- 13 Temmuz 2010
- 47
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım hayıt içerken, 2 ay boyunca sadece hayıt mı içtin, bide günde ne kadar içtin?:sm_confused:
Canım niye bu kdr üzülüosn ki? Bnm göğslerim 85 numara ama inan 70 olsa da takmazdım.Vücuduna güven,kendini sev ve özgvenn olsn.İnan eşin o senn taktığnn %1i kadr bile takmaz bu durumu.
Ya böyle yapma.ilişkiniz böyle şeyler üzerine kurulu diildir bunu bil. İnsnlar artık bi sivilcesi cıksa sevgilisiyle görüşmek istemior. bu kadr tensellik, dış görünüş hastalığı yanlış. kendine güven. başkalarına bakıp onlarda olup sen de olmayanları düşünme. sevgilin seni herşeinle seviordur.Bikaç kilo eksk fazla o kdr abartılacak şeyler değil.
Dorudr cnm burdan sölemek koly tabi, evlilik öncesi çok daha zor oluodr sanrm her şey.Malum stresli bi dönem.Koly gelsn, umrm çok fazla sornla karşılaşmadn atlatrsınz bu dönemi.
ben her ay cildiyeye gdiyorum sivlce tedavsi görüyrum 6 aydr bna doktrum eğer sivilce izlerin 1 yıldan fazladr varsa geçmesi zor olur ama 1 yıldan az ise bu tedavi edileblr dedi eğer eğer 1 yıldan azsa cnm cildiyeye gt o yardımcı olucaktr geçmse bile kapatıcı kullanark kamufle edeblrsin aklinialirimsmile