Çok pişmanım nasıl geri gelir, nasıl yaparım ?

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.679
2.089
133
Merhaba arkadaşlar ilk konum genel okuyucuydum hep ama ablalarımdan da destek almak istiyorum. Uzun olacak biraz lütfen zaman ayırıp yardımcı olursunanız sevinirim.

Ben İstanbul'da okuyan bir öğrenciyim facebookta uzun süredir tanıdığım ara ara sohbet ettiğim biri vardı çok kibar beyefendi biri taşkınlığını görmedim asla. İstanbul'a geldiğimde sohbetlerimiz uzadı aslında ben uzattım çünki burada yeniydim bir şey bilmiyordum bu şehirde onun ise ilgisi var gibiydi açıkcası ben kullandım bu durumu :'( İşim düştüğünde yazıyordum işim düşmezse yazsa da dönmüyordum. Aramızda yaş farkı vardı bir de olmaz diyordum yaş farkı ise 10 yaş.

Olaylar gelişti sevgili olduk aslında ben sevmiyordum öyle o seviyor diye denemek istedim ama o bağlandı sürekli süprizler yaptı her buluşmamızda çiçekle geldi özel anlar yaşattı. Ben ise yalan söyledim sonra yalan yalanı doğurdu. Sürekli değiştirmeye kalktım bıksın diye şunlar olacak şu şöyle olacak diye sesi çıkmadı tamam dedi sen olmak adına ne gerekirse yaparım diye ama işte ben emin değildim kendimden. Face de arkadaşlarını sildirdim ona yine ses etmedi tamam prensesim sen nasıl istersen diye şu kişi şudur felan anlattı gizlemezde bişeyini bir yere giderse haber verir istemiyorsam gitmezdi ona göre fedakarlık gerektrirmiş sevgi ben ise yalan üstüne yalan hatta ders çalışma vakitlerimde ödevlerimde yazma yeter şimdi derse önce okulumuz derdi. :'(

Okulun çocuk şenliği vardı okul öncesi eğitimde okuyorum geleceğini söyledi bende gelmesini istemediğim halde gel dedim ve geldi. Kovdum yanımdan ki daha öncede yaptım bunu defalarca bazen gözleri doldu çantasından annesinin yapmış olduğu poğaça börekleri çıkardı yurtta düzgün yemek çıkmıyor diye sana getirdim bunları bide eşarp beğenmiştim param yoktu alamadım sonra bakarım demiştim onu almış buda sana hediyem dedi gitti.

Sonrasında her şeyi anlattım durum bu diye yalancısın sen ya dedi yurt karma olduğu için yaşadığım yer sıkıntılı içki ve cinsellik çok fazla herkes bir biri ile mutlak sevgili olmuş yada gecelik ilişki yaşamıştır karışan görüşen yok bizde. Onlar ile bir tuttu beni belki dedi amacın eğlence senin arkadaşların malum çıkar ilişkisiymiş diye bir çok laf etti yalan söyleyene kadar açık olsaydın keşke ben eğlence aramıyorum asla keşke oynamasaydın güzel hatırlasaydım dedi içim gitti haklıydı çünki ama öyle biri de değilim kapalı namazımdayım dedim dini bile kullanan çok dedi yaptıkalrına bak ki yine haklı ben öyle kötü tanıttım kendimi :'( . Buna rahmen tatil için memelekete gideceğim gün geldi yanıma baya yıpranmıştı neden dedi ben ise sadece özür diledim yapmamalıydım ama oldu affet o bebek ayakkabısı getirmiş yanında hadi yeniden başlayalım bunu çocuğumuzun giymesine izin ver dedi, kabul etmedim çok saçma ya dedim okulum var beklerim dedi senin için hem o ara bende iş konusunda daha iyi bir yerde olurum gibi laflar etti.

Biz arkadaş kalalım dedim ona da inanmadı sonrası malum dedi belli ama peki diye ekledi. Şimdi yaklaşık iki ay oldu ayrılalı o yazmaz çok sık yazarsa da düşüncelidir müsaitmisin der hep ben yazıncada asla eskiyi felan hatırlatmaz.

Şİmdi ben çok pişmanım konuştum açıkcası affetmesini istedim ama güvenemeyeceğini belirterek kabul etmedi aynı acıları yaşamak istemiyormuş yakın dostlarından bir bayan var 12 yıllık onla konuştum yardım istedim oda "x şu saatten sonra geri dönmesi zor yürütememişsiniz olmamış ama bende konuşurum istiyorsan" dedi konuşacak bana dönecek müsait zamanında. O dostuna da olanları anlattım ben bunları yaptım nasıl affettirim diye o şaşırdı çünki erkek arkadaşım o ve diğer dostlarına sadece yürütemediğimizi bitirdiğimizi söylemiş kıyamam ya yaptıklarımı bile anlatmamış :'(

Şimdi onun eksikliği o kadar yakıyor ki içimi hediyelerine bakıp ben ağlıyorum şimdi çünki o sevgiliden öteydi bunalırdım buradan ona çatardım ses çıkarmazdı ben senin ailenin yeri gelir annen olurum yeri gelir baban yeri gelir abin sevgilin ile konuşamazsan gel arkadaşınla konuş dök içini derdi ama ben işte umursamadım salladım hep bayağanalere sığındım yeri geldi yanına gitmedim ona yakın olsamda :'( Ne yapayım sizce nasıl affettiririm kendimi benim daha önce bi kişi oldu hayatımda bu ikinci kişi tecrübem deneyimim yok genel olarak çıkarcı davrandım kullandım kabul ama çok pişmanım sizden ricam akıl almak tecrübeleriniz doğrultusunda.

Son düzenleme:
Arkadasım anladım ki ögrencisin yasın henuz küçük.Öncelikle satırlarını okudum anladığım kadarıyla içinde bulundugun durum SUÇLULUK VE YOKSUNLUK DUYGUSU...

Karşına düzgün bir erkek çıkmış.Zamansız olması kötü ...Ben okuyunca kadın olarak KIRILDIM yaptıklarınızdan.Yazık.

Kendinizi iyi dinleyin.Olur olmaz geri dönme hayallari kurup karşı tarafı ümitlendirmeyin.

Olur da yan yana gelince tekrar bir dönüş yaparsanız KARŞINIZDA Kİ İNSAN hayata tekrar tutunamaz hale gelecektir.

Bence kesin emin degilseniz kendinizden,o beyle bir gelecek istemiyorsanız ,HİÇ BİR ŞEKİLDE YENİDEN BAŞLAMAYIN.

Bırakın hayatını düzeltebildigi yerden devam ettirsin.

Hakkınızda hayırlısı olsun...

sen 18 ve adam 26 ise, tesadüfün böylesi deyip bşeyler anlatmak isterim..

Eğer o çocuğun yerinde olsam ben güvenemezdim sana çok haklı o konuda

Çok sabırlıymış gerçekten yaptıklarınız çok kötü.

İstemiyorum deyip bırakmak varken niye böyle yalanlara başvurup eziyet çektirdiniz hiç anlamadım..

Bence yanlız kaldığınız için onu arıyosunuz. kendinizden emin olmadan o insanada yazık etmeyin..

Çok teşekkürler cevabınız için yaşım 18 o ise 28 yaşında. Başlarsak daha iyi olucağım değişceğimi belirttim bi şans tanısa kendimi kanıtlarım evet suçluk duygusu da çok fazla şimdi yaşıtlarıma çevreme bakıyorum yok herkes hayatını yaşıyor ben yapamam onu bu yaptıklarım normal değil kabul ama işte bir daha öyle biri olamaz ya çıkmaz karşıma yaşı sorun ettim korktum ama olgun davranıyordu yaşıtlarım gibi değildi keşke yapmasaydım ama oldu.

Yapamadım ona da acıdım üzülmesin üzdedim daha çok üzdüm sabırlıdır doğru sınavlarım yüzünden uzun süre de görüşmediğimiz oldu bir kere ısrar etmedi bana okulumuz bitsin derdi sınavlar önemli.

yazık böyle düzgün birini bulmussunuz hemde sanal alemde .kıymetini bilememişsiniz.kimbilir ne kadar üzüldü sizin sacma kaprislerinizde belli etmedi.simdide yalan söylediğinizi ögrendiginde yıkılmıstır.ah etmesedeallah görüyo yaptıklarınızı cekiyosunuz vicdan azabı gibi.hakettiniz.o kişide kendini gercekten hakeden dürüst kırmayan birini bulur umarım.

Yasın daha çok küçük ablacıgım ben 30 larımın sonundayım 11 yasında kızım var:))

Acele etmei,hayat senin için yeni başlıyor.Bu suçluluk duygusuyla yapacagın bir hata ikinizide mahveder.

Okulunu bitir.İyi bir öğretmen ol,acele etme daha nice arkadasın olur,nice insan tanırsın...

Araya zaman koy,konusma ,mesaj atma,iletişim kurma ki gerçekten ne hissediyorsun tahlil edebil.

Bu arada aklına getirmemeye başka alanlara kanalize olmaya çalış.

Yaptıkların yaşın gereği,ama KUL HAKKINI lütfen unutma,

Allah emanet ol,ne zaman istersen yaz biz yardımcı oluruz inşallah.

Haklısınız doğru Ama geri hiç mi gelmez acaba ? Çok uzatmak istemedim ama o anlamış bazı hareketlerimden sözlerimden yanında olmak yine de çok güzeldi sahte de olsa dedi :'( Bayağı yüzüme de vurdu yaptıklarımı şimdi ise acı çekiyorum çevreme baktığımda felan hiç mi dönmez ya hiç mi ?

Kusura bakmayın ama siz bi erkek arkadaş bi sevgili değil de elinizin altında bulunacak her dediğinize tamam diyecek insanı arıyorsunuz.
İyi sabretmiş size
Bu tür konulara din niye alet edilir bilmem istediğiniz kadar namazınızda niyazınızda olun yalan söyledikten, kalp kırdıktan sonra boşa...
Daha fazla karşı tarafı yıpratmayın ve yolunuza devam edin derim

Bence işe önce kendini düzeltmekten başlamalısın karşı tarafta bir hata yok ki barışsanız bile sen aynı şeyleri yaptıktan sonra yaralar daha da derinleşir önce kendi duygularından emin olmak gerekir.

Ablam o bana bunu da dedi ya namazındasın peki kul hakkı ne olacak diye. Düşündüğüme inanıyorum çok sık yazmıyordum başladım o ise arkadaştan farksız kendisi zaten çok sık yazmaz yazsada zaten eskiye ait bişeyler yazmaz bir şeye ihtiyacın olursa söyle İstanbul'da arkadaşız biz yardımcı olurum her zaman diye. Geri gelmezmi asla belki hayırlısı buydu ama o olsun istiyorum şimdi

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşa dememişler
Ben de olsam onun yerinde ben de güvenmeyip reddederdim
Ne malum gene aynı şeylerin yaşanmayacağı demi ama...
Bence sen önce iyice bir emin ol kendinden neyi isteyip istemediğine karar ver.
Sonra da bir sonraki ilişkilerinde ona göre davranırsın :13:
Bu delikanlıyı da bırak yoluna gitsin

Bence işe önce kendini düzeltmekten başlamalısın karşı tarafta bir hata yok ki barışsanız bile sen aynı şeyleri yaptıktan sonra yaralar daha da derinleşir önce kendi duygularından emin olmak gerekir.

Düzelttim ben, haklı o sizde haklısınız geri gelirse asla aynı şeyleri yapmayacağım şans istedim ama vermedi.

karşındaki kişi asla san birdaha güvenmez çünkü senin için yaptıkları tamamen hayal kırıklığı ile sonuclandı ve olgun biri bidaha içinden gelerek sana o özel anları yaşatamaz hep bi acaba olur ama senin yaşında olsaydı affederdi hiç zorlama bence

Aynen onu yaptım doğru :'( ama şimdi pişmanım yalan yalanı doğurdu açık net olamadım.

Olgun biri doğru yeri geldiğinde çocuk gibidir de ortama göre yani ama gelse bir daha asla acı yaşatmam ona meğeer çok şeymiş aslında.

Ben 18 o 28 yaşında anlatırsanız sevinirim.

ben de 18 yaşındayım, hayatımdaki adam da 26 yaşında. Biz de facede tanıştık, hiç huyum değildir sanaldaki muhabbetleri telefona dökmek.. ama olacak ya illa :), kavga ederken tanıştım facede :) istanbulda yaşyordu o da. Ama sadece fotoğraflarımızı biliyorduk birbirmizn, 1 sene boyunca hergün saatlerce konuştuk,iyidik filan. Benim hayatım da zor açıkçası, yorucu. ben de kaçmak istedim ondan, hattımı kapattım, hesabı dondurdum, çektiğim acı çok derindi, kaçabildğim kadar uzağa kaçtım, tabi biraz direndim önce onsuzluğa ama dedim ya zordu benim hayatım, tüm hayallerim elime patlamıştı, neler neler öğrenmştm kendme dair, yapamadım biri vardı kabul ettim kendimden kaçmak için.., ben 18 sevgilim 18 , neyse benim 18 yaşındaki sevgilim öyle sahtekarlıklar, öyle yüzsüzlükler yaptı ki bana, dedim ki x olsaydı çok daha farklı olurdu, işte o gün itiraf ettim kendime x i nasıl özlediğimi. Daha önce hep kaçtım bu fikirden. Biliyordum aslında ama hem yeni bi ilşkm vardı,sorumluluktu bu, hem de bir sürü yarım hayal..Ama baktım, 18 yasnda olan öyle böyle değil. 18 yaşında olan çocukla olan ilişkimi de bitirdim, dürüstçe. En doğrusu da buydu, sonra cesaretimi toplayıp , bi süre sonra x i aradım. Ama ararken çok korkuyodum çünkü, sorunlarmdan dolayı 1.5 aya yakın kaybolmuştum ve öyle bi kızmstı ki bana anlatamam, ve bana bi daha benden kaçıp beni bu kadar üzersen sakın arama demişti. Ki senin bahsettiğn şahıs gibi çok ılımlı da değildir, aksine kuralları vardır, ciddidir.. Ama ben dayanamadım, aradım sonra noldu dersin ? Parça parça yazıyorum tatlım, okuduğunu göriyim de boşuna yazmiyim diye.

Son düzenleme:
Eger gercekten seviyorsan gercekten bir gelecek dusunuyorsan ve gercekten onu hak ediyorsan ne yap ne et gonlunu al...yer yuzunde boyle adamlar kalmadi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…