• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şaşkınım destek lütfen

Bir yerde okumuştum yeni gebeliklerde silik çıkıyormuş 2.çizgi ama sen adetini bekle net olarak ozaman öğrenirsin benimkisi bildiğin kıpkırmızydı ikiside hayırlısı olur inşallah rabbim gonlune göre olsun isteyen herkese nasip etsin
amin inş cnm ya

Bende beşinci haftadayım hesaplayinca ama daha doktora gidemedim
Çalıştığım icin mümkün olmuyor
Çarşamba'ya aldım randevu bakalım
Iyi bi doktor olsun istiyorum nette yorumlara baktım Yaşadığım Şehirde en iyi olanı sectim ama bakalım anlaşabilecek miyim
Canimmm benim yaaa ne guzel anlatmışsın ama daha ben o Duyguları hissedemiyorum cok donuk hersey o_O

sen hele bir keseyi gör orda birşey olduğunu gör değişecek bak herşey ben doktora gittiğimde nasıl heyecanlıdım kalbim çıkacak gibi atıyordu:-)

Bende senin gibiydim evde öğrendim ağladım eşim mutlu ben ağlıyorum tamam istiyorduk ama zamanl var diyorduk daha ertesi gün doktora gittim ağlıcam sesim titreye titreye anlattım sorunumu bebeğine bakalım bir dedi bir garip oldum bebeğin deyince 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu oğrenmiştim o gün tuhaf tuhaf dolaştım sonra mutlu oldum alıştıkça hele kalp atışlarını dinleyince çok mutlu oldum şimdi 3 buçuk aylık bir kızım var gerçekten neşe kaynağı mutluluk sebebi zor geldi ilk başlarda bakması ama şimdi alıştım mutluyuz inşallah sende kalp atışlarını dinlediğinde her hastaneye gidişini heyecanla bekleyeceksin
Peki doğumun nasıldı canım kolay oldu mu

Inşallah tatlım yaa bakalım aldım randevu Çarşamba'ya

Canım ben dün test yaptirdim tekrar 200 lere yukselmis değer 4.haftanin içindeyim. .
hadi bakalım sıra sende git doktoruna mutlu mutlu haberler getir bize:)))
Benim bide çok heveslendigim bişey vardı şu prediktorlerden alıp çift çizgiyi görmek ve onu saklamak ilerde bebisime bak seni böyle öğrendik demek istiyodum gittim test aldım yaptım çift çizgi koşarak kocişe gittim bak hamileyim diye:) aşkım kan testinde öğrendik ya diyo:KK70: olsun ben her gün test yapıp sevindirik olcam dedim:KK71:

Peki doğumun nasıldı canım kolay oldu mu
40 hafta 5 günlükken doğum yaptım açılmam falan olmadı sezaryan oldum herkesin anlattığı gibi değildi hemen kalktım eve geldim hiç yatmadım gezdim hep ama ben dedim butun acılara razıyım yeterki sağlıklı doğsun dedim valla eşimin ilgisi etrafımdakiler fır donuyor bir görsen çok güzel bir şey

Canım ben dün test yaptirdim tekrar 200 lere yukselmis değer 4.haftanin içindeyim. .
hadi bakalım sıra sende git doktoruna mutlu mutlu haberler getir bize:)))
Benim bide çok heveslendigim bişey vardı şu prediktorlerden alıp çift çizgiyi görmek ve onu saklamak ilerde bebisime bak seni böyle öğrendik demek istiyodum gittim test aldım yaptım çift çizgi koşarak kocişe gittim bak hamileyim diye:) aşkım kan testinde öğrendik ya diyo:KK70: olsun ben her gün test yapıp sevindirik olcam dedim:KK71:
Bende idrar testinden öğrenmiştim atmıştım çöpe hazır değildim şaşkındım ağlıyordum görmek istemedim 8 aylık falanım eşime diyordum ki alıp bidaha yapsam mı guluyordu doğurucan yakında niye yapcan diyordu görmek hoşuma gider ondan diyordum

Bende idrar testinden öğrenmiştim atmıştım çöpe hazır değildim şaşkındım ağlıyordum görmek istemedim 8 aylık falanım eşime diyordum ki alıp bidaha yapsam mı guluyordu doğurucan yakında niye yapcan diyordu görmek hoşuma gider ondan diyordum
Ben her ay bitane alıp yapayım :KK70:bakıp bakıp sevinirim :KK68: bide arada bi negatif çıkarmış :KK20: ahahahah:KK73:

Ben her ay bitane alıp yapayım :KK70:bakıp bakıp sevinirim :KK68: bide arada bi negatif çıkarmış :KK20: ahahahah:KK73:
Hahaha çok güzel bir duygu her hastane gününü heyecanla bekliyorsun ilk hareketlerini ne zaman hissedicem diye bekliyorsun son gunlerine gelince çabuk geçtiğini. Anlıyorsun

Back
X