Çok sevdiğim arkadaşım neden böyle yaptı

Öncelikle mutluluklar dilerim nişanlınla

Ama konudan çıkacak özet şudur; özel hayatını, iş yerindekiler ve çevrendeki çok samimi olmadığın insanlarla paylaşmayacaksın. Milletin ağzı torba değil ki büzesin her şeyi söylerler. Hayatta inişli-çıkışlı-bocalamalı dönemler olabilir, insan hata da yapabilir ama bunu herkese ilan etmeye gerek yok. Ve tecrübelerimden öğrendiğim bir şey var, yakın dostunu iş yerinden seçmeyeceksin. İş hayatınla özel hayatın arasında kalın bir çizgi olacak ki, kendini koruyabilesin. İş konusundaki istikrar ve başarı için bu kurala uymalısın. Müdürünle ve çalışanlarla mesafeni korumaya devam et ve bir daha asla samimi olma derim

canım sevgılımden gırdım cunku konu ordan acılıodu...kapanıstaarkadasımdı..ve dogru anlamıssın konuyu..

Gorusmuorum zaten artık ıs dısında su an onumde oturuo ama hıc konusmuorum..muhasebecıyız bız masalarımız karsılıklı

çok guzel gercekten tsk ederım...benım ıcım dısım bır oldugu ıcın cok guvendım sanırım zaten kımseye bısı anlatmadım da o kız bılıodu herseyı sadece..

Peki birşey sormak istiyorum arkadaşım sırlarını herkese söylemirsin yani dostum arkdaşım olarak gördügün insanlara ben hiç bır sırrımı kimseyle paylaşmam ben direk eger birşey varsa ailemle paylaşırım söyle söyle sorunum var diye çünkü insanın en iyi arkadaşı ailesidir.

evet okudum ve anladım:))bır arkadasın dediği gibi diğer ilişkinin ardına hemen farklı bir kişiyle başlayınca o sırada evli biri teklif edince tabi herkeste seni suçlamıştır farklı anlamıştır ama ben tamamen seni haksız göremedim evli olan erkeği sen getirmedin senin suçun değil başkasını severken bir başkasıyla konuşmuşsun bunuda mecbur olduğun için yapmışın(hata bencede) ve işe yaramış nişanlanmışsın insanlar böyle çamur at izi kalsın belkide senden hoşlanıyordu insanlar istediklerini yapamayınca sağa sola salıdırıyor kız arkadaşına güvenme derim eğer bu kadar seni seviyorsa aile hayatına karısıp annenle konuşacak kadar asıl sana anne gibi olmalıydı göz kulak olmalı, akıl vermeli, başkası seni üzdüğünde canını okumalıydı...

eğer işten ayrılmak istemiyorsan kimseyle muhattap olma o arkadaşınlada başka arkadaşmı yok sana..bu sırada işte arayabilirsin bulunca çıkarsın

öncelikle ilişkin hayırlı ugurlu olsun Allah yüzünü güldürsün mutluluğunu daim etsin.

( karışık yazmışsın işyerindeyim hızlı yazmam gerekiyordu diyorsun ama bu harfleri yutarak hızlı mı oluyor ? )

ben iş hayatımda şuna hep dikkat etmeye çalışmısımdır :

• onlar benim iş arkadaşlarım paylaşabileceğim şeyler kısıtlı. yemeğe çıkarsın gezersin konusursun ama herseyini anlatmazsın.
  • iş arkadaşları arasında sende olmasa da bazen bir çekememezlik durumu oluşabilir.
  • özellikle işveren -çalışan arasındaki çizginin çok net olması gerektiğini düşünürüm.

o sevdiğin arkadaşın da seni kıskanmış da olabilir senin davranışlarından dolayı kırılmış da olabilir. sessiz kal. kimseyle yüzgöz olma ama çok da sessiz kalma. günlük sohbetine devam et derim.

tam benım dusunduklerımı yazmıssınız..

hayır canım sırlarımı herkese soylemem ben...bu kısı ben ayrılma arefesındeyken benı aglaren gormustu ve o an anlatmıstım yakın gordugum ıcın sonra bızım aıleye gırdı ve annem ıle benı takıbe gırdıler dıyebılrım...bu konuda kızgın deılım cunku su an bırlıkte oldugum kısıyı sevıorum ama eger hala ou sevıo olsaydım cunku zaten ızın vermzdım boyle bırseye...

En iyisi canım kimseye sırrı vermemek bir tanıdıgım vardı çok yakın gördüğü bir arkadaşı vardı onun tabiriyle dostu,ahiretligiydi bütün sırralarını ona veriyordu bu kişiyle arası açıldı bunun daha sonra kadın bunun bütün sırlarını yaydı ve yuvası yıkıldı kadının Allah böyle insanlarla kimseyi karşılaştırmasın.

evet canım cok agır seyler soyledı .. Ve de herkesın onunde...ayrıca calıstıgım yer babamın cok sevdıgı arkadasının ıs yerı...bende amca gıbı goruorum onu...ama ıste bu mudur benı cok uzdu...bılmıorum ..ıs bulana kadar calısmam lazım...

ayy şimdi ne desem bilemedım kı .kırıcı olmadan nasıl ifade edebılırım dıye

düşünmekten yazıp yazıp siliyorum :)

tatlım benım ,baskaları ne demıs umursama dıyecegım fakat

hayatına ısrarla birilerını sokma çaban iş yerınde dıkkat çekmıs kı

bu şekılde dedıkodunun çıkmasına sebep olmus .

yanı hayatınızdan daha bırı cıkmadan baska bırını arama cabanız

ve hemen baska bırını hayatınıza sokma cabanız bana acıkcası

pek etik gelmedı .bunu erkekler yapınca çok kızarız degıl mı ama ?

canım benım soyledıklerın dogru tabı kı ama dogru anlamamıssın maalesef..benım hayatımda olan kısıyı aılem ıstemedı ve allah tarafından bana armagan olarak gordugum kısı karsıma cıktı...yanı su an evlenecegım kısı...eskıkısıyle zaten hersey bıtmıstı adı konmamıstı...bu kısıyle tanısınca olmayacagını tam anlayarak ayrıldım..bu konuda bır yanlıs yok...detaylı anlatmak ısterdım ama cok uzun :):)

ılk sevgılınız yanı aılenızın ıstemedıgı kısı ıle

sırf aılenız ıstemedı dıye mı ayrıldınız ?

eger oyle ıse valla helal olsun :)

ılk sevgılınız yanı aılenızın ıstemedıgı kısı ıle

sırf aılenız ıstemedı dıye mı ayrıldınız ?

Eger oyle ıse valla helal olsun :)

hem öyle hem de zamanla aıle kavgaları yuzunden sıkıntılar yuzunde...canım benım babam hayatımdakı en onemlı kısı...etrafta herkesın parmakla gosterdıgı ınsan..ısınde en usta aılede en baba ve en eş...şahsen zamanla oylebır damadın ona yakısmayacagını dusundum..

Bazı insanlar sizin bu hatanızı yapıyor. Hayatında biri varken ayrılıyor, severken başkasına umut veriyor onunlada olmuyor v.s.
Gençlerimizin artık bunlara dikkat etmesi gerekiyor. Hayat kimse yokkende devam edebilir. En azından eski sevgiler küllenene kadar.
....

Şimdi nişanlısınız. Dedikodu yapan o densiz insanlar haklarını elbet bulurlar. Siz kendi hayatınıza odaklanmalısınız.
Kendinize ve kalbinize güveniyorsanız, samimiyseniz evliliğinizde çok mutlu olursunuz.
Geçmiş hatalarla dolu olsa bile bugun önemlidir.
O kız arkadaşınızıda hayatınızdan çıkarmalısınız. O kız başını salladı diyen diğer arkadaşınızıda.

cok mantıklı konusmussunuz...ama ben baskasıyla beraberken baskasıyla oldum denılemez tam olarak..haklı sekılde baskasıyla oldum..

ıkısıne de mesafemı koydum..hatta herkese...hayatımdan tam anlamıyla cıkarmam sımdılık mumkun deıl ama sadece ıs ıcın konusuoruz..

Biriyle beraberken başkasıyla oldunuz demedim ki. Ayrıldığı kişiyi sevmesine rağmen başka birine umut vermek yanlış diye yazdım.

İnşaallah çok mutlu olursunuz. O insanlarlada muhakkak mesafe koyun aranıza. Kimse kimsenin geçmişini yargılayamaz.
Herkes kendisine baksın.

2 sevgilinizde işyerinde olmadığına göre,sizin aşk hayatınızı siz anlatmasaydınız kimse ayrıntıları bilemezdi.

Kendi kendinizi kötü bir duruma düşürmüşsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…