Çok pişmanım nasıl geri gelir, nasıl yaparım ?

yazıyorum kzlar :)
Aradım onu x dedim, sesim titriyo tabii, adam ooo dedi..
Unutmamışsın dedim, daha dün geldin aklıma, özlemiştim napıyo ki, nasıl acaba, dedim dedi,
Ben de seni özledim dedim, sustu, aklına geliyor muydum dedim tabi ki dedi, o gün böyle güzel güzel konuştuk,
Baya özlemişiz ama

Neyse ertesi gün telefonda, tutamadım kendimi neden açtın telefonumu, hani bi daha hayatından çıkarsam gelme demiştin bana dedim. O da 1 ay önce arasaydın açmzdım dedi, demek ki artık o kadar o kadarrrrrrr önemsemiyorum seni, 1 ay önceki hislerimi de kaybetmişsin dedi, güldü sonra, buruktu gülüşü, farkettim, tabi ben ağlamak üzereyim ona da bişey diyemedim yerden göğe kadar haklı,sadece isteyerek yapmadım dedim. Hayatına o süre içinde biri girmiş 2 ay hatta, irdelemeye kalktım, yapamadım olmadı diye kestirip attı, geçmişti yani, asla üstünde durmaz geçmişin. Tabi, onu yine buluyorum derken ertesi günkü telefon konuşması böyle olmasın mı, artık kocaman adam, hayatından çıkmam lazım diye kendimi teselli etmeye çalışırken anladı heralde, biten ilişkiler yeniden başlaybilir şans verilebilir dedi, deneriz istersen ama benden hoop eskisi gibi olmamı sakın bekleme dedi, söylediğim gibi çok kzgın, çok kurallı bi adam, beyliktir biraz. Ama iyi insandır, hakkını yiyemem. Neyse, görüşürüz o zaman ilerde dedik kapattık.

biraz daha zamn geçti üstünden, hayatımı yoluna koyiim, sonra da onu ariyim dedim kendime, ve yine hayat bana acı bi sürpriz daha yaptı ,işte o gün ötesini berisini düşünmeden onu aradım ağlıyodum zaten, telefonda ağlaya ağlaya neler olduğunu anlattım, ve o gün bugündür hala beraberiz, adı var mı bunun ikimiz de bilmiyoruz ama eskisi gibiyiz, sadece bikaç sebepten dolayı az konuşuyoruz, ve de illaki pürüzler var. Ama ne zaman onun hayatndan çıkmakla ilgili bşeyden bahsetsem hayır der bana direkt,
sonuç 2. senemizi bitirmek üzereyiz.Ki ben sanal ilşklere çok karşıydım, çok temkinliydm.

Senin mevzuna gelince, benim anlattığım x çok daha kuralcı,sert. Ve ben sen gibi bakmadım ona, çok önemsedim onu, kendimi çok korumaya çalıştım, ona hiç ihanetim olmasın diye, asla işim düştüğünde koşmadım ona. Söylemiyim diyordum ama çok ayıp etmişsin sen, tabii şuna sevin en azından, demek ki oda gelebilir, ben gibi sadece dürüst ol ve pişmansan, kendinden eminsen ki bunlar çok önemli, çağır onu al karşına ve dürstçe, pişman olan seni kararlı olan seni, dürüst olan seni göster ona. Umarım, herşey güzel olur,çok isterim,şansın bol olsun.

Son düzenleme:
Benim içim acıdı burda eski erkek arkadaşınız için, yazdıklarınız kadarıyla çok temiz kalpli biriymiş, bence geri kazanmak için elinizden geleni yapın, bu devirde böyle insanlar zar zor çıkar karşınıza..

O kuralcıdır ama çok sert değildir kurallarını değiştirebilir duruma göre. Konuştum anlattım kendimi ama arkadaşlık konusunda ısrarcı şimdi mesaj atsammı yarın yanıma gelebilirmisin diye ? Yarın ise dökeyim içimde ne var ise belki oda gelir kabul eder.

İşte ben çok kötülük ettim ona çok temiz kalpli çok iyidir doğru ama ben söyleyemedim sonra yalan yalanı doğurdu. Elimden geleni yapıyorum onun anlamını yeni anladım ama bir şans verse bana bir şans yarın için mesaj atmayı düşünüyorum gelirse dökeceğim içimi.

Mesaj atma, bence ara direkt, ara ki görsün ne kadar üzüldüğünü, pişman olduğunu, kendini onun yerine koy ben dönmeyi beceremezdim mesela, ara onu yarın da al karşına tüm dürüstlüğünle dök içini, neler hissettiğini.. Çok iyi anlıyorum seni ve inan aklıma bunlar geliyor.

En azından ben aradım, ve dürüst oldum sadece, çok da alternatifim yoktu zaten.

Tamam teşekkürler şimdi arıyorum kendisini hatta okulun şenlikleri vardı oraya davet ederim gelirmisin benle diye. Ablalarım çok sağolun yurtda düzgün arkadaşım yok herkes alkol vs. eğlence peşinde size içimi dökmek iyi geldi çok teşekkürler.

Tam anlayamadım eskiden de sevimli kız gibi değildim ki çok fazla hep serttim ben ya Anlayamadım özür dilerim.

yani ilk başta tanıştığınızda yardım isteyen bi kızdınya etrafı tanımak içim şimdide başka konularda yardım almak için ara bide bu yolları dene dilinle değilde hareketlerinle

yani ilk başta tanıştığınızda yardım isteyen bi kızdınya etrafı tanımak içim şimdide başka konularda yardım almak için ara bide bu yolları dene dilinle değilde hareketlerinle

Anladım şimdi çok teşekkürler ablam aradım kendisini ulaşılamıyor evlerinde bazen tel.çekmiyor bir daha arayacağım yarını beklemeyecem ben

Naz yapmanında cılkını çıkarmayın arkadaşım. Nasıl olsa beni seviyor diye sevgisini kullanmak kadar canice bir şey olamaz
Oda insan, bir kalbi var. Namaz kılan, inanan bir insanın ilk önce dikkat edeceği şey kalp kırmamaktır
Maşallah oyuncak olmuş adamcağız, üzüldüm..

Son düzenleme:

Haklısınız ne derseniz ama işte olan oldu yalan yalanı doğurdu o halini görünce söyleyemedim de kendisine üzücem diye ama şimdi daha çok üzdüm onu. Keşke en başından anlatsaydım ama yapamadım.

yaptığın hıç güzel bırşey değıl
o adamın yerınde ben olsam bunların hepsını fıtıl fıtıl burnundan getırırdım
veya bı erkek bunu bı kadına yapsa o gelse burda anlatsa adama demedığımızı bırakmayız.

bence adamdan uzak dur, yeterınce acı çektırmışsın zaten

Doğru öyle bir erkek olsa ben gibi demediğim veya demediğimiz kalmaz ama işte diyorum yalan yalanı doğurdu bir türlü yapamadım bu buluşmada söyleyeceğim diyorum elinde bir şeyle geliyor ki çiçekleri eksik etmez birde maddi değil manevi hediye veriri kendi yapar ayrıca şiir de yazıyor edebiyatı iyidir kalıyordum şimdi söylersem canı acıyacak diye ama şimdi ondan çok benim canım acıyor.

günlük hayatında da çok yalan söyler mısın?

Bebek patiği verip,bunu bebeğimizin giymesine izin ver demek...
Bilemedim ama bana çok yapay,çok planlı geldi.
Hani böyle duygusal olmaya çalışmış veya bir kızı bununla kesin etkilerim demiş gibi.
Samimi bulmadım kısacası.

Son düzenleme:

Patik değil ayakkabı gerçi aynı şey ya herneyse verdi işteçocuğumuz için şans ver demişti bize. Ben ona inanıyorum hep inandım ama ben yapamadım şimdi kaybedince anladım onun değerini

Bence boşver gitsin.
Yaşanmış,bitmiş.
Sen de kendi dersini çıkarmışsın.

Cevap veren herkese çok teşekkürler teelfon ile görüştüm tekrar yarın buluşmak istediğimi konuşmak istediğimi belirttim inş. yarın konuşucaz artık hayırlısı kendim ettim kendim buldum sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…