- Konu Sahibi Omurboyubirkan
-
Aynısının siyahını 6 ay önce 750 tl ye diktirdik kuzenimle ,abisinin düğünü için,gereksiz .çok para ,paket almayada gerek yok ,gelinlik yeter ,alsan alsan kaça alıcan altındaki ayakkabı çamaşır 100 tl anca,zaten duvak fian herhagi bi gelinlikçiden de alırsın .
kız ayakkabı camaşır 100 değil ya :)
200 küsürdü çamaşır ,ayakkabıda 135 mı neydi..
ama tabiki 3200 çok ben diktirdm 2000 e daha aşağısı vardır belki ama uygun geldı bana 1 sene önce
normal fiyat canim
ben 5 yil önce evlendim benim gelinlikte 3.000 liraydi
ve cok begenerek almistim
evet bir gece giyiyorsun ama guzel olmali icine sinmeli
sonra onu ikinci el olarak sattim Almanyada paramin azicik kismini geri aldim :)
Ooooo beş yıl önce 3 milyar verdin demek. Ama seninki bu kadar sade değildi dimi?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hep sade severim
satafatta hoslanmam
gelinligim cok sade ama cok guzeldi
ve uzerime mukemmel yakisti :)
bence de pahalı, 2-3 saat giyceksin sadece. kiralamak daha mantıklı dolabında boşuna yer kaplıcak baza altına atçan orda da yer kaplıcakbi de düğünün bitinca aaa bu kadarmış işte diyorsun benim gelinliğim 1200 e mal oldu allahtan kiralamışım çünkü yer yok inan ki fazladan iğne bile görmek istemeyen biriyimdir ben, şu an o bile ne kadar çokmuş diyorum evime parke yaptırırdım, duvar kağıdı yaptırırdım, ya da ne biliyim çocuğuma bi oyuncak alırdım.
Maşallah çok yakışmış
Çok beğendimmmm gelinliği
Bende sade seviyorum ama 3.200 çok ya kıyamam almaya
icinde kalmasin
sonra uzulursun
gelinligi cok begendim gerci balik model sevmem ama bu cok guzel
araştırdıgınız takdirde
uygun fiyata bulursunuz bence
Eki Görüntüle 1090904 Eki Görüntüle 1090905
Meraba kızlar, benim düğünüme daha 1 yıl var. Aslında çoook ızun bi süre var ama dün alışverişe çıkmıştım hep böyle balık model gelinlik istediğim için bi denedim. Çokda begendim açıkcası ordaki eleman bana A kesim gelinlik vermek istedi boyum uzun değil diye ama ben yinede giydim. Büyük bi ihtimal evlenirken bunu alıcam ama fiyatı 3.200 paket varmışta herşeyi içindeymişte falan. Ben dün heycandan bunun sadece fiyatını sormadım da acaba tek gelinlik ne kadardır? Ben bu gelinliği daha ucuza getirebilir miyim? Dümdüz bişey zaten aynı abiye gibi adı gelinlik diye o kadar para vermek çok saçma bence. Napabilrim fikir lütfen? Birde paketin içinde ayakkabı, çamaşır, kese, şemsiye, anıdefteri, taç. Çiçek, 3 tane duvak varmış. Bunları paket halinde almak mı mantıklı yoksa çoğu gereksiz mi? Mesela iç çamaşırı? Zaten gelinliğin içine sadece külot giyerim sütyene bile gerk yok. Tecrübeli arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum :)
6 ay sonra araştırmaya başlıycam artık :)
gelinlik güzel kimse çirkin diyemez
ama şu yorumuna katılmadım
bence bu da abiyeyi anımsatıyor
gelinlik diyincew şöyle kabarık gösterişli ben burdayım tarzı birşey geliyor aklıma
2 hafta önce çok yakın bir arakadşım evlendi
o da senin gibi balık model istemiş ancak boyu kısa olduğu için butik sahibi kendisine farklı bir önderide bulunmuş
çok güzel uçuş uçuş bir model tercih etti
rahatlığı konusundada pek olumlu değilim senin beğendiğin modeli için
son olarak gelinlik piyasası aşağı yukarı senin söylediğin fiyatlarda
paket alıp kafanı rahat ettir derim ben
o ona uymadı derdin olmaz
özellikle gelinlikçilerin yogun oldugu yerde araştırın
moda evlerinden uzak durun baktıgınız bulamadınız sonra moda evlerine bakın
bide sıkı pazarlık şart
Kadiköy altıyoldan baktım canım ordada çok gelinlikçi var. Hepsini gezicem bidahaki sefere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?