Çok mutsuzum bunaldım daraldım

O zaman psikiyatriye gideceksiniz yani ben de üzgünüm uzun süredir ama siz tedaviyi terapiyi hafife alıyorsunuz durumu düzeltmek istemiyor gibisiniz.

Bu durum gitsin çok istiyorum. Ben de mutlu neşeli olmak istiyorum. Bir kez psikoloğa gittim hiç-bir şey olmadı. Başka da bir şey yapmadım
O zaman psikiyatriye gideceksiniz yani ben de üzgünüm uzun süredir ama siz tedaviyi terapiyi hafife alıyorsunuz durumu düzeltmek istemiyor gibisiniz.

Ehliyet sınavından kaldim diye 2 ay aglamaniz çok negatif olduğunuzu gösteriyor. Ağlamak birşey kazandırmaz ki. Bakın sonra gecmissiniz. Sevgilisiyle hiç anlaşamayan sürekli ayrıl barış arkadaşım var ağlarken dinliyorum sonra bakıyorum barışmis. Sonra gene ayrı sonra gene barışmis. Bana ne ? Kendi hayatı.

Fazla takıntılısın psikolojik destek almalısın

Karşılaştığım insanlar hep aşırı konuşan insanlar hiç yabancı bir ortamı yadırgamıyorlar, bende hep girdiğim ortamda daha sessizim ve bunu beni görür görmez söylüyorlar sen çekingensin diye. Bende insanlardan uzaklaştım hemen bir insanın kişiliği hakkında yorum yapmalarını sevmiyorum ve kafaya takıyorum. Yalnızlığı daha çok seviyorum ve sürekli kendimiz gibi insanlar çıkmasını beklersek çıkmıyor ya sosyal olacaksan onları öyle kabul edeceksin çünkü her insan farklı ya da böyle devam edeceksin

Kendi başıma olmayı tercih ediyorum. Is yerinde is disinda bir kac kisiyle konuşup gulsuuyorum. Is dışında konuşabileceğim bir erkek arkadaşım var. Sıkılıyorum sıkılıyorum sonra biraz geçiyor. Bilmiyorum böyle gidiyor... keske sevdigim anlaştığım biri olsaydı... o da yok... bu kadar zor olmamalıydı biriyle görüşmek. Kötü biri degilim kimsenin arkasından is cevirmiyorum. Yüzüne gülüp arkasından konuşmuyorum. Ama sanki çok kötü biriymisim gibi hiç-bir şey duzgun gitmiyor. Kötülük yapanların her isleri rast gidiyor. Çok mutlular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…