Doğum kontrol hapını birak o zaman madem yan etki ediyor neden iciyorsun eşin korunacak. Keşke kilona sürekli baksaydin çok az kalmış şok diyette kurtarmaz gelinliği tadilat ettirmen lazim yoksa düğünde bayılır kalırsın şok diyet yüzündenToplu cvp olsun kızlar ben stresten kilo alıyorum maalesef ve qlairista Doğum kontrol ilacım da hem iştah açtı hem aşırı ödem yaptı. Bayramdan hemen sonra düğünüm. Sağlıksız olduğunu biliyorum ama benim şok diyetle ani kilo kaybından Başka çarem yok
O kadar çok uzulmussunuz ki o ve diğer kilolu gelinler için ne güzel moral veriyorsunuz.Sok diyet değil de başka birşey diyeyim, kuzenim evlendi yeni, yazık kızın üstünde hiç birşey güzel durmadı. Düzgün dursun diye kaç kişi onu hazırladık. Çok üzüldük onun adına.
Ödem dır o kilo değil detoks suları hazırlayın kendinize bol bol için ve bol bol yürüyüşKızlarrr kısa bir süre sonra düğünüm var ve 2 ay evvel aldığım gelinliğime sığmıyorum. Yardım edin şok diyet Önerin bana lütfen çok kötüyüm çoookkkk
Şişko yazmışsın ya bir de anlatımına güldüm yanlış anlama.Burada verilen önerileri dikkate alırsan gelinliğin içine girersin merak etmeNiye gülme enojisi yaptın kız ağlamaklıyım beeen
Dayanabilirsen işveç diyeti. 13 günde 8 kg - 20 kg arası veren var.Kızlarrr kısa bir süre sonra düğünüm var ve 2 ay evvel aldığım gelinliğime sığmıyorum. Yardım edin şok diyet Önerin bana lütfen çok kötüyüm çoookkkk
Ayyy olur ama nasılBeraber dikkat edelim mi ne dersin benimde 15 günüm felan var
Aynen canim oyle ben hamile kalmadan once yaptim.guzel kilo verdim :)Evet cnm bn de onu yapmayı düşünüyorum. Kahvaltı normal öğle akşam yoğurtlu kabak di mi
Genelde gelinler kilo verir düğün zmaanı stresten bende öyle olmuştu fakat banada çirkinlemişin zayıflık yakışmamış demişlerdi :) bazılarınada stres kilo yapar moralinizi bozmak gibi olmasın ama bir an önce kilo vermeye bakın kilolu gelinle hiç hoş durmuyor bence.Detoks diyetleri var üç gün onu yapıyorsunuz vsKızlarrr kısa bir süre sonra düğünüm var ve 2 ay evvel aldığım gelinliğime sığmıyorum. Yardım edin şok diyet Önerin bana lütfen çok kötüyüm çoookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?