- 31 Ağustos 2013
- 213
- 156
- 53
- Konu Sahibi Epica Rockk
Merhaba Arkadaşlar . Öncelikle Hamile Olmak İçin Çok Uğraşan Tüm Arkadaşlardan Özürdileyerek Sıkıntımı Paylaşmak İsterim . Evli Değilim . Psikolojik Tedavi Görüyorum . Ben Bundan 17 gün önce erkek arkadaşımla birlikte oldum ve korunmadık ama içime boşalmadı . Ben ne olur olmaz diye birgün sonra ertesi gün hapı kullandım ve 5 gün sonra 6 gün süren bir kanamam oldu . Adet günüme 2 gün vardı zaten . Ve Defalarca Test Yaptım Negatif Çıktı . Dünde Kan Testi Yaptırdım Negatif Çıktı . Şimdi Ben Araştırdım . Gebelik Oluştuktan Hemen Hemen 10 Gün Sonra Kanda Bhcg Hormonu Tıbben Yükselmeye Başlıyor . Yani İlişkiden Sonra 10 Gün Sonra Kanda Çıkıyor Olması Lazım Mantıken . Ben İlişkiden 16 Gün Sonra Yaptırdım Negatif Çıktı . Nette Araştırırken Bu Forumla Karşılaştım Ve Çok Fazla Örnek Okudum . İnanılmaz Kötüyüm Şu An . Yani Bir Bayan İlişkiden 20 Gün Sonra Kan Testinde Negatif Çıktığını Sonra Pozitifleştiğini Yazmış . Bunun Gibi Bir Çok Örnek . Yani Ortada Bir Çelişki Var . Bchg Kanda Yükseliyorsa 10 Gün İçinde Nasıl 20 Gün Sonra Negatif Çıkabiliyor ? Geç Döllenme Desem Yumurta Zaten 24 Saat Etkinmiş En Fazla . Spermde Rahim İçinde En Fazla 3 Gün Canlı Kalabiliyormuş . Bu Durumda İlişkiden En Geç 3 Gün Sonradan Hesaplansa Yine de 13. 14 . Günü Kanda Çıkması Gerekmez mi ? Kafam Karmakarışık . Gerçekten Psikolojim Bitti . Ben Daha Önce Kürtaj Oldum Ve O Günden Beri Ağır Depresyon Tedavisi Görüyorum Ama İyileşemiyorum . Kürtaj Bende Aşırı Bir Travma Etkisi Bıraktı . Bunu Tekrar Kaldıramam . Ciddi Anlamda Kaldıramam . Bu Yüzden Emin Olmak İstyorum . Bu Strese Daha Fazla Dayanamıcam . Gerçekten Çok Zor Durumdayım . Hamile Olmadığımı Söyleyin Bana Ne Olur ? Ne Uyuyabiliyorum Ne Yemek Yiyebiliyorum Günlerdir . Gerçekten Çok Kötüyüm İlk Hamile Olduğumu Öğrendiğimde Doktor Kürtaj İçin 1 Hafta Beklememiz Gerektiğini Henüz Rahime Yerleşmediğini Söylemişti . Rahime Yerleşmesi 15 Gün Falan Sürüyor Bildiğim Kadarıyla . Yani Ben 15 günlükken falan kürtaj olmuş oluyorum . O Zaman hem eczaneden aldığım teste hemde kan testinde pozitif çıkmıştı . Şimdi negatif çıkıyor . Hamile Olmadığımı Söyleyin Lütfen