• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şaşkınım destek lütfen

Dogum Arkadaşı olalım seninle canım madem herşeyimiz benziyor
Birbirimize yol gösterelim olur mu?
Ben bugün kan testi yapacagım netleştirmek icin bakalım
Sen doktora gittin mi hic ?
olduk bilem:KK39: inşAllah hayırlısıyla değerin yükselmiştir ve hiçbir sıkıntı yoktur canım..ben 5. haftamda gittim doktora adetime göre haftan uyumlu dedi ve kesemizi gördük kalp atışını duymak içinde yarın gideceğim hayırlısıyla:KK68:minnacık birşey görsen karanlık bir delik ama orda minnak bebeğim büyüyecek ve ben çok yakın bir zamanda o keseciğin içinde meleğimi göreceğim .tedirginliğim çok fazla iyi bir anne olabilecek miyim zorlanacak mıyım eşimle aram nasıl olacak değişecek miyiz türlü türlü sorular.sonra tekrar düşünüyorum sevdiğim adama ve bana benzeyen minyatür bir birey gelecek ve sadece bizim bebeğimiz.. sürekli bizimle olacak annelik gibi bir duyguyu onun sayesinde tadacağım bunları düşününcede çok iyi hissediyorum içim içime sığmıyor :KK73::KK55:

olduk bilem:KK39: inşAllah hayırlısıyla değerin yükselmiştir ve hiçbir sıkıntı yoktur canım..ben 5. haftamda gittim doktora adetime göre haftan uyumlu dedi ve kesemizi gördük kalp atışını duymak içinde yarın gideceğim hayırlısıyla:KK68:minnacık birşey görsen karanlık bir delik ama orda minnak bebeğim büyüyecek ve ben çok yakın bir zamanda o keseciğin içinde meleğimi göreceğim .tedirginliğim çok fazla iyi bir anne olabilecek miyim zorlanacak mıyım eşimle aram nasıl olacak değişecek miyiz türlü türlü sorular.sonra tekrar düşünüyorum sevdiğim adama ve bana benzeyen minyatür bir birey gelecek ve sadece bizim bebeğimiz.. sürekli bizimle olacak annelik gibi bir duyguyu onun sayesinde tadacağım bunları düşününcede çok iyi hissediyorum içim içime sığmıyor :KK73::KK55:
Bende beşinci haftadayım hesaplayinca ama daha doktora gidemedim
Çalıştığım icin mümkün olmuyor
Çarşamba'ya aldım randevu bakalım
Iyi bi doktor olsun istiyorum nette yorumlara baktım Yaşadığım Şehirde en iyi olanı sectim ama bakalım anlaşabilecek miyim
Canimmm benim yaaa ne guzel anlatmışsın ama daha ben o Duyguları hissedemiyorum cok donuk hersey o_O

Canım benimmmm
Cok teşekkür ederim öyle iyi ki burda ki herkes
Şimdi daha güçlüyüm yalnız olmadığını bilmek öyle rahatlatıyor ki

Tabi ki yalnız değilsin. Burası çok kocaman bir yer. insanların içerisinde her türlüsü var.
bu arada istanbulda değil misin?

Valla benim doğuma kadar hiç vajinal muayene olmadı
Sadece çatı muayenesi yapacaktı dr.um 37.haftada
ama oğlum 36+3te geldiği için o gün baktı sadece.

Bilmiyorum ama ben mantıklı bulmuyorum normal ultrasonla bakılmasından yanayım.

Valla benim doğuma kadar hiç vajinal muayene olmadı
Sadece çatı muayenesi yapacaktı dr.um 37.haftada
ama oğlum 36+3te geldiği için o gün baktı sadece.

Bilmiyorum ama ben mantıklı bulmuyorum normal ultrasonla bakılmasından yanayım.
Biz istemezsek olmaz demi

Canım benimmmm
Cok teşekkür ederim öyle iyi ki burda ki herkes
Şimdi daha güçlüyüm yalnız olmadığını bilmek öyle rahatlatıyor ki
Bende senin gibiydim evde öğrendim ağladım eşim mutlu ben ağlıyorum tamam istiyorduk ama zamanl var diyorduk daha ertesi gün doktora gittim ağlıcam sesim titreye titreye anlattım sorunumu bebeğine bakalım bir dedi bir garip oldum bebeğin deyince 4 hafta 5 günlük hamile olduğumu oğrenmiştim o gün tuhaf tuhaf dolaştım sonra mutlu oldum alıştıkça hele kalp atışlarını dinleyince çok mutlu oldum şimdi 3 buçuk aylık bir kızım var gerçekten neşe kaynağı mutluluk sebebi zor geldi ilk başlarda bakması ama şimdi alıştım mutluyuz inşallah sende kalp atışlarını dinlediğinde her hastaneye gidişini heyecanla bekleyeceksin

Inşallah canimmmm ama vajinal muayene olur mu ki
Onu hic istemiyorum :(
Benim 4 hafta 5 günlüktu ultrasonda görünmedi küçük olduğu için göremeyebilirim alttan muayene etmemin sakıncası varmı demişti mecburdum gitmiştim bir kere kamerayla bakmıştı alttan

20150413_115904.jpg

Back
X