- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muhtar numarasını vermeyebilir direk
O zaman şöyle bir sms yollA; babanızın bilgileri elimde söz verdiğin tarihe kadar bekleyeceğim de bakalım.
Vermeyecek bile olsa verir
ozmn beni arasın diyim arar yada aramaz ama arayınca da nosuna erişmiş olucam ya hiç vermezse en fazla sinir hastası olurum
Aslında onu yapacaktım ama kuru sıkı gozukmeyeyim dedim hakkımı aruyrm ya korksun istiyorum buaradada bnm eski sevglm annesine bni anlatmış hadi bakalım kriz
ozmn beni arasın diyim arar yada aramaz ama arayınca da nosuna erişmiş olucam ya hiç vermezse en fazla sinir hastası olurum
Aslında onu yapacaktım ama kuru sıkı gozukmeyeyim dedim hakkımı aruyrm ya korksun istiyorum buaradada bnm eski sevglm annesine bni anlatmış hadi bakalım kriz
tam olarak sorun ne canım
Pythia fal topiğine dolandırıldım yazmıştın sanırsam. Dimdirekt savcılığa başvur bence.
Tanidik polis varsa yedi sulalesini doker. Ama tabii sebep gecerliyse... yoksa hic bir polis bunu yapmaz cunku etik degil.
Eski sevgili ne alaka canım
Bak sennnn, belki bu durumdan kurtulmak için yanasiyordur..madur eden ex
sebep olarak bnm gonlume grmk içinmiş
Çok önemli bir şeyse neden polise gitmiyorsunuz. Hiç bir resmî görevli size bilgi vermez.
Bak sennnn, belki bu durumdan kurtulmak için yanasiyordur..
Dikkatli ol..
Ama böyle hastalıklı adam çok var .
Oda ayrı
nasıl yani anlamadım kiHenüz belirlenmedi bir aşk hikayesi de olabilir dolandırıcılık ta olabilir adam bnm aşkımı kazanmak için caka sattığını soyluyor ama şuvarki benden para çıktı ama oğlanın eline gitmedi işte karmaşık sorun burda
aşk için yaptığını soyluyor bana caka satarken kuzu...
tanıdık polis var da o hepsinden dolandırıcı millete bilgi satıyo
nasıl yani anlamadım ki