Çok pişmanım :(

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
Ya kızlar bu gece çok anlamlı imiş hele bugün oruç tutmak çok iyi imiş ama bilmiyordum tutmadım
öf çok pişmanım ya (((
Dini eğitim pek almadım biraz cahil im o konularda
şu kardesinize az yardimci olun
namaz kılmayı da bilmiyorum ama
ibadet etmek istiyorum ((((

Cahilim demeyin lütfen.
Cahilim demekle olmaz. Bilmemek değil, ogrenmemek ayıp. Şimdi herşey çok kolay, öğrenmek mi istiyorsunuz bir tik kadar uzakta. Ya da eski ilmihallere de bakabilirsiniz.
Oruç konusuna gelince nasip değilmiş demek ki, artik bir dahaki sefere.

Sen iste yardimci oluruz tabiki internette bunları çok güzel öğrenebileceğiniz siteler var, ama tamamen sizi dinden imandan sogutacak yalan yanlis seyler de cok. benim tavsiyem kitap alip kitaplardan okuyarak öğrenin. Internet bilgi çöplüğü doğru yanlış hersey var. Dini öğrenmek icin uygun bir ortam degil demektir bu da. Siz araştırıp guzel, dini olduğu gibi anlatan namazi öğreten kitaplar alin bence

Üzülmeyin niyetiniz önemli gün bitmiş değil henüz kurani kerimin mealini okuyabilirsiniz netten,dinimiz hakkında en doğru bilgileri de diyanet yayinlarinin kitaplarından ogrenebilirsiniz,yeter ki içinizde istek ve samimiyet olsun

Anladım"karmakarisik56, post: 40651378, member: 610505"]Öğrenmek istiyorum demek istedim sadece[/QUOTE]
Öğrenmek istemeniz güzel birşey, ama geceyi başka şekilde de ihya edebilirsiniz bunu da eklemek isterim.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…