Çok önemli lütfen yardımcı olun

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
Arkadaşlar merhaba ,ben antidepresan ilaç kullanıyorum ve ilaçlarımı kaybettim eczaneye gittim reçetesiz veremeyiz dedi psikiyatri bölümleri kapalı acil yazar mı bu ilaçları

Arkadaşlar merhaba ,ben antidepresan ilaç kullanıyorum ve ilaçlarımı kaybettim eczaneye gittim reçetesiz veremeyiz dedi psikiyatri bölümleri kapalı acil yazar mı bu ilaçları
Dışarda mı kaybettin? evdeyse biraz daha ara çıkar mutlaka. dışarda düşürdünse yapacak birşey yok. tekrar alamazsın, eczane bile zor bulursun. benim de pahalı bir ilacım, doktorun reçeteye farklı doz girip bana dozu değiştirtmesinden dolayı plansız bir anda bitivermişti geçen bayram. hoca ortada yok (özeldeydi hocam ve özel de kapalıydı) sağlık ocakları zaten kapalı. Her zaman alışveriş ettiğimiz eczaneden rica minnet borca yazdırıp aldık. Günü dolduğunda hallediyor onlar sistemden. Siz de vakit kaybetmeden halden anlayan tanıdık bir eczane bulun

Eczane sizi tanıyorsan durumu anlatsanız .
Olmazsa acile gidip durumu anlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…