• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemli biiş için birine ait adres bulmak

Tanidik polis varsa yedi sulalesini doker. Ama tabii sebep gecerliyse... yoksa hic bir polis bunu yapmaz cunku etik degil.

muhtar numarasını vermeyebilir direk

ozmn beni arasın diyim arar yada aramaz ama arayınca da nosuna erişmiş olucam ya hiç vermezse en fazla sinir hastası olurum:kızgın:

O zaman şöyle bir sms yollA; babanızın bilgileri elimde söz verdiğin tarihe kadar bekleyeceğim de bakalım.
Vermeyecek bile olsa verir

Aslında onu yapacaktım ama kuru sıkı gozukmeyeyim dedim hakkımı aruyrm ya korksun istiyorum buaradada bnm eski sevglm annesine bni anlatmış hadi bakalım kriz:halay:

ozmn beni arasın diyim arar yada aramaz ama arayınca da nosuna erişmiş olucam ya hiç vermezse en fazla sinir hastası olurum:kızgın:

Aslında onu yapacaktım ama kuru sıkı gozukmeyeyim dedim hakkımı aruyrm ya korksun istiyorum buaradada bnm eski sevglm annesine bni anlatmış hadi bakalım kriz:halay:

Eski sevgili ne alaka canım

tam olarak sorun ne canım

Henüz belirlenmedi bir aşk hikayesi de olabilir dolandırıcılık ta olabilir adam bnm aşkımı kazanmak için caka sattığını soyluyor ama şuvarki benden para çıktı ama oğlanın eline gitmedi işte karmaşık sorun burda

Pythia fal topiğine dolandırıldım yazmıştın sanırsam. Dimdirekt savcılığa başvur bence.

aşk için yaptığını soyluyor bana caka satarken kuzu...

Tanidik polis varsa yedi sulalesini doker. Ama tabii sebep gecerliyse... yoksa hic bir polis bunu yapmaz cunku etik degil.

tanıdık polis var da o hepsinden dolandırıcı millete bilgi satıyo

Çok önemli bir şeyse neden polise gitmiyorsunuz. Hiç bir resmî görevli size bilgi vermez.

Çok önemli bir şeyse neden polise gitmiyorsunuz. Hiç bir resmî görevli size bilgi vermez.

çünkü evvela olayı anlamak istiyorum belki masum bılmyrum bunun da yolu babaya ulaşmak bıtek ondan korkuyo yeryuzunde cunku ondn sonra sucluysa dava açarım ve adaleti kendin halledince hep daha kısa zamanlarda buyuk zaferlere ulaşıyorsun

Henüz belirlenmedi bir aşk hikayesi de olabilir dolandırıcılık ta olabilir adam bnm aşkımı kazanmak için caka sattığını soyluyor ama şuvarki benden para çıktı ama oğlanın eline gitmedi işte karmaşık sorun burda

aşk için yaptığını soyluyor bana caka satarken kuzu...

tanıdık polis var da o hepsinden dolandırıcı millete bilgi satıyo
nasıl yani anlamadım ki

Back