- 13 Nisan 2015
- 110
- 16
- 13
- 30
evet canım 10 gün varKan testlerinden anlamam hiç valla bende evde yapmıştım benim adetimden 9 gün geçmişti öyle yapmıştım ben senin daha adetine 10 gün mu var yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım 10 gün varKan testlerinden anlamam hiç valla bende evde yapmıştım benim adetimden 9 gün geçmişti öyle yapmıştım ben senin daha adetine 10 gün mu var yani
Bir yerde okumuştum yeni gebeliklerde silik çıkıyormuş 2.çizgi ama sen adetini bekle net olarak ozaman öğrenirsin benimkisi bildiğin kıpkırmızydı ikiside hayırlısı olur inşallah rabbim gonlune göre olsun isteyen herkese nasip etsinevet canım 10 gün var
amin inş cnm yaBir yerde okumuştum yeni gebeliklerde silik çıkıyormuş 2.çizgi ama sen adetini bekle net olarak ozaman öğrenirsin benimkisi bildiğin kıpkırmızydı ikiside hayırlısı olur inşallah rabbim gonlune göre olsun isteyen herkese nasip etsin
Var mı çizgi ya
Bende beşinci haftadayım hesaplayinca ama daha doktora gidemedim
Çalıştığım icin mümkün olmuyor
Çarşamba'ya aldım randevu bakalım
Iyi bi doktor olsun istiyorum nette yorumlara baktım Yaşadığım Şehirde en iyi olanı sectim ama bakalım anlaşabilecek miyim
Canimmm benim yaaa ne guzel anlatmışsın ama daha ben o Duyguları hissedemiyorum cok donuk hersey
Sen neden karşısın peki canım
Sakıncalı mi gebelikte bi sorun mu olur ?
Biraz önce hamile olduğumu öğrendim ne yapacağım şimdi
Aslında istiyordum ama
Şimdi hiç hazır değilmişim gibi geliyor
Peki doğumun nasıldı canım kolay oldu muBende senin gibiydim evde öğrendim ağladım eşim mutlu ben ağlıyorum tamam istiyorduk ama zamanl var diyorduk daha ertesi gün doktora gittim ağlıcam sesim titreye titreye anlattım sorunumu bebeğine bakalım bir dedi bir garip oldum bebeğin deyince 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu oğrenmiştim o gün tuhaf tuhaf dolaştım sonra mutlu oldum alıştıkça hele kalp atışlarını dinleyince çok mutlu oldum şimdi 3 buçuk aylık bir kızım var gerçekten neşe kaynağı mutluluk sebebi zor geldi ilk başlarda bakması ama şimdi alıştım mutluyuz inşallah sende kalp atışlarını dinlediğinde her hastaneye gidişini heyecanla bekleyeceksin
Inşallah canimmmmm :)))Benimde adetim 15 gün geçti bakalım inşallah bebişim benimledir
Inşallah tatlım yaa bakalım aldım randevu Çarşamba'yasen hele bir keseyi gör orda birşey olduğunu gör değişecek bak herşey ben doktora gittiğimde nasıl heyecanlıdım kalbim çıkacak gibi atıyordu
Inşallah tatlım yaa bakalım aldım randevu Çarşamba'ya
40 hafta 5 günlükken doğum yaptım açılmam falan olmadı sezaryan oldum herkesin anlattığı gibi değildi hemen kalktım eve geldim hiç yatmadım gezdim hep ama ben dedim butun acılara razıyım yeterki sağlıklı doğsun dedim valla eşimin ilgisi etrafımdakiler fır donuyor bir görsen çok güzel bir şeyPeki doğumun nasıldı canım kolay oldu mu
Bende idrar testinden öğrenmiştim atmıştım çöpe hazır değildim şaşkındım ağlıyordum görmek istemedim 8 aylık falanım eşime diyordum ki alıp bidaha yapsam mı guluyordu doğurucan yakında niye yapcan diyordu görmek hoşuma gider ondan diyordumCanım ben dün test yaptirdim tekrar 200 lere yukselmis değer 4.haftanin içindeyim. .
hadi bakalım sıra sende git doktoruna mutlu mutlu haberler getir bize:)))
Benim bide çok heveslendigim bişey vardı şu prediktorlerden alıp çift çizgiyi görmek ve onu saklamak ilerde bebisime bak seni böyle öğrendik demek istiyodum gittim test aldım yaptım çift çizgi koşarak kocişe gittim bak hamileyim diye:) aşkım kan testinde öğrendik ya diyo olsun ben her gün test yapıp sevindirik olcam dedim
Ben her ay bitane alıp yapayım bakıp bakıp sevinirim bide arada bi negatif çıkarmış ahahahahBende idrar testinden öğrenmiştim atmıştım çöpe hazır değildim şaşkındım ağlıyordum görmek istemedim 8 aylık falanım eşime diyordum ki alıp bidaha yapsam mı guluyordu doğurucan yakında niye yapcan diyordu görmek hoşuma gider ondan diyordum
evet canım 10 gün var
Hahaha çok güzel bir duygu her hastane gününü heyecanla bekliyorsun ilk hareketlerini ne zaman hissedicem diye bekliyorsun son gunlerine gelince çabuk geçtiğini. AnlıyorsunBen her ay bitane alıp yapayım bakıp bakıp sevinirim bide arada bi negatif çıkarmış ahahahah
evt bnm cnm ne oldu kiçizgi yok gibi geldi bana, bu arada profil fotoğrafındaki sen misin ?
rütbeni yanlış yere takmışsın daevt bnm cnm ne oldu ki
dogru yerdeler canım eşimin üniformasırütbeni yanlış yere takmışsın da