Çok pişmanım çok..

Siz eşinize hiç çekinmeden "3 yıldır başıma gelmeyen kalmadı, bir de üstüne bu bebek olayı çıktı " derseniz, o da evden git diyebilir bence. Siz söylediğiniz cümlenin ağırlığının farkında değilsiniz bana kalırsa. Öncelikle sizin özür dilemeniz gerekir, haddini aşan bir cümle kurmuşsunuz çünkü.

Yasadiklariniz cok uzucu, esinizde, aileside sizi ve ailenizi anlayabilecek insanlar degiller.
Cocuk icin acele etmeyin bencede.
Fakat cocukla ilgili bu durumunuzda saniyorum esiniz bir hayli kotu hissediyor kendini, o yuzdendir boyle agir konusmasi.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Hayatı insanları çok iyi tanımamaktan kaynaklanıyor gibi.. hem sevmeyip, hem içinize sinmeyip evlenmeyebilirdiniz.. Ama kaderin önüne geçilmez.. Sevmiyorsan mutsuz olacaksan bir de çocuk doğurma derim.. Geçmiş olsun.

Ah o elalem yok muuu!!!!!öyle nefret ediyorum ki şu "elalem ne der" olaylarından...!her işte vardır bir hayır.madem çok mutsuzsunuz ve eşinizin değişmeyeceğinizi düşünüyorsunuz ayrılın..ya da kurşun döktürün...

Çok üzüldüm gerçekten adınıza. Kayınvalidenin oglu için başka bir gelin adayımı vardıki acaba.

Niye insanlar boşan diyor ki ya. Evet sorunlar yaşanmış ve aşılamamış ama aşılamayacak şeyler değil gibi görünüyor. Siz su an sinirden pişmanım diyorsunuz bence. İki taraflı hatalar yapmışsınız. Seviyorsaniz eşinizi bırakmayın aklı selim şekilde konuşun. Hatta bunu iki tarafta kendine hakem seçerek yapsın.

bence bu kadar kafaya takmamalısın ailesini falan, sonuçta mesafeni koymuşsun, senin tek derdin eşinle geçimin olmalı ve bebek, ama konundan anladığım kadarıyla olayları fazla takıp çok fazla konuşup bunaltıyorsun, bak haksızsın demiyorum, ama bazen olayın çözümlenmesi için biraz durgunluk şart, tartışmanız falan çok olduğundan sanırım eşiniz şuan kafasını dinliyor ama tabi aramalıydı o ayrı, bebekkonusunda suçlayıcı konuşmayın çünkü bu ağır gelebilir eşinize, o kadar dert arasında bebekte çıktı demeniz eşinizi incitebilir, tedavisi varmış olur Allahın izniyle

Sanırım çevremde sizin gibilere ihtiyacım var. Çünkü o da çok zor bir süreçren geçiyor, bir de bayağı süredir ayrı yerlerdeyiz. Ben en ufak şeyleri bahane edip çok söyleniyorum, o da çok rahat yapılı ya da öyle görünüyor. Ben söylendikçe o sessiz kalıyor. Gece çok düşündüm evet çok hassas bir dönemden geçiyoruz bitbirimize destek olmalıyız. Sinirle çok kırucı mesajlar attım onlara bile cevap yazmadı kafamız rahatken görüşelim kırmayalım birbirimizi dedi

Biraz
biraz da öyle olmayı deneyeceğim bugüne kadar hiç susmadım sanırım burda hata yapıyorum.

Valla bn bir problem göremedim. Ilk zamanlar sorunlar yaşamışsınız ailesiyle evet ama adam şimdi size görüşmeyelim ailemle ve gerilmeyelim diyormuş ne güzel. Vajinusmus olmuşsunuz eşiniz size 2 sene boyunca ağzını açmamış ama siz onun eksikliğini hemen yüzüne vurmuşsunuz. Bence burda haksız olan sizsiniz. Siz bunu söyledikten sonra eşinizin de onları söylemesi çok normal. Ve evliliğiniz boyunca biraz fazla dırdır etmişsiniz. Eşiniz uyumlu bir insana benziyor mutlu olmaya çalışın bence

Zaten basimiza ne geliyorsa el alem yüzünden geliyor .
Bu durumda cocuk yapman cok büyük hata olur ..

hayat inişlerle çıkışlarla dolu,imtihandasiniz sizde..Yaşanacaklarin hepsi kaderinizde varmış.Alttaki yazıyı okuyun,ben kendi adima okudukca rahatliyorum.
Hayatı bir açıdan tereddüt ve şüpheler içinde geçen insanoğlu, çok defa kendini his, düşünce ve amelde bir yol ayırımında veya çatallaşan bir yolda bulur ve dolayısıyla acil bir seçim yapmak mecburiyeti duyar. Doğru ya da yanlış bir seçim yapıp yoluna devam ederse de, seçim ve davranışlarının rıza-i İlâhî’ye muvafık olup olmadığını, neticenin lehinde mi yoksa aleyhinde mi olacağını başlangıçta bilemeyebilir. Doğru seçimlerin getirdiği hayır ve bereketlerin yanında, yanlış tercihlerin sebebiyet verdiği hatalar ve günahlar da vardır ki, bunların pek çoğu, kendi cinsinden tövbe ve istiğfar ile telafi edilmezse, nice gaileleri insanın başına açar ve onu çaresiz bırakır. Kader inancı çoğu kez yardıma koşar ve kul hatasından kaynaklanan üzüntü içinde, “Hayır ve bereket, Allah’ın takdir ettiği ve benim için seçtiği şeydedir.” der, teselli bulur. Fakat, iradenin hakkını verememe hüznüyle burkulduğu anlar olduğu gibi, beşeriyet muktezası olarak bazen de dudaklardan şu âh u vâh dökülür: "Keşke!.." Keşke, bir temenni sözüdür.. .Hazreti Âdem (a.s.)’den bize kadar dilden dile, gönülden gönüle dolaşıp duran ve bizden sonra da kıyamete hattâ öteki âleme kadar intikal edecek olan, belki sadece cennetliklerin cennetin kapısında çıkarıp atacakları fıtratımıza yerleşmiş bir sözdür. “Keşke” demeyen yok gibidir. - Kimisi çoğu zaman bir pişmanlığın akabinde “keşke” der inler. - Bir başkası, henüz tahakkuk etmemiş olsa da gerçekleşmesini çok istediği şeyleri hatırlamakla telaffuz eder o hasret kelimesini. - Bir diğeri, umduğunu bulamama, vaktini ve ömrünü değerlendirememe inkisarıyla dillendirir onu. - Pek çokları, elindekilerle tatmin olmaz da daha iyi imkânlar, daha fazla dünyalık arzu ve isteğiyle refah, rahat ve lüks boyalı keşkeler seslendirir. - Ve topyekün beşer, kıymetini bilemediği, elinden kaçırdığı nimetleri sonradan yâdeder; iç burukluklarını “keşke” hicranlarıyla mırıldanır. Bu çeşit ifadelerin çoğu, İslâm nazarında, kaderi tenkit anlamı taşıyan ve hoş olmayan sözlerdir. Zira, istikbale irade ve sorumluluk açısından bakıp, gerekli plan ve programı yapmak gerekirken, maziyi kader yönüyle değerlendirmek uygundur. İstikbalde yolumuzu aydınlatmayacak, bizi sa’ye ve hayra sevketmeyecekse; geçmişle alâkalı her yakınma, kaderi tenkit, ef’âl-i İlâhiye’ye karışma ve haddi tecavüz manâsına gelir. Bundan dolayıdır ki, Peygamber Efendimiz (aleyhi ekmelü’t-tehâyâ) bir hadis-i şeriflerinde buyurmaktadır: “Eğer başına bir iş gelirse, ‘Keşke şöyle yapsaydım; o zaman şöyle olurdu.’ deme. ‘Allah’ın takdiri böyleymiş; O dilediğini yaptı.’ de. Zira, ‘Keşke şöyle yapsaydım’ sözü, şeytanın vesvesesine yol açar.” (Müslim, Kader, 34)

Ne güzel yazmışsınız, teşekkürler..

Bence ayrilin . Hemm sorunlu olan o on yüzünden tedavi olaylarina giriyorsun ve o napıyor havalarda ??? Keske nişan atsaymissin . Ne diyecekler falan demeseydin . Ama olan olmuş.

Bence çocuk yapmayın bu evliliğin sonu yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…