Evli misinizSelam kızlar hayirli ramazanlar... dün adet olacaktım çok sancim vardı
Tuvalete qirdim afedersiniz peçeteye silecek kadar qeldi o yuzden oruç tutmucaktim... neyse benim adetim gelmedi abdest aldım tuttum orucunu allah kabul etsin. Yani olmadım adet kızlar adet qunun olmasına rağmen çok az qeldi pembe si pencereye baska da çok neden acabaa
Evli misinizSelam kızlar hayirli ramazanlar... dün adet olacaktım çok sancim vardı
Tuvalete qirdim afedersiniz peçeteye silecek kadar qeldi o yuzden oruç tutmucaktim... neyse benim adetim gelmedi abdest aldım tuttum orucunu allah kabul etsin. Yani olmadım adet kızlar adet qunun olmasına rağmen çok az qeldi pembe si pencereye baska da çok neden acabaa
Evet evliyimEvli misiniz
Canım evliyim ama eşimle 8 gündür ilişkiye girmiyoruz 26sinda adet olacaktım ışte böyle bisy qeldi basimaEvli misiniz? İliski sirasinda zorlanma, tahris olmus olabilir. Yumurtlama doneminde olabilirsiniz. Hormon bozuklugu olabilir. Kist olabilir. Enfeksiyon olabilir. Gebelik yani yerlesme kanamasi olabilir. Stresten olabilir.
En dogru teshisi bir kadin dogum doktoruna muayene olarak ogrenebilirsiniz.
Yerleşme kanaması olabilir yada hamielelikEvet evliyim
Bilmiyorum kuzum yaa 3 yıldır olmuyorYerleşme kanaması olabilir yada hamielelik
Yerleşme kanaması olabilir ya hamielelikEvet evliyim
Canım evliyim ama eşimle 8 gündür ilişkiye girmiyoruz 26sinda adet olacaktım ışte böyle bisy qeldi basima
Yarinda olmazsan hasta tahlil yapBilmiyorum kuzum yaa 3 yıldır olmuyor
P.tesi bi qidelim olmazsa bariYarinda olmazsan hasta tahlil yap
Rabbi insllah nasip eder canimP.tesi bi qidelim olmazsa bari
Inş canım ya 3 yıldır bekliyorum rabbim isteyen herkese verdim ama kasiklarimcok ağrıyor diye ağır kesici icmistimTahris şıkkı elendi ama yerlesme kanamasi ihtimali hala var...
Tahris şıkkı elendi ama yerlesme kanamasi ihtimali hala var...
KiminKlavyedeki g harfi mi basmıyor?
Çok gıcık oldum.
KiminKlavyedeki g harfi mi basmıyor?
Çok gıcık oldum.
Inş canım ya 3 yıldır bekliyorum rabbim isteyen herkese verdim ama kasiklarimcok ağrıyor diye ağır kesici icmistim
KimeKlavyedeki g harfi mi basmıyor?
Çok gıcık oldum.
Amin canım insAklinda bulunsun gebelik dusunuyorsan ve korunmuyorsan parol veya minoset kullnabilirsin ilac olarak sadece. Hakkinda hayirlisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?