Bende aciktim herkes güzel fikirler verdi nerdeyseBay dönerrden iskender nefis olur canım çekti valla
Kendiniz ödeyeceğiniz zaman da sıkıntı oluyor baksana hepimizi telaş aldı hesap ödeyecen diyeevet de ben rahatsiz oluyorum ya bir erkege birsey odetmeye
Afiyet canikim ozman :)Daha dun yedik ya :)
Tesekkurler :)Afiyet canikim ozman :)
cok buyuk dertErkek arkadasim son zaanlarda bana yemek ismarlayip duruyor ben rahatsiz oluyorum yani genelde boyle seylerde karsiliginda bende ona birseyler ismarliyorum falan bana son zamanlarda izin vermiyor pazartesi için onu ikna ettim birlikte birşeyler yigecegiz hamburger,pizza tarzı seyler disinda çok yedik çünkü onları sizxlce ne ismarliyim?
İyi ki hamile değilsiniz yemeği ısmarlayacaksanız hamburger ya da pizza kesmez, önce bir yengen yersiniz sonra dilber dudağı H Hazal1909 , D Deryaasuu1 , D Defnesu18 , A Asudem19Erkek arkadasim son zaanlarda bana yemek ismarlayip duruyor ben rahatsiz oluyorum yani genelde boyle seylerde karsiliginda bende ona birseyler ismarliyorum falan bana son zamanlarda izin vermiyor pazartesi için onu ikna ettim birlikte birşeyler yigecegiz hamburger,pizza tarzı seyler disinda çok yedik çünkü onları sizxlce ne ismarliyim?
Önce bir İşkembe alayım, ardından bir Adana dürüm kıvırırım, kesmezse bir Urfa yanına şalgam suyu ve peşinden künefe, Urfa kebabının yanına közlenmiş acı biber de olsunMumbar
Şirdan
Kelle paça
Iskembe
Özcan deniz ne demiş beraber lahmacun yemediğimiz ilişkiler sahtedir:):):) şaka bi yana uygun güzel bir restaurantta rezervasyon yaptırın menüden kendisi seçsin:) ama not lahmacunu herkes sever :)Erkek arkadasim son zaanlarda bana yemek ismarlayip duruyor ben rahatsiz oluyorum yani genelde boyle seylerde karsiliginda bende ona birseyler ismarliyorum falan bana son zamanlarda izin vermiyor pazartesi için onu ikna ettim birlikte birşeyler yigecegiz hamburger,pizza tarzı seyler disinda çok yedik çünkü onları sizxlce ne ismarliyim?