Çok özlüyorum dayanamıyorum artık

Basiniz sagolsun. En azindan bu kadar seveceginiz bir babaniz olmus. Bu bile kocaman bir sans.

Geccek diyemem geçmiyor baba cok farklı 11 sene oldu evlendim çocuğum oldu yoktu ne cok istwrdim kucağında torunu ama Rabbim bana kpder verdi babam artık beni evladı bildi ayırmadı gelin demedi Allah razı olsun başın sağolsun zor yasamayan bilemez

Allah rahmet eylesin canim.. basiniz sagolsun.. Rabbim acinizi dindirsin..
ölümü ebedi bi ayrilik olarak dusunmemeye calis.. burada ayrildiniz ama ahirette bulusacaksiniz inşaAllah.. babacigin icin Kur'ân oku, cennette bulusmaniz icin dua et..

Merhaba hanımlar , Buradaki ilk konumun bu şekilde olacağını tahmin bile edemeZdim. O kadar kotuyum ki kimseye anlatamıyorum. Babamı hiç ummadık bir anda kaybettik. Ansizca çekip gitti ve o an yanında kimse yoktu bir basına çaresizce ... Bunu düşündükçe daha da artıyor içimdeki tarifsiz acı. KESK'e diyorum KESK'e yanında biri olsaydı . Babama ilk askıma yardım edebilecek biri . O an bile anlamış olacakları ve kimseye zarar vermemek icin aracını kenara yanastirmak istemiş başaramamış . O an ki acısıyla 112 çevirmiş ama arayamamis. Kalbi daha fazla dayanamadan orada bir basına can vermiş . Nasıl geçecek bu acı ? Kimseye belli etmememde babamı cok özlüyorum. Annemden gizli ağlıyorum o da perişan durumda. Uyku yok yemek içmek yok. Geçer mi bunlar bir gün biter mi bu acı ?

Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum sizlere ..

Allah rahmet eylesin.
bir arkadaşımın babası da aynı şekilde vefat etmişti.
Allah sizlere de sabır versin, unutmak yok ama elbet hafifleyecek.
aksi takdirde insan yaşayabilir mi? :cry:

Merhaba hanımlar , Buradaki ilk konumun bu şekilde olacağını tahmin bile edemeZdim. O kadar kotuyum ki kimseye anlatamıyorum. Babamı hiç ummadık bir anda kaybettik. Ansizca çekip gitti ve o an yanında kimse yoktu bir basına çaresizce ... Bunu düşündükçe daha da artıyor içimdeki tarifsiz acı. KESK'e diyorum KESK'e yanında biri olsaydı . Babama ilk askıma yardım edebilecek biri . O an bile anlamış olacakları ve kimseye zarar vermemek icin aracını kenara yanastirmak istemiş başaramamış . O an ki acısıyla 112 çevirmiş ama arayamamis. Kalbi daha fazla dayanamadan orada bir basına can vermiş . Nasıl geçecek bu acı ? Kimseye belli etmememde babamı cok özlüyorum. Annemden gizli ağlıyorum o da perişan durumda. Uyku yok yemek içmek yok. Geçer mi bunlar bir gün biter mi bu acı ?

Bir profesörün kızı mıydın?? Yakın zamanda tanıdığım bir kişi de vefat etti de bu şekilde:KK43:(

X