çok sevdiğim nişanlımdsn küfür hakaret yüzünden ayrıldım..yorumlarınızı bekliyorum?

Merhaba oncelikle sizede gecmis olsun ben cok sevdim oda beni cok sevmisti ilk sevgisiliydim biraz acemiydi ve asosyal biriydi bense hayat dolu disa donuk biriydim ona oyle mutluluklar yasattimki hayatinda kimse yasatamaz diyebilirim akliniza gelmeyecek kucuk suprizler corabina kadar hangisini giydgi sevdgi yemekleri yapmalar annesine hep hediyelerle evine gitmem ,erkek kardesinin dogumgunune bile hediyesini dusunmek daha neler neler..oda cok uc noktada duygularini yasatti en luks mekanlara goturmek en iyisini yapip mutlu etmek icin elinden geleni yapti ilk baslarda hersey harikaydi ama bir sorunumuz vardi beni cok kiskanirdi ama inanilma bi kiskanclik hastalik derecesi.bu kiskanclik ole buyuktuki univeristedeki kiz arkadaslarimla oturmamdan bile rahatsiz oldu o derece bunlar kavga konusu oldu ufak ufak basladi buyudu sonrasinda kavgada isin icine baska seyler agzindan cikmaya basladi mesele daha baskici ve ezici olmaya basladi Allah seni inandirsin hep sevgimden cektim ama cok yanlismis sonra evlenelim nisanlanalim dedi o kadar cok isterdiki bende tamam dedim ama yuzuk aileler agirdir nisan agirligi olur daha iliskimizde ciddi ve emin adimlar atalim dedim ama nisan olduktan sonra duymamam gerekn kufur hakareti duydum ve sok gecirdim 55 gun olcak abimin nisanina bile saygi duymadi oysa ben ailesine elimden geleni yapmistim adam hem inanilmaz bi sevgisi vardi inanilmazsa siniri vardi ama insanin karaisinda sevdgi var bu kadar olmamaliydi dedim ofkesini yenemedim ofke kontrolsuzlugu vardi.. Eminim oda beni sevdi aşık oldu ama ego gurur ofke mahvetti bizi...gelelim bana beni hic aramadi ayrildiktan sonra yaptiklarinin arkasinda bense alismaya calisiyorum..ve sunu ogrendim bi erkek caninizi yakiyorsa en baslarda onu baslarda birakmak en iyisi cunku ileride daha cok uzulen yipranan siz oluyorsunuz.... Konusmak isterseniz ozeldende mesaj atabilirsiniz

Tesekkur ederim sagolun bende desteginiz icin size sevgilerimi gonderiyorum cok zor oldu ama yapabildim cunku benligimi hica sayamadim daha fazla...

Kimse senden benden bizden degerli degil hele bir erkek asla. Tekrar tebrik ediyorum senim umarim ben de karsima herhangi bir sorun ciktiginda senin gururlu dik durusunu sergileyebilirim... sevgiler...

Kimse senden benden bizden degerli degil hele bir erkek asla. Tekrar tebrik ediyorum senim umarim ben de karsima herhangi bir sorun ciktiginda senin gururlu dik durusunu sergileyebilirim... sevgiler...
Dogru soyluyorsunuz ama ne olursa asla kisiliginizi benliginizi hice saymayin saygili deger agzindan kotu soz cikmayan erkekler karsilasmaniz dilegiyle

Canim ben bir kurumda devlet memuruyum benim kurumdan arkadasimda nisanliyken sevdigi adam icin bu durumdan sikayet ederdi biz ark la gelin taci almaya gittigimizde yanindaki kiz mi goruntulu arayip beni gosterdigini bikiyorum bana cok garip gelmisti neden boyle iyi degik falan demistim napiyim seviyorum dedi evlendi o an anlamistim zaten sorun olacagini evledi neticesinde sevdigi isin 3 ay sonra BOSANDILAARRR simdi ark sakin boyle kiskanc erkeklerle hayatinizi karatmayin diye kurumdaki bekarlara soylenir durur hayirlisi oksun bence dogru bir karar vermissin

kıskançlıkdan dolayı konuşmuşsunuz ya peki bunun tgam tersi nasıl olur. bende nişan attım hiç kıskanma yokdu 10 da işden çıkardım neden somusyorsun diye ben söyledikden sonra eve geçtin falan sormaya başlardı arkadaşlarla gezim resim atardım nere gittin bile demezdi. kendi hiç gelmedinden bende kuzen ve arkadaşlarla vakit geçirirdim. ama kardeşlerim çöp atmaya gidemez markete tek gidemez edemez diye konuşuyordu bana gelkince ne ytaparsan yap.gerçi bunun için nişan atmadık tabi başka mevzular olmuştu :)

Iyi yapmissin valla zararin neresinde donersen o kardir simdi kotu olursun hep iyi seyleri aklina gelir ama yasamis biri olarak sakin yapma bunu kendine yazik etme evlenince daha kotu olur bu sefer siddet olur utanma cekinme hersey biter ahh ahhhh o gune done bilsem ama cok gec neyse hakkinda hayırlısı olsun .....

Tsk ederim siz bu konuda daha buyuk tecrube yasamissiniz sanirim bide bizim en buyuk sorunumuz mesafe idi insallah en kisa zamanda gecer bu zor gunler.. SiZ evlenip mi ayrildiniz tecrubenizi paylasirmisiniz

ya bence ayrılacak kadar büyük neden degillll

zaten sadece kufur degıl canm asırı kıskancms vs yoksa kufur belkı bı sekılde cz

canm sen kendınden cok fedakarlık yapmıssın bu ılskının btme nedenı belkı kufur olmaz ama kıskanclk olurdu.. sınır anında benım de gozum donebılıo hanı agzdmdan ıstemedgm laflar cıkabılıyor ama ben erkek ark ıcın asosyal bı tıp oldgnu dusunmstm sende yaznca tamam dedm. Senı bu kadar asırı kıskanması kendıne guvenmeyısınden bence..Kufuru degıl ama bu kıskanclıgı hayatı zından ederdı sana.. Bıde senın donmelerıne fln alısmıs artslk yapıo aklınca ıyı etmısın canm yol ver gtsn .

Valla benimki dün benimle telefonda konuşurken telefon çalıyor dıye kapattı telefonu(en sevmediğim sey), bugun de mesaj attı ben yazamıyordum o an dıye aradım meşgule aldı sahsen cok kırıldım. Kesin icinden benim icin geveze diyordur dün cok konustum dıye. Benim bunu atlatmam bıle uzun sürer. Offff.Gerisini siz duşunun.

Bir önceki ilişkim böyleydi hic düzelmedi
bazı sözler ağızdan çıkınca geri dönüşü olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…