- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
dogru yerdeler canım eşimin üniforması
he anladım ben nickine bakarak seni teğmen sanmıştım da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogru yerdeler canım eşimin üniforması
Ayy bakalım nasıl geçecek gunlerimizz:) çok merak ediyorum ya bu iki hafta hemen gecse:)Hahaha çok güzel bir duygu her hastane gününü heyecanla bekliyorsun ilk hareketlerini ne zaman hissedicem diye bekliyorsun son gunlerine gelince çabuk geçtiğini. Anlıyorsun
yok canım ya bende harp okullarına girdim olmadı belki ilerde yine denerimhe anladım ben nickine bakarak seni teğmen sanmıştım da
yok canım ya bende harp okullarına girdim olmadı belki ilerde yine denerim
üniversite mezunlarında evlilk sorun dgl harp okuluna bekarken girmştm ben 2 çocugu olup kpss ye hazrlnp atanan bayanlar biliyrm istynce hc bsy zor olmaz herseyin bir çaresi vardr kaynanam ne güne duruyr hem gelir bakarevlileri almıyolardı bildiğim kadarıyla hem bebek de olursa zor artık annelik kariyer basamaklarını tırmanırsın
üniversite mezunlarında evlilk sorun dgl harp okuluna bekarken girmştm ben 2 çocugu olup kpss ye hazrlnp atanan bayanlar biliyrm istynce hc bsy zor olmaz herseyin bir çaresi vardr kaynanam ne güne duruyr hem gelir bakar
harp okullarında mülakattan elendim hayrlısı olsun herseyn. Bebek süpriz oldu eşim doguda 3-4 ayda bir gelip 2 hafta kalıp gdyr o yuzden istmyrdm çocuk gerçi daha kesin bellide degilben harp okulu için demiştim jetleri pek bilmiyorum açıkçası harp okulu da öyle kpss ye hazırlanmakla filan kıyaslanamaz eşin askermiş sen de bilirsin, yine de dilerim hayallerine kavuşursun yaşın da ufakmış bebeği istiyor muydunuz sürpriz mi olacak olursa
harp okullarında mülakattan elendim hayrlısı olsun herseyn. Bebek süpriz oldu eşim doguda 3-4 ayda bir gelip 2 hafta kalıp gdyr o yuzden istmyrdm çocuk gerçi daha kesin bellide degil
inş cnm hayrlısı birazdan gidip bir tane daha gebelik testi alcmaynen öyle gönlünden geçen olur umarım
ne guzel maşallah canimmm ya Allah sağlıkla bağrına basmayı nasip etsin kuzunu :)))Canım ben dün test yaptirdim tekrar 200 lere yukselmis değer 4.haftanin içindeyim. .
hadi bakalım sıra sende git doktoruna mutlu mutlu haberler getir bize:)))
Benim bide çok heveslendigim bişey vardı şu prediktorlerden alıp çift çizgiyi görmek ve onu saklamak ilerde bebisime bak seni böyle öğrendik demek istiyodum gittim test aldım yaptım çift çizgi koşarak kocişe gittim bak hamileyim diye:) aşkım kan testinde öğrendik ya diyo olsun ben her gün test yapıp sevindirik olcam dedim
Canimmm ne yaptın doktorda ????güünaaaydıııın çok güzel bir gün ve bugün bebağimin kalp atışlarını duymak için doktora gideceğim çook heyecanlıyım
Geçer geçer doğumun bile gelir nasıl geçti dersin daha yeni alışmıştım dersinAyy bakalım nasıl geçecek gunlerimizz:) çok merak ediyorum ya bu iki hafta hemen gecse:)
Canimmm ne yaptın doktorda ????
Ayyyy canimmmm benimmm ne guzel yaa inşallah minik tatlı gülücüklerini duyacağın Günler'de gelir :)))ben geeldiim canııım pıt pıtları duydukk çook güzeldi sesini duyman lazım nasılda hızlı atıyor gözlerim doldu ağlayacaktım nerdeyse keseyi gördüğümde bu kadar etkilenmemişti darısı senin başına
ultrasonla haftaya bakıcak ben vajinal ultrason istemedim korktumm daha ben 4.haftama yeni girdim adet günüm dündü çok aceleci olduğumdan dolayı erkencecik öğrendim ben miniğimi :) cuma ya da pazartesi ultrasonla muayene olucam canımmmmne guzel maşallah canimmm ya Allah sağlıkla bağrına basmayı nasip etsin kuzunu :)))
Muayene nasıldı canım ultrasonla mi baktı doktor ???
ay inşAllah canım sabırsızlandım dün iyice sendende güzel haberler alırız inşAllah muayeneden çıkınca burayıda haberdar etAyyyy canimmmm benimmm ne guzel yaa inşallah minik tatlı gülücüklerini duyacağın Günler'de gelir :)))
Bende Yarin gideceğim bakalım neler olacak
Inşallah canimmm ilk kez gideceğim biraz korkuyorumay inşAllah canım sabırsızlandım dün iyice sendende güzel haberler alırız inşAllah muayeneden çıkınca burayıda haberdar et
Inşallah canimmm ilk kez gideceğim biraz korkuyorum
Gözün aydin minminnak bende cuma gidicem . Bulantilarla aran nasil benim feci derece de kusma bulanti (