• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevdiğim arkadaşım neden böyle yaptı

yanı bu kız annene herseyı anlatan arkadasın degıl mı ?
pekı mudurune de mı anlatmıs ? yanı mudurun nerden bılıyokı senın hayatını

o kadar karışık yazmışsınız ki kimden ayrılıp kiminle beraber oldunuz ve sonunda hangisiyle nişanlandınız anlayamadım..bir de hep aynı kız arkadaş mı yapıyor bu laf taşımayı? siz şimdi nişanlı mısınız,müdürünüz mü nişanlınızı uyardı?

tek anlamayan ben miyim:53:

hayat okadar kısa ki,ne kırılmaya nede kırmaya değer.telafi edilemeyecek hiçbi şey yoktr yeter ki isteyin arada laf taşıyana bişey olmuyor maalesef laf taşınan insanlara olan oluyo..kimseyi kaybetmeyin kazanmaya bakın lütfen..beni kazanmak isteyeni bede kazanmak için uğraşırım ilkeniz bu olsun çocukca küslükler içine girmeyin bu genel bir öneri yanlış anlamayın lütfen insan yaşı yerine oturunca olgunlaşınca bazı şeylerin çocukca ve komik olduğunu daha iyi anlıyor..:38:

selam
bu yazdığın şey bana bir şey hatırlattı
ne zaman ki bir insan sıkıntısından dolayı sabretmek yerine isyana gidiyorsa o iş daha çıkmaza giriyor ve sonunda isyan eden kişi çok pişman oluyor
senin durumunda da bunu tekrar görmüş oldum
kendini üzme, iftira, çirkinliği ortada olan çok büyük bir günah, sen üzüleceğine sana iftira atan üzülmeli
sana düşen bir şey de var tabii ki
Allah yardımcın olsun, ama onun yardımının devamlşı olması için de bu isyanından dolayı samimi bir şekilde çokça tövbe etmeni tavsiye ederim
inşallah, tövbe ve dua ile bu sıkıntılarını aşarsın
zaten Onun yardımı olursa, artık kimse sana zarar veremez, yeter ki sen tekrar isyana düşme

Yapacağın tek şey var ders almak. Bazen en yakınlarına bile her şeyini açmamak gerekiyor. Çünkü çıkarlar çatıştığında yada hayatında iyi bir şeyler olduğunda insanlar hazmedemedip başını yere eğmek için uğraşabiliyorlar. Sadece mutlu ol ve mutluluğunu kıskanarak ne hale geldiklerini görmekten zevk al. emin ol muattap olmayıp takmayarak daha fazla acı verirsin

Back