Tatlım acile git isterseniyi geceler arkadaslar
Daha önceden bi konu acmıştım kahve akıntı geliyo diye
Gecenlerde doktora gittim 3cmlik kist varmış
Bazı testler yaptı,10 gün sonra cıkacak sonuçlar
O sonuçlara göre ilaç yazıcak
Neyse bir aydan fazla cok afederseniz esimle beraber olmamıştık akıntıdan dolayı
İki gündür akıntının rengi normale döndü diye bugun beraber olalım dedik,olmaz olaydık
İlişkiden sonra kasıklarıma acaip bi agrı girdi
Şu saat oldu hala gecmedi.adet sancısının 10 katı bişey,bir de sanki içimde bişey şişti patlıycak gibi hisseediyorum
İnternette okudum kist olup ilişkiye girilirse sancı yaparmış
Şuan cok kötüyüm arkadaslar
Yarın ilk iş doktora gitmek olacak ama yinede sizlerden fikir almak istedim
Kist patlasa kanama yapmaz mıCanım başım dönüyor, kusma isteği ve bilinç kaybın varsa kistin patlamış olabilir. Hemen yardım iste. Bu ağrıyı bilirim. Sakın atlama dediklerimi.
Yapmaz. İçten dağılır sivilce gibi. Ama adet dönemindeyseniz tabii kanama da olacaktır. Benim adetimin birinci günü patlamıştı. Anlatamam yaşadıklarımı. Mutlaka takipcisi olun.Kist patlasa kanama yapmaz mı
Yok cok şükür o belirtiler.sadece kasıklarım cok agrıyoCanım başım dönüyor, kusma isteği ve bilinç kaybın varsa kistin patlamış olabilir. Hemen yardım iste. Bu ağrıyı bilirim. Sakın atlama dediklerimi.
İnsallah dediginiz gibi azalırBende de o ağrı oldu 4-5 gün azakarak devam etti ve bitti. Kist sönmeden ilişki olunca ağrı yapabiliyor
Eşimde dedi istersen gelip seni acile götüreyim diye ama bir yasında ve yedi yasında iki kızım var.onları uyandırmak zorunda kalıcam.o yuzden gitmek istemedim.yarına kadar bekleyeyim dedimTatlım acile git istersen
Ewet biliyorum bu kürü,zamanında yapmışlıgım var.ama ayın 30unda tahlil sonuçları için doktora tekrardan gidicez.kist için ilaç vericem demişti.önce onu kullanayım dedim.yada ilaç+sogan kürümü yapsam acabaSoğan kürünü yapın bence.kistlere birebir.15 gün düzenli için sabah akşam.bir orta boy sogani 4 e bölüp 7 dk. 1.5 subardagi suyla kaynatıp için.sorununuza birebir çözüm olacak.15 gün içince bırakın.1 hafta sonra tekrar 15 gün yapın.3 geçmiş olsun
Canım ağrı kesici majezik alabilirsin büyük oranda hafifletiyor. :)İnsallah dediginiz gibi azalır
Tatlım merak ettim iyimisin doktora gittinmi kötü bişey yoktur inşallahEşimde dedi istersen gelip seni acile götüreyim diye ama bir yasında ve yedi yasında iki kızım var.onları uyandırmak zorunda kalıcam.o yuzden gitmek istemedim.yarına kadar bekleyeyim dedim
Yok gitmedim.agrı kesici iç demişti burdan bi arkadas onu içtüm.çok şükür iyiyim.dün baya kötüydüm ya,rabbim kimseye yasatmasınTatlım merak ettim iyimisin doktora gittinmi kötü bişey yoktur inşallah
Canım soğan suyu içsene o çok iyi geliyo geliyo kisteYok gitmedim.agrı kesici iç demişti burdan bi arkadas onu içtüm.çok şükür iyiyim.dün baya kötüydüm ya,rabbim kimseye yasatmasın
Sordugunuz için tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?