- 3 Mart 2013
- 215
- 91
- 118
- Konu Sahibi destanhanim
Oldum olası hep uzulmeme bahane birşeyler oldu hayatımda5.5yildir evliyim. Severek evlendim ve eşimin yaşadığı şehire yerleştim.bu süreç boyunca düğün borcu o borcu bu borcu diyerek çalıstim hep borç kapatıp rahat etme hayalim .bu süreçte eşim saçma sapan harcamalar yapmaya yarını düşünmeden harcamaya eline para gectiniz alkol sigara vs almaya ve tabiki hep ama hep yalan soylemeye devam etti. Sarhoş olup kendini dağıttı hep üzüldüm ağladım yalvardım küstüm konuştum fayda yok . Ertesi gün kendince bişey yok gibi davrandı . Geçen sene artık anne olmak istedim ve hamileligimin 7.5 ayına kadar çalıştım yine idare eden evi ceviren ben. Sonra doğum için ailem geldi (daha önce konuyu açtığım ) icim hem dertli hem doğum yaptim sorunlar sorumsuzluklar vs o kadar şey varki nasıl ozetleyecegimi bilmiyorum. Neyse 3 ay kadar annem yanımda kaldı harcamalara hep destek oldu. Eşim eve bişey almaz gece gundug çalışır emeğinin karskarşılı almaz cebince 5krs para yok Tabi. Annemle memleket e .Gittim. Bir süre orda kaldım bebeğimle. Eşim yalanlara devam. Kira odendi fatura odemdi (yalan). 5krs para yollamadi bana .neyse dondum ev tam takir. Bebeğe ihtiyaç var herşeyi hallederiz derken işyerinden yarım yamalak aldığı maaşı bir arkadaşına verdiğini soylefi. Ekmek almaya para yok. Faturalar ödenmemis. Kira en son benim odedigim. Vs vs. Hala yalan söyleyip duruyor. Üzüntüden ne yapacağımı sasirdim. Bide hala halletcez diyip uste çıkıyor. Çok soguyorum ondan napcam ben bu yalancıyle diyorum. Çok yazdım için şişti inanın anlatcagim kimsem yok