldu ama ego gurur ofke mahvetti bizi...gelelim bana beni hic aramadi ayrildiktan sonra yaptiklarinin arkasinda bense alismaya calisiyorum..ve sunu ogrendim bi erkek caninizi yakiyorsa en baslarda onu baslarda birakmak en iyisi cunku ileride daha cok uzulen yipranan siz oluyorsunuz.... Konusmak isterseniz ozeldende mesaj atabilirsinizbiraz daha iyi misiniz? bunun aynısını bnde bgunlerde yasadım bana da 2.5 senelık erkek arkadasım aynısını yaptı ... defol git anlamındakı küfürü söyledi daha once de bır kac kez agzını bozdu ilkinde tepkım cok cıddi oldu ama yalvar yakar ile affettirdi kendını.. demek ki neymiş affetmemek gerekıyormus daha kötüsünü söylettiriyormus affedılmek... bir insanın mayası bozuksa küfür hakaret normal gelıyor.. neymiş ben onu bu hale sokmuşum, çileden çıkarmışım... mevzu da başka bir konudan dolayı ona trip atmam... gerekçe ne olursa olsun küfür şiddettendir... En dogru kararı verdiğime, hatta geç bile kaldığıma forumu okuyunca emın oldum... Allah iyi insanlarla karsılastırsın... Hayırsız işlerimize mani olsun.... İleri de boşansaydım daha zorBuna benzer bir konuda bir üye yazmış babalarına neden küfür etmıyorlar seklınde çünkü saygı duyuyorlar.. ama ne yaazıkkı bu erkek müsvetteleri eş, sevgili, nişanlının piskolojısını bozmaktan korkmuyorlar... neden? cunku kaybetme korkuları yok ...üstelik bir de onları bu hale sokan biz oluyoruz... Allah sabır versin beterinden korusun inşallah...
Tesekkur ederim sagolun bende desteginiz icin size sevgilerimi gonderiyorum cok zor oldu ama yapabildim cunku benligimi hica sayamadim daha fazla...Yemin ediyorum senin mantiginin alninin ortasindan opesim geldi.
Duygularla mantigi ayirabilen nadir insanlardansiniz... tebrik ediyorum...
Tesekkur ederim sagolun bende desteginiz icin size sevgilerimi gonderiyorum cok zor oldu ama yapabildim cunku benligimi hica sayamadim daha fazla...
Dogru soyluyorsunuz ama ne olursa asla kisiliginizi benliginizi hice saymayin saygili deger agzindan kotu soz cikmayan erkekler karsilasmaniz dilegiyleKimse senden benden bizden degerli degil hele bir erkek asla. Tekrar tebrik ediyorum senim umarim ben de karsima herhangi bir sorun ciktiginda senin gururlu dik durusunu sergileyebilirim... sevgiler...
Dogru soyluyorsunuz ama ne olursa asla kisiliginizi benliginizi hice saymayin saygili deger agzindan kotu soz cikmayan erkekler karsilasmaniz dilegiyle
Burcu balik yukseleni yengecNisanlinizin burcu ne acaba?
Burcunu soran arkadasim neden sordunuz merak ettim yorumlarinzi bekliyorumBurcu balik yukseleni yengec
burç soran arkadaş yaş sorardı eskiden hep.şimdi burca geçmiş :)Burcunu soran arkadasim neden sordunuz merak ettim yorumlarinzi bekliyorum
burç soran arkadaş yaş sorardı eskiden hep.şimdi burca geçmiş :)[/QUOTE
Mutlaka sorduguna gore bi yorumu vardir :)
oo zipzip hayirli olsun level atlamissin..Nisanlinizin burcu ne acaba?
Tsk ederim siz bu konuda daha buyuk tecrube yasamissiniz sanirim bide bizim en buyuk sorunumuz mesafe idi insallah en kisa zamanda gecer bu zor gunler.. SiZ evlenip mi ayrildiniz tecrubenizi paylasirmisinizIyi yapmissin valla zararin ne
resinde donersen o kardir simdi kotu olursun hep iyi seyleri aklina gelir ama yasamis biri olarak sakin yapma bunu kendine yazik etme evlenince daha kotu olur bu sefer siddet olur utanma cekinme hersey biter ahh ahhhh o gune done bilsem ama cok gec neyse hakkinda hayırlısı olsun .....
Burcu balik yukseleni yengec
Evet bende ama yukselenini daha cok tasiyordu benim nisanlimBalik burcundan hic beklemezdim dogrusu
ya bence ayrılacak kadar büyük neden degillll
Merhaba oncelikle sizede gecmis olsun ben cok sevdim oda beni cok sevmisti ilk sevgisiliydim biraz acemiydi ve asosyal biriydi bense hayat dolu disa donuk biriydim ona oyle mutluluklar yasattimki hayatinda kimse yasatamaz diyebilirim akliniza gelmeyecek kucuk suprizler corabina kadar hangisini giydgi sevdgi yemekleri yapmalar annesine hep hediyelerle evine gitmem ,erkek kardesinin dogumgunune bile hediyesini dusunmek daha neler neler..oda cok uc noktada duygularini yasatti en luks mekanlara goturmek en iyisini yapip mutlu etmek icin elinden geleni yapti ilk baslarda hersey harikaydi ama bir sorunumuz vardi beni cok kiskanirdi ama inanilma bi kiskanclik hastalik derecesi.bu kiskanclik ole buyuktuki univeristedeki kiz arkadaslarimla oturmamdan bile rahatsiz oldu o derece bunlar kavga konusu oldu ufak ufak basladi buyudu sonrasinda kavgada isin icine baska seyler agzindan cikmaya basladi mesele daha baskici ve ezici olmaya basladi Allah seni inandirsin hep sevgimden cektim ama cok yanlismis sonra evlenelim nisanlanalim dedi o kadar cok isterdiki bende tamam dedim ama yuzuk aileler agirdir nisan agirligi olur daha iliskimizde ciddi ve emin adimlar atalim dedim ama nisan olduktan sonra duymamam gerekn kufur hakareti duydum ve sok gecirdim 55 gun olcak abimin nisanina bile saygi duymadi oysa ben ailesine elimden geleni yapmistim adam hem inanilmaz bi sevgisi vardi inanilmazsa siniri vardi ama insanin karaisinda sevdgi var bu kadar olmamaliydi dedim ofkesini yenemedim ofke kontrolsuzlugu vardi.. Eminim oda beni sevdi aşık oldu ama ego gurur ofke mahvetti bizi...gelelim bana beni hic aramadi ayrildiktan sonra yaptiklarinin arkasinda bense alismaya calisiyorum..ve sunu ogrendim bi erkek caninizi yakiyorsa en baslarda onu baslarda birakmak en iyisi cunku ileride daha cok uzulen yipranan siz oluyorsunuz.... Konusmak isterseniz ozeldende mesaj atabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?