Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok Panikledim
- Konu Sahibi olympiass
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebeklerde covid corona corona belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2021
- 58
- 87
- 8
- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
ben ateşte hep ılık suda tutardım duş aldırırdım rahatlayana kadar çok işe yarar
bu yaşta bile faydalı
Bu çok tehlikeli bir tavsiye. Gizli ateşi devam edebilir. Havale geçirebilir.
Ateşli olan cocuk hafif (keten) giydirilir ve 38.5u geçtiyse derecesi, ateş düşürücü verilebilir.
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
Canım bebeğin ne durumda ? Bizde atlattık aynı şeyleri yaşadık resmen bizde fitille ateşi düşürdük 3.günün sabahı bebeğimin kusması, ateşi geçti yavaş yavaş toparladık.Lütfen basına gelenler yazsın. Ben covitim altıncı gunum. 11 aylık kızım ateslendi. 38.2 falan ara ara dusup cıkıyor.
Doktor calpol dedi..içiremıyoruk yarım fitil ver dedi verdim. Bol bol emzir dedi.
Oksuruk genel durum bozklugu kusma olursa hastaneye git dedi. Çok panıkoldum.basına gelenler bebekslrınız nasıl atlatti neler yaptınız . Daha kotulesirse diye cok korkuyorum
Sizlere de çok geçmiş olsun.
Bir de canım burun tıkanıklığı için coldmix kullandım bir iki damla mendile damlatıp uyuduğu yere bırakiyordum. Burnu açılınca daha iyi hissediyordu.
- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
Kekik yaği ve şimonuBol bol emzirin sivi alimina dikkat edin. Atesten zaten baska birsey yemek istemeyebilir . Multivitamin sorun doktorunuza takviye olarak biz 5.5 yas oglum icin kullandik ama kizim 5.5 aylikti(ona da test yaptilar poztifiti) ona kullanmadik . Odasinda buhar olsun mutlaka icine birer damla kekik yagi ve limon yagi bizde cok ise yaradi. Emerken tikaniklik yasamiyorsa korkmayin . Insallah cabuk atlatirsiniz. Kendinizde iyi beslenenin multivitamin takviyesi , tavuk corbasi tarzi sutle bebege gececektir zaten
geceden beri yine 38,5 larda.saat altıbucukta sabah sırıngayşa yarım olcek calpol verebıldım.az bı kısmını tukurebıldı.Canım bebeğin ne durumda ? Bizde atlattık aynı şeyleri yaşadık resmen bizde fitille ateşi düşürdük 3.günün sabahı bebeğimin kusması, ateşi geçti yavaş yavaş toparladık.
Sizlere de çok geçmiş olsun.
Bir de canım burun tıkanıklığı için coldmix kullandım bir iki damla mendile damlatıp uyuduğu yere bırakiyordum. Burnu açılınca daha iyi hissediyordu.
Calpol düşürmuyor,yanı cok a dusuruyor.fitil bi saat içinde etkısını gpsterip uzun sure rahatlariyor.onbucukta hızursuzlugu devam ederse ateş 37,5larda olmaSa fitil veririrşm sanırım
Ya öksürügü ne yapacagım. ılık su içiririm gun boyu.onun dısında ne yapabılırım.
Canım cok sıkkın.cok halsız
- 9 Mart 2011
- 11.802
- 9.205
- 448
ilaç vermesin veya doktora götürmesin demedim kiBu çok tehlikeli bir tavsiye. Gizli ateşi devam edebilir. Havale geçirebilir.
Ateşli olan cocuk hafif (keten) giydirilir ve 38.5u geçtiyse derecesi, ateş düşürücü verilebilir.
benimki ek tavsiye
- 20 Ocak 2015
- 9.327
- 13.277
- 248
- 40
Geçmiş olsun, bizde çocuklarla birlikte geçirdik. Oğlumun 40-41 derecelere varan ateşi oldu iki gün kadar sürdü düştü. Kızım daha dirayetliydi ateşi 38 civarlarında seyretti o da iki gün sonra toparladı. Çocuklar daha hızlı iyileşiyor, gönlünüzü ferah tutun, acil şifalar diliyorum.
- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
ilaç vermesin veya doktora götürmesin demedim ki
benimki ek tavsiye
O ek tavsiye işte tehlikeli. Cocuklara ateşli banyo yaptirmak, havale nedeni olabilir. Cocuklarda ateşin gizliden devam etmesine neden olabilir. Kisacasi bu ek tavsiye, tavsiye değildir.
- 24 Mayıs 2021
- 648
- 1.036
- 33
- 34
Biraz sakin olun . Şuan salgın var çocuklar full hasta zaten. Cocuk kendinden gecmiyorsa ateşten korkmayın. Ateş vücudunda mikropla savaşıyor. Fitil olayına bence hiç girmeyin. Kompres yapın odayı gün içinde havalandıran. Başucuna Soğanı 4 e bölün koyun . Burnu açılır gripse. Ateş de 3 gün sonra geçer. Annelik biraz soğukkanlılık .. sakin korkmadan bilgi edinerek bu duruma hazir olabilirsiniz. Endişe etmeyin cocuk bunlar böyle böyle bağışıklık sistemleri guclenecek. Burnunu açık tutmaya çalışın okyanus ve ya deniz suları satılıyor. Gecmis olsun ikinizede. Bol bol emziriyorsaniz çabuk toparlar zaten.
- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
Allah razı olsun tesekkur ederim destegınız ıcınBiraz sakin olun . Şuan salgın var çocuklar full hasta zaten. Cocuk kendinden gecmiyorsa ateşten korkmayın. Ateş vücudunda mikropla savaşıyor. Fitil olayına bence hiç girmeyin. Kompres yapın odayı gün içinde havalandıran. Başucuna Soğanı 4 e bölün koyun . Burnu açılır gripse. Ateş de 3 gün sonra geçer. Annelik biraz soğukkanlılık .. sakin korkmadan bilgi edinerek bu duruma hazir olabilirsiniz. Endişe etmeyin cocuk bunlar böyle böyle bağışıklık sistemleri guclenecek. Burnunu açık tutmaya çalışın okyanus ve ya deniz suları satılıyor. Gecmis olsun ikinizede. Bol bol emziriyorsaniz çabuk toparlar zaten.
- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
Suan uyuyor. bugun ateşi biraz daha şyi. Fitil vermedim gozlemlıyorum saatte bir olcuyorum. boğazı kotu. Burnunu serumla acıyoruk sureklı gun ıcınde.merak ettıgınız ıcın tesekkur ederim eksık olmayın.cok kalpnasıl oldu bebeğiniz?
- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
Ben de bunu umuyorum ınsallah sabah olsun bakalım umutluyum.cok sagolunYarin daha iyi olur diye dusunuyorum atesi falan duser. Halsizlikte biter.
- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Üstünden baya zaman geçmiş umarım kısa zamanda iyileşmiştir bebeğiniz? Şu an iyi mi? Ben de dün covid olduğumu öğrendim çocuğuma bulaşmasın diye uzak durmaya çalışıyorum ama zor oluyor.Ben de bunu umuyorum ınsallah sabah olsun bakalım umutluyum.cok sagolun
- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133
Merhaba cok sükür iyi. Cok kokay gecmedi cok kilo verdi.ama cok sükür.insallah bulasmaz cocugunuza.maskelı olmaya ozen gosterirsiniz.kendınızı ızole edin bı odada zaten altı yedı gun sonra bulas azalıyormusÜstünden baya zaman geçmiş umarım kısa zamanda iyileşmiştir bebeğiniz? Şu an iyi mi? Ben de dün covid olduğumu öğrendim çocuğuma bulaşmasın diye uzak durmaya çalışıyorum ama zor oluyor.
- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Tekrar geçmiş olsunMerhaba cok sükür iyi. Cok kokay gecmedi cok kilo verdi.ama cok sükür.insallah bulasmaz cocugunuza.maskelı olmaya ozen gosterirsiniz.kendınızı ızole edin bı odada zaten altı yedı gun sonra bulas azalıyormus