• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şaşkınım destek lütfen

ahh canım ya bende de bulantı tiksinme varda şükür kusma yok aman bol su iç eğer kusman artarsa da acile git bi serum felan taktır vücudun susuz kalmasın sakın.mideni kaldıracak koku ve yiyeceklerden uzak dur tuzlu şeyler ye kraker özellikle bastırıyor kesinlikle çok aç kalma sürekli bir şeyler atıştır meyve vs..

Keseyi gordukten 3 gun sonra tekrar gittim doktora bulanti ve kusma icin vitamin verdi biraz rahatlatti su icsem cikariyordum . Kabus gibiydi :( .

Alttan muayene olursa diye :KK43:

canım istemezsin karından bakar görülmezse bir hafta sonra tekrar gidersin o zaman görülür bende istemiyordum kesinlikle doktora dedim karından olazsa beklerim diye baktı karından görüldü hiç korkma zorla mı yani olmazsa doktor değiştirirsin

canım istemezsin karından bakar görülmezse bir hafta sonra tekrar gidersin o zaman görülür bende istemiyordum kesinlikle doktora dedim karından olazsa beklerim diye baktı karından görüldü hiç korkma zorla mı yani olmazsa doktor değiştirirsin

Cok şükür ilk muayenemiz sorunsuz bir şekilde geçti
Daha cok ufakmis zar zor görebildik
4 haftalık ancak var dedi doktor :)
Nokta kadar bişey :))))

oyy ne güzel sevindim canım:KK73: minnaklar o kadar hızlı büyüyor ki 10 gün sonra iki katını geçer nerdeyse gör bak:KK46::KK46:

kan değerin kaç çıkmış tı acaba ben gittiğimde kese gözükmüyordu haftaya gel dedi.

12,3 çıktı canım benimki de cok zor gözüktü o kadar minik ki :)))

ben acil de kan testi yaptırmıştım 359 çıktı sonra özele gittim orada kese gözükmedi.Haftaya gel dedi salı günü gideceğim..Alttan muayene bende olmak istemem :(

Back
X