Yerleşme kanaması olblr agri b enimde resmen belim kpckti simdi 6 +5 gebeyimInş canım ya 3 yıldır bekliyorum rabbim isteyen herkese verdim ama kasiklarimcok ağrıyor diye ağır kesici icmistim
Bende çok ağrım oldu ya ışte ağır kesici içtim sonra pembemsi kan geldi... rabbim sağ salim kucağına almayı nasıp etsinYerleşme kanaması olblr agri b enimde resmen belim kpckti simdi 6 +5 gebeyim
Nasıl belini çektiler canımAmin canım rabbim sana da inşallah nasip eder benimde olmuyordu adetlik ken belimi çektiler resmen belim koptu dedim ama diğer ay hamile kaldim dene istersen
Canim adetliydim yüz ustu uzandim kuyruk sokumunda belimin ortasina doğru ileteledi ebeler büyükler yapiyo benim ebe yapti 3 nisanda hastaligim bitti diğer ay olmadim hamile kaldimNasıl belini çektiler canım
Canim adetliydim yüz ustu uzandim kuyruk sokumunda belimin ortasina doğru ileteledi ebeler büyükler yapiyo benim ebe yapti 3 nisanda hastaligim bitti diğer ay olmadim hamile kaldim
Canim valla soğan kuru dnedim incir kuru demedim deidigim gbi ole tuttu ama ilişkiden sonra kimilda ma ayagi duvara dik 20 dakika falanIlk defa duyuyorum canım her ışte bir hayir vardir bende denicm
Ben ilişkiden sonra kıpırdamadan dümdüz yatıyorum kuzumCanim valla soğan kuru dnedim incir kuru demedim deidigim gbi ole tuttu ama ilişkiden sonra kimilda ma ayagi duvara dik 20 dakika falan
Duvara dik hep ole duydum BN de ole yptim disari cikmazmis ole klcyada yastik brkBen ilişkiden sonra kıpırdamadan dümdüz yatıyorum kuzum
Bende denicem canım bunu sağlıklı sperm olsun diye 3 günde 1 kere giriyoruz iliskilyeDuvara dik hep ole duydum BN de ole yptim disari cikmazmis ole klcyada yastik brk
Stres yapma bak oda çok büyük etken biliyorum zor ama amcamin 10 sene olmadi sonra oldu hem de ard ardaBende denicem canım bunu sağlıklı sperm olsun diye 3 günde 1 kere giriyoruz iliskilye
Bide ben denemedim arkadasim denedi hamile kaldi ama ondan iltihap var diyordu doktor sut ve maydonos kaynatti battaniye sardi beline onun buharinda bekledi hemen sonra ilişkiye girdi 3 gün boyunca yapti ama o uç gün boyun ca dus almayacak missin ve kendini sicak tutacakmissin benim tutmasaydi ben onu da denecektmBende denicem canım bunu sağlıklı sperm olsun diye 3 günde 1 kere giriyoruz iliskilye
Ayy abdestsiz durmam ya onuda ilk defa duydum canım bende hiç bisy denemiyorum uaBide ben denemedim arkadasim denedi hamile kaldi ama ondan iltihap var diyordu doktor sut ve maydonos kaynatti battaniye sardi beline onun buharinda bekledi hemen sonra ilişkiye girdi 3 gün boyunca yapti ama o uç gün boyun ca dus almayacak missin ve kendini sicak tutacakmissin benim tutmasaydi ben onu da denecektm
Bence de zor bi durum ama usutmemek için galiba düşü gece yapmayip gündüz yapip sicak ttsanizda olur galiba yani o ole anlatti diyeAyy abdestsiz durmam ya onuda ilk defa duydum canım bende hiç bisy denemiyorum ua
Ben bir buçuk sene çok arastrdim bi ara resmen pskoljim Bozuldu malum kaynana es te garip düşününce daha kotu oldumAyy abdestsiz durmam ya onuda ilk defa duydum canım bende hiç bisy denemiyorum ua
Inş. Canım dediğim gibi çok ağrıyor ama hiç bisy yok şimdi baktım şeffaf akıntı varSkma canni inşallah hamilesindir hayirli haberlerini bekliorm yok şayet olmazsa da adet günün içinde belini çektirmeye dene kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?