Çok şaşırdım ilk defa başıma geliyor

Yerleşme kanaması olblr agri b enimde resmen belim kpckti simdi 6 +5 gebeyim
Bende çok ağrım oldu ya ışte ağır kesici içtim sonra pembemsi kan geldi... rabbim sağ salim kucağına almayı nasıp etsin

Kızlar aslında kafamı karıştıran tam adet günüm olup ağır kesici içmem ondan kesilmiş olabilir ddim ama şimdiye gelmesi lazimdi

Amin canım rabbim sana da inşallah nasip eder benimde olmuyordu adetlik ken belimi çektiler resmen belim koptu dedim ama diğer ay hamile kaldim dene istersen

Standart deli gibi ağrıyor kasiklarim ya

Nasıl belini çektiler canım
Canim adetliydim yüz ustu uzandim kuyruk sokumunda belimin ortasina doğru ileteledi ebeler büyükler yapiyo benim ebe yapti 3 nisanda hastaligim bitti diğer ay olmadim hamile kaldim

Ilk defa duyuyorum canım her ışte bir hayir vardir bende denicm
Canim adetliydim yüz ustu uzandim kuyruk sokumunda belimin ortasina doğru ileteledi ebeler büyükler yapiyo benim ebe yapti 3 nisanda hastaligim bitti diğer ay olmadim hamile kaldim

Canim valla soğan kuru dnedim incir kuru demedim deidigim gbi ole tuttu ama ilişkiden sonra kimilda ma ayagi duvara dik 20 dakika falan
Ben ilişkiden sonra kıpırdamadan dümdüz yatıyorum kuzum

Bende denicem canım bunu sağlıklı sperm olsun diye 3 günde 1 kere giriyoruz iliskilye
Bide ben denemedim arkadasim denedi hamile kaldi ama ondan iltihap var diyordu doktor sut ve maydonos kaynatti battaniye sardi beline onun buharinda bekledi hemen sonra ilişkiye girdi 3 gün boyunca yapti ama o uç gün boyun ca dus almayacak missin ve kendini sicak tutacakmissin benim tutmasaydi ben onu da denecektm

Ayy abdestsiz durmam ya onuda ilk defa duydum canım bende hiç bisy denemiyorum ua

Ayy abdestsiz durmam ya onuda ilk defa duydum canım bende hiç bisy denemiyorum ua
Bence de zor bi durum ama usutmemek için galiba düşü gece yapmayip gündüz yapip sicak ttsanizda olur galiba yani o ole anlatti diye

Haklısın canım benimde bata bozuldu psikolojimpsikolojik ama 3 senedir hiç bisy yok (

Skma canni inşallah hamilesindir hayirli haberlerini bekliorm yok şayet olmazsa da adet günün içinde belini çektirmeye dene kesin

Skma canni inşallah hamilesindir hayirli haberlerini bekliorm yok şayet olmazsa da adet günün içinde belini çektirmeye dene kesin
Inş. Canım dediğim gibi çok ağrıyor ama hiç bisy yok şimdi baktım şeffaf akıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…