Gelinlik Modelleri Çok pahalı değil mi ya? Değer mi sizce? Evlenmiş bayanlardan fikir istiyorum.

Ya kiralayıncada 2.800 dediler. Oda çok yani hiç değilse 500 daha verim benim olsun diyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

boşver canım benim sadece 500 tl az olsa bile iyidir. gerçekten düğünden sonra eline ayağına dolaşcak kocaman şey. kaldırıp kondurcak yer arayacaksın. bi de paket alma sadece gelinlik al çünkü saydığı aksesuarlar lüzumsuz yani 3 duvağı napıcaksın ki? anlıyorum seni çok heyecanlısın şu an herşey çok güzel olsun istiyosun ama gereksiz harcamalar herşeyin çok güzel olmasına engel oluyor malesef daha bunun fotoğrafçısı var balayı var balayında da vur patlasın çal oynasın evlenmişim yahu mantığıyla savup savuruyosun eve dönünce aa bu eksik şu da lazımdı düşünemedik oluyor canım.
hem aksesuarlarını kendin alırsın. gelinlik için ayakkabı bakmak, iç çamaşırı seçmek, duvak seçmek istediğin gibi diktirmek hatta bunlar da tatlı şeyler :) hem de gelinliğinin güzelliğini kendi isteiğine göre tamamlarsın :)
maşallah çok yakışmış gelinlik sana, daha kim bilir neleri görüp beğeniceksin :) deniceksin :)

Çok sağolun iyi dilekleriniz için. Benced paket almak mantıksız. Zaten ayakkabımı dayım kendi özel yapıcak bana. E iç çamaşırı zaten ne giymek gerek ki ?ben bi beyaz tanga giymeyi düşünüyorum içine sadece :) :) :) :)

aynen öyle taş çatlasın jartiyer alırsın beyaz hem daha vaktin var yavaş yavaş gönlüne en çok yatanını bulma şansın var :)

çamaşırı çeyizciden alınca 200 ü de geçiyor ,zaten konu sahibi sütyen giymem diyor ,birtek külot kaç lira olur allah aşkına ,100 tl ye de çoooook şık gelinlik ayakkabıları var ,aramak lazım ,ama seksi olsun diyosa jartiyeri çorabı içinin korsesi sütyeni çok tutar tabi .ama 3000 bin küsür birkaç saat için çok ama çok pahalaı be canım.

Bencede çok pahalı ya hemde dümdüz bişey. Valla gelinliğin içine dikişsiz tanga giyşcem oda en fazla 10 tl dir. Jartijer falanda sevmem. Yani çeyiz koyucam tabi orası ayrı tabi :) ama gelinliğin içine özel bişey almam:) dikişsis tangayla çok rahat ederim bence. Zaten gelinlik rahatsız bide iç çamaşırı çekemem

heh işte o zaman o paket içindeki zımbırtılar gereksiz ,yani sen yine 3200 ü gelinliğe vermiş olacaksın,sen bu modeli al ,bi gelinlikçi yada moda evine sor bakalım ,en fazla kaç diyecek .

heh işte o zaman o paket içindeki zımbırtılar gereksiz ,yani sen yine 3200 ü gelinliğe vermiş olacaksın,sen bu modeli al ,bi gelinlikçi yada moda evine sor bakalım ,en fazla kaç diyecek .

Valla elimde bi sürü resimde var gösteririm. İyiki resim çekmişim

Malesef çok pahalı banada 2500 tl lık gelinlik hediye edıldi. bende üzerime göre yaptırıyorum 1000 tl istediler birkaç yerinde degişiklik olcak

çok yakışmış nasıl istiyosan öyle al gelinliğini çünkü bu senin düğünün ve sadece 1 kere giyebiliceksin...
mağazadakilerin yönlendirmelerine bakma...
3.200 çok ayrıca paket derken zaten duvağını çiçeğini kesesini veriyor her gelinlikçi..
3 duvağı ne yapacaksın anlamadım..
ayakkabıyı da istediğini alırsın onlarda büyük ihtimal 2-3 model arasından mecburen birini seçiceksin ve içine sinmeyecek...
iç çamaşırlarımı da ben 200 tl ye almıştım..(o da gelinliğin içine giyicem deme gafletinde bulunduğum için) ama sütyen giyiliyor canım..
yani gelinliğin fiyatı 3.000 bence çok fazla..
hele ki düğün telaşesinde o fiyat çok..
ama sen istediğin modeli bulduktan sonra daha uyguna bulursun aynı modeli...

Bencede çok pahalı geldi banada. 3 tane duvak derken bi uzun duvakmış bi kısa duvakmış biri yüzünü örtüyomuş falan öyle bişeyler dedi. Zaten gelinliğin içine beyaz yada ten rengi dikişsiz bi tanga giyicem sütyen giymiycem bile. Tanga en fazla 10 tldir yani. Ayakkabımı dayım kendi tasarlıyıp yapıcak zaten eee duvakta her gelinliğin yanında veriliyo madem resmen ayak üstü kazıklıyolar ya.
Bu gelinliği 1.500 milyara yaptırabilirsem çok şahane olucak :)
Şemsiye anı defteri falan onlarda paket içindeymiş eee onlarolmasada olur zaten dimi ama :)

anı defterini düğün salonunda verilyolar zaten...
3 duvak dediği duvak zaten..
ayrı ayrı anlatıyolar bişey sanılsın diye hey Allah'ım yaa
evet canım 3bin çok..ben 1200e aldım gelinliğimi...200de iç çamaşırına verdim bitti gitti...
şemsiyeyide foto çekiminde getiriyolar zate sende kalıp napıcaksın dantelli şeyi...
boşver..

Ahahahaha ay valla iyiki yazmışım buraya başka yere gelinlik bakmaya gidince temkinli olurum hiç değilse sudan çıkmış balık gibi her verdiklerini almam :d

Canım diktirirsen daha uyguna gelir.

fazlaca dantel var fiyatı ondan pahalı sanırım. diktirirken danteli azaltırsan ya da kalitesini düşürtürsen daha uyguna gelir diye düşünüyorum

fiziğin çok güzel çok yakışmış

ben de tam öyle diyecektim,maşallahınız var;şimdiden mutluluklar dilerim size.Arkadaşların dediğine kstılıyorum 3200 çok fazla bir para insana düğün planlarken gelinlik çok önemli gibi geliyor ama o büyük günde hiç bir önemi kalmıyor,o hengame,heyecan içinde inanır mısınız şöyle aynaya bakıp nasıl görünüyorum ona bile bakamadım,bakmak aklıma gelmedi;sonra düğün fotoğraflarını incelerken farke ettim saçım nasıl olmu,makyaj nasılmış diye.Set halinde gelinliklerin,abiyelerin de genelde şöyle bir özelliği oluyor:üreticilerin büyük kısmı asıl parçanın gelinlik,geri kalan parçaların da gelinliği alana hediye olduğunu düşündüğü için duvağı falan çok uyduruktan oluyor ya da şimdiye kadar bana öyle denk geldi alacaksanız bile muhakkak kontrol edin diğer parçaları

evet sade ama şık bir gelinlik fiyat baya yüksek iyice gez piyasada daha uygun hoşuna giden belki buna çok benzer fiyatta gelinlik bulabilirsin.tabi gelinliğin dikimi kumaşı aynı kalitede olmalı ve gördüğünde anlarsın üzerindeki sence bu parayı eder mi diye.Hepsinden önemli fiyattan çok içine sinmesi sonradan keşke onu alsaydım deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…