Çok rahatsızım bu durumdan, aynı sorunu yaşayan var mı?

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
668
219
30
Arkadaşlar benim çene kasılması problemim var. Önceleri yirmilik diştendir dedim ve hiç rahatsızlık vermeyen yirmiliğimi çektirdim doktorum "yok hayır stresten sıkıyorsundur dişlerini" demesine rağmen. Ve yeni yeni farkına vardım ki benim istemsizce dişlerimi kasma sorunum var. Bilakis stresli günlerimde, anlarımda çenem kasılıyor tuhaf bir ağırlık oluyor çene kaslarımda. Aynı problemi yaşayan var mı aranızda nasıl başedebilirim bu sorunla tıbbi olarak vs. ? :KK43:

Arkadaşlar benim çene kasılması problemim var. Önceleri yirmilik diştendir dedim ve hiç rahatsızlık vermeyen yirmiliğimi çektirdim doktorum "yok hayır stresten sıkıyorsundur dişlerini" demesine rağmen. Ve yeni yeni farkına vardım ki benim istemsizce dişlerimi kasma sorunum var. Bilakis stresli günlerimde, anlarımda çenem kasılıyor tuhaf bir ağırlık oluyor çene kaslarımda. Aynı problemi yaşayan var mı aranızda nasıl başedebilirim bu sorunla tıbbi olarak vs. ? :KK43:
Canim stresten oluyo o evet bende de var bende düğün arifesindeyim annem gece dış gicirdatmami duyabiliyoms diğer odadan kendini rahatlatmaya çalış stresli zamanlarında doktora gitsen diş aparatı verir o da gece kullaniliyoms bi tek

Doktorum çok mu sakız çiğniyorsun diye sormuştu bana . ben de evet demiştim eskiden çok çiğnerdim ondan da olmş olabilir falan demişti

Yok canim stress sıkıntı hep. ben hatta onune gecemedim çene kitlenmesi yasadim. ama astim cok sukur

Benim abimde varmış yengem farketmiş gece gıcırdatmasından. Doktor da şeffaf bir dişlik vermiş geç yatarken takıyor dişlerine zarar gelmesin diye :) ama gündüz öyle sıkma ya da kasılma gibi bir sorunu yokmuş. Sen doktora gittin mi Can'ım ?

Benim abimde varmış yengem farketmiş gece gıcırdatmasından. Doktor da şeffaf bir dişlik vermiş geç yatarken takıyor dişlerine zarar gelmesin diye :) ama gündüz öyle sıkma ya da kasılma gibi bir sorunu yokmuş. Sen doktora gittin mi Can'ım ?
hayır gitmedğm yirmilik dişim çıktıgında gitmiştim acaba o dişten mi kaynaklanıyor diye düşenerek ama lakası yokmuş hala aynı. gün içinde sıkmıyorum ki yanğ bu şekilde nasıl kasılabiliyor durduk yere uyurken anlarımda ayaktayken sıktığımın zerre farkında degilim

Bir akrabamın başına geldi. Gece o kadar dişlerini sıkmış ki, diş etleri kan toplamış. Ufak bir operasyon geçirmek zorunda kaldı. Doktora gitseniz iyi olur. Geçmiş olsun

Önce bir nöroloğa gidin bence. O sizpsikiyatriye yönlendirir gerekirse. İlk önce nörolojik bir sebep varmı onu araştırın. Bir arkadaşımın oluyordu. Kasılmanın haricinde istemsiz hareketlerde yapıyordu. Stres tetikliyor.

X