Çok özlüyorum dayanamıyorum artık

Benimsin0706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
22
7
33
Merhaba hanımlar , Buradaki ilk konumun bu şekilde olacağını tahmin bile edemeZdim. O kadar kotuyum ki kimseye anlatamıyorum. Babamı hiç ummadık bir anda kaybettik. Ansizca çekip gitti ve o an yanında kimse yoktu bir basına çaresizce ... Bunu düşündükçe daha da artıyor içimdeki tarifsiz acı. KESK'e diyorum KESK'e yanında biri olsaydı . Babama ilk askıma yardım edebilecek biri . O an bile anlamış olacakları ve kimseye zarar vermemek icin aracını kenara yanastirmak istemiş başaramamış . O an ki acısıyla 112 çevirmiş ama arayamamis. Kalbi daha fazla dayanamadan orada bir basına can vermiş . Nasıl geçecek bu acı ? Kimseye belli etmememde babamı cok özlüyorum. Annemden gizli ağlıyorum o da perişan durumda. Uyku yok yemek içmek yok. Geçer mi bunlar bir gün biter mi bu acı ?

Allah Razı olsun kayınpederime bile baba demek gelmiyor artık içimden . Inanamıyorum hala çıkıp gelecek gibi heran

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

Sizede bol sabirlar.zor olucak ama dayanıp üstesinden geliceksin

Yapacak bir şey yok maalesef

Allah Razı olsun kayınpederime bile baba demek gelmiyor artık içimden . Inanamıyorum hala çıkıp gelecek gibi heran

Evet, öyledir gerçekten. Ben hala bir gün çıkıp gelecek aslında bize şaka yapıyor diye düşünüyorum. Kocaman kadın oldum oysaki..
Allah sabrını veriyor muhakkak..

Başin sag olsun
Her seyin ilaci zaman. İlk gunler zor oluyor alismak ben annemi de babami da kaybettim.
Ama zamanla buna bile alisiyorsun. Yani özlem devam ediyor tabi ki ama bizim de gidecegimiz yer orasi canim benim.

Dilerim mekanı cennettir.Onun adına hayır işler yapın....bu onu ahirettede mutlu edecektir..
tek tesellisi bu.

basın sağolsun ışıklar içinde uyusun..

ne mutlu ki güzel hatırladığın bir baban var...

allah sabır versın başın sagolsun babamın mekanı cennet olsun... nekadar zor oldugunu ıyı bılırım heran gelıcekmıs hayalmıs ruyaymıs gıbı ama gelemesının ımkansız oldugunuda cok ıyı bılır bı tarafım baba kelımesı eskı anlamını önemını yıtırdı babamı kaybettıgım zaman benim için...onu cok özluyorum hayatımın her alanında eksıklıgı hısedıyorum...

En cok ta gazete de internette resimlerini videolarını görmek yıkıyor beni. Öylece apar topar arabadan indirip sedyeye yatırmaları . Özenle giydiği elbiselerini üzerinden yırtarcasına çıkarmaları cok daha acıtıyor yüreğimi

Başın sağolsun. o acı geçmiyor ki hep bir sızı olarak kalıyor. Ama onunla yaşamayı öğreniyorsun zamanla. Allah mekanını cennet etsin.

Başın Sağolsun canım biter herşey biter merak etme
Ben babam ve abimide aynı trafik kazasında kaybettim hemde ne kayıp param Parça olmuş iki beden!
1 ay öncede kömür zehirlenmesinden dayım ve yengemi kaybettim
Hepsine günü geliyo alışıyor insan
Dua et bol bol geride kalanlar için şükür et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…