Köy muhtarına ulaşabilirsin o da o kişiye ulaşır veya telf nunu verebilirÖnemli çok önemli bir konu var onu çözecek kişiye ulaşmak istiyorum geceleri uyku dahi uyuyamıyorum numarası yok sadece ev adresini biliyorum ama köydeler emaili de yok aile reisi 60 yaşında en kolay mail adresini bulurum gibi geldi oda mailine sık bakan biriyse tabi.... bana yardım edin bir kişiye nasıl ulaşabilirim mail adresine nasıl ulaşabilirim çok ihtiyacım var aklım aklımı yiyecek
Çok önemli bişey olmalı gerçi. İşin bu kısmını bilemedim. Rica etseniz bi. Yoksa her isteyene numarayı veriyorlarmış gibi bi algı olmasın da
Muhtar size o kisinin numarasini vermezse siz birakin numaranizi bilgilerinizi muhtar iletsin daha guvenilir olur. Aradiginiz kisi askermis hemen numarasini vermeyebilirler. Yada adresine aps ile mektup gonderin beni ararmisiniz diye
Isim soy isim biliyor iseniz 118 den hem adres hem telefon veriyorlar ..
Yaşadığı ili biliyorsunuz sanırım..
Yahut sosyal medyadan eş dost akraba gibi ulaşmaya çalışın..
Önceden her operatör farklı nunaralardan veriyordu ancak sonra kaldırıldı ben daha önce 118 80 den kayıtlı ise çok buldumSosyal medyadan akrabalara ulaşamadım. 118 i deilde turcell vodafone ve turktelekomdan sorgulattım tabiki kişi rehberde paylaşmıyor bilgilerini dediler vermediler 118 de verirlermi yoksa aynı cevabı mı alırım siz denedinizmi çünkü bnm haybiye 10tl m gitti...
Önceden her operatör farklı nunaralardan veriyordu ancak sonra kaldırıldı ben daha önce 118 80 den kayıtlı ise çok buldum
Numaraları ara bakalım..Kendi ilçesinde değil ama istanbul da olan 3numara verdi bana dedıkı x ilçede yok gizlemiş olabilir dedi o asker ya gızlemiştir bu noları arıyım o çıkmazda muhtara gidim bu arada oglu yazdı ben zararını karşılycam dıye ama guvenmyrm tabii çok tesekkur lrt kızlar inanın muhtar hiç aklıma gelmemişti
Numaraları ara bakalım..
Belki muhtara gerek kalmaz
muhtara numaranı bırak derdni anlat o arasın seni
muhtar numarasını vermeyebilir direkGüvenilirlik açısından daha iyi değil mi
teli açıcam "mrb siz x in babası y misiniz" demekten daha mı iyi sizce
O zaman şöyle bir sms yollA; babanızın bilgileri elimde söz verdiğin tarihe kadar bekleyeceğim de bakalım.İlk onu yapıcam borçlum bna mesajta atmış şu tarıhte borcunu getıroyrm dıye o tarıhı beklesemmi 4gun var babası onu hapse bile atar cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?