• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şaşkınım destek lütfen

Hahaha çok güzel bir duygu her hastane gününü heyecanla bekliyorsun ilk hareketlerini ne zaman hissedicem diye bekliyorsun son gunlerine gelince çabuk geçtiğini. Anlıyorsun
Ayy bakalım nasıl geçecek gunlerimizz:) çok merak ediyorum ya bu iki hafta hemen gecse:)

evlileri almıyolardı bildiğim kadarıyla hem bebek de olursa zor :KK50:artık annelik kariyer basamaklarını tırmanırsın
üniversite mezunlarında evlilk sorun dgl harp okuluna bekarken girmştm :D ben 2 çocugu olup kpss ye hazrlnp atanan bayanlar biliyrm istynce hc bsy zor olmaz :D herseyin bir çaresi vardr kaynanam ne güne duruyr hem gelir bakar :D

üniversite mezunlarında evlilk sorun dgl harp okuluna bekarken girmştm :KK70: ben 2 çocugu olup kpss ye hazrlnp atanan bayanlar biliyrm istynce hc bsy zor olmaz :KK70: herseyin bir çaresi vardr kaynanam ne güne duruyr hem gelir bakar :KK70:

ben harp okulu için demiştim jetleri pek bilmiyorum açıkçası harp okulu da öyle kpss ye hazırlanmakla filan kıyaslanamaz eşin askermiş sen de bilirsin, yine de dilerim hayallerine kavuşursun yaşın da ufakmış bebeği istiyor muydunuz sürpriz mi olacak olursa

ben harp okulu için demiştim jetleri pek bilmiyorum açıkçası harp okulu da öyle kpss ye hazırlanmakla filan kıyaslanamaz eşin askermiş sen de bilirsin, yine de dilerim hayallerine kavuşursun yaşın da ufakmış bebeği istiyor muydunuz sürpriz mi olacak olursa
harp okullarında mülakattan elendim hayrlısı olsun herseyn. Bebek süpriz oldu eşim doguda 3-4 ayda bir gelip 2 hafta kalıp gdyr o yuzden istmyrdm çocuk gerçi daha kesin bellide degil

Canım ben dün test yaptirdim tekrar 200 lere yukselmis değer 4.haftanin içindeyim. .
hadi bakalım sıra sende git doktoruna mutlu mutlu haberler getir bize:)))
Benim bide çok heveslendigim bişey vardı şu prediktorlerden alıp çift çizgiyi görmek ve onu saklamak ilerde bebisime bak seni böyle öğrendik demek istiyodum gittim test aldım yaptım çift çizgi koşarak kocişe gittim bak hamileyim diye:) aşkım kan testinde öğrendik ya diyo:KK70: olsun ben her gün test yapıp sevindirik olcam dedim:KK71:
ne guzel maşallah canimmm ya Allah sağlıkla bağrına basmayı nasip etsin kuzunu :)))

Muayene nasıldı canım ultrasonla mi baktı doktor ???

ben geeldiim:KK33: canııım pıt pıtları duydukk çook güzeldi sesini duyman lazım nasılda hızlı atıyor gözlerim doldu ağlayacaktım nerdeyse keseyi gördüğümde bu kadar etkilenmemişti darısı senin başına :KK19::KK68:
Ayyyy canimmmm benimmm ne guzel yaa inşallah minik tatlı gülücüklerini duyacağın Günler'de gelir :)))
Bende Yarin gideceğim bakalım neler olacak

ne guzel maşallah canimmm ya Allah sağlıkla bağrına basmayı nasip etsin kuzunu :)))

Muayene nasıldı canım ultrasonla mi baktı doktor ???
ultrasonla haftaya bakıcak ben vajinal ultrason istemedim korktumm:( daha ben 4.haftama yeni girdim adet günüm dündü çok aceleci olduğumdan dolayı erkencecik öğrendim ben miniğimi :) cuma ya da pazartesi ultrasonla muayene olucam canımmmm

Ayyyy canimmmm benimmm ne guzel yaa inşallah minik tatlı gülücüklerini duyacağın Günler'de gelir :)))
Bende Yarin gideceğim bakalım neler olacak
ay inşAllah canım sabırsızlandım dün iyice:KK28: sendende güzel haberler alırız inşAllah muayeneden çıkınca burayıda haberdar et:KK73:

Gözün aydin minminnak bende cuma gidicem . Bulantilarla aran nasil benim feci derece de kusma bulanti :KK43:(

ahh canım ya bende de bulantı tiksinme varda şükür kusma yok aman bol su iç eğer kusman artarsa da acile git bi serum felan taktır vücudun susuz kalmasın sakın.mideni kaldıracak koku ve yiyeceklerden uzak dur tuzlu şeyler ye kraker özellikle bastırıyor kesinlikle çok aç kalma sürekli bir şeyler atıştır meyve vs..

Back
X