- 13 Haziran 2022
- 90
- -20
- 6
- 39
- Konu Sahibi deliler9898
-
Gecen sene bugun direksiyon sınavından kalmıştım.
Korkunç bir gündü. Üzerimde büyük bir yuktu. Kurtulamayacagimi düşünmüştüm. Ama kurtuldum. Bunu vurguladım. Çünkü çok baskı olmuştu.Hepimizin bunaldıpı yalnız hissettiği, yalnız kaldığı süreçler olmuştur. Ancak alıntıladığım yeri hatırlamak asla normal değil.
Bana koşması değil. Yalan söylemesi konu. Sarı manolya da nedir?Birisi size arkadaşça dert yandı diye sevgilisinden ayrılıp size koşacağını beklemeniz hata.Kendi kendinize gelin güvey olup moralinizi bozmuşsunuz.Bir de sarı manolya mısınız acaba?
Korkunç bir gündü. Üzerimde büyük bir yuktu. Kurtulamayacagimi düşünmüştüm. Ama kurtuldum. Bunu vurguladım. Çünkü çok baskı olmuştu.
size kızla ayrılacağını, sizden hoşlandığını mı söyledi? burada eski bir üye sarı manolya. anlattıklarınızdan o musunuz acaba diye düşündüm.Bana koşması değil. Yalan söylemesi konu. Sarı manolya da nedir?
Arkadaşca sohbet ederken bunaldığınj soyledi. Kzin kendisine kufur ettiğini isini kucumsedigini söyledi. Baska yerde nisanlanacagiz yorumunu okudum da. Bana bir sey demedi. Bana cok saygılı. Sadece bu sekilde her zaman böyle sıkıntı var deyip nişan lafı etmesini beklemiyordum.size kızla ayrılacağını, sizden hoşlandığını mı söyledi? burada eski bir üye sarı manolya. anlattıklarınızdan o musunuz acaba diye düşündüm.
İnan bende aynı moddayım.Hem kimseyi görmek istemiyorum ama yanlız da canım sıkılıyor.
Yıldız tilbenin dediği gibi hayata küstüğüm yok ama muhattap bulamıyorum..
Bir ara is yerinde kotu insanlarla çalışıyordum. Cehennem gibiydi. O zaman psk. Gittim. Hic Bir işe yaramadı. Miymiy konuştu sosyal ol dedi. Benim isime yaramiyordu ki sosyal olsam ne olacak sabah yine onlarin icine gidecegim. Kendi çabamla onlardan kurtuldum. Terapi ise yaramazBen derhal terapi tavsiye ediyorum. İnsanlarla ilişkilerinizde de hayat yolunuzda da belli ki bir kriz yaşıyorsunuz. Profesyonel yardım almak bu süreci çabuk aşmanızı sağlar. Yaşadığınız duygular belli ölçülerde herkesin yaşadığı duygular ama sizinki biraz aşırı. Tekrar söylüyorum terapi iyidir
Keşke benim yerimde olup her gün bu insanlarla bir arada olma şansınız olsaydı... her zama karşı taraftakiler çok iyiler. Evet o kadar okumuş hic bir ise yaramıyor. Terapi merkezi de kapandı sonrasında iş yapamadı. Şuradabir parca belki birsey kaparım diye yazıyorum. Insanlara bu sekilde yorum yapmaktan zevk alıyorsunuz. Ben cok iyiim söyleyim böyleyim demedim ki? 2000 sayfa var bukonu ile ilgili. Bu şekilde konu açanlara hep iğneli yorumlar yapılmış. Herkes cok guler yuzlu pozitif kelebek herkesle iyi geçinen olmak zorunda çünküSiz inanılmaz kapalı ve olumsuz bir insansınız.
İstiyorsunuz ki hiçbir şey yapmadan, hiçbir gelişim, girişim göstermeden istedikleriniz olsun.
Diğer konunuzu anımsadım hemen, üzerine de bu konuyla birlikte biraz daha emin oldum.
Eğer fake üyelik değilseniz, size tavsiyem psikiyatr ya da iyi bir psikologa gitmeniz yönünde olacak.
Evlenemedim, boşanan çocuklu kadınlar bile ikinci evliliğini yapıyor hak mı? Ben dua ediyom da evlenemiyom (Allah sanki.. Bir şey diyeceğim olmayacak)
Psikologa gittim mıy mıy konuştu, sosyal ol dedi, işe yaramadı. Terapi işe yaramaz (Millet boşuna okuyor zaten psikoloji bilimini filan, işe yaramaz şeyler hepsi)
İş yerindekiler car car çeneliler, katlanamıyorum işime odaklanıyorum, konuşacak kimse yok. (Özel olarak sizin beğendiğiniz, hususi sizin seçiminiz olan konuları konuşmalı ve gelip size bugün ne konuşmak istersiniz, konuşmak istemiyorsanız biz de susalım haşmetlim demelilerdi)
Bir arkadaşım vardı, derdini dinledim nişanlandı hain! (Ayrılsa mutlu mu olacaktınız? Ayrılsaymış ya keşke, sizi nasıl da boşa oyalamış değil mi, salt sizi önemli hissettirmek için, özel ilişkisini silip atmalıydı çünkü arkadaşını memnun etmek birincil görevi. Siz de şahane bir arkadaşsınız elbette)
Çevrenizde bir tane bile iyi insan yok, siz en iyi oysa ki, siz en doğru, en çiçek bulut papatyaydınız da kıymet bilemediler.
Bu halinizle çok kötüsünüz. Fake üye olduğunuzu düşüneceğim türden komik ve kötü. Hele 36-37 yaşındaki bir kadının olgunluğuna nazaran düşünce yapınız, olayları ele alışınız da çok çocuksu ve yetersiz.
Keşke benim yerimde olup her gün bu insanlarla bir arada olma şansınız olsaydı... her zama karşı taraftakiler çok iyiler. Evet o kadar okumuş hic bir ise yaramıyor. Terapi merkezi de kapandı sonrasında iş yapamadı. Şuradabir parca belki birsey kaparım diye yazıyorum. Insanlara bu sekilde yorum yapmaktan zevk alıyorsunuz. Ben cok iyiim söyleyim böyleyim demedim ki? 2000 sayfa var bukonu ile ilgili. Bu şekilde konu açanlara hep iğneli yorumlar yapılmış. Herkes cok guler yuzlu pozitif kelebek herkesle iyi geçinen olmak zorunda çünkü
Bu sıkıntılardan çıkamıyorum. Aglamaktan basla elimden bir sey gelmiyor. Iyi olmaya çalışıyorum insanlara iyi davranmaya çalışıyorum her gun birileri beni kırıyor yalan söylüyor bu sefer ben herkesten uzaklaşıyorum. Aşamadım bu durumları herkese yardim ediliyor bana neden edilmiyorBen sizin eski üyeliğinizi çıkardım. Tamam. Hiç yoramayacağım kendimi daha. Önce fark etseydim yorum da yapmazdım.
Bir şeyler kapacak olsanız, şimdiye çoktan kapardınız.
Böyle yorumlar yapmaktan zevk almıyorum; ancak siz hayatınızı böyle yaşamaktan, şikayet etmekten o kadar çok keyif alıyor olmalısınız ki ısrarla aynı telden devam ediyorsunuz ve bu dediğimi de duvara söylüyorum farkındayım.
İyi geceler, iyi forumlar.
Bence siz o adamdan hoşlanmıssinizMerhaba... öncelikle her yoruma saygım var ancak insanların sıkıntılarını küçümseyen yorum yapılıp da hem ben hem de karşı taraf kısıtlansın istemiyorum
Etrafımda bir tane bile iyi insan yok. Konuşacak kimse yok. Herkes laylaylom herkes günlük yaşıyor. Is yerindeki insanlar da öyle. Isimi yapıp bir kaç kisi dışında kimseyle is dışı konuşmuyorum. Bir erkek arkadaşım 2 haftadır sevgilisi ile sorunlarını anlatıyordu bana ben de yardımcı olmaya çalışıyordum. Bütün yaptıklarını bana anlatıyordu. Dünden beri nisanlanmayi planlıyormuş. Yani bana dert anlattı vaktimi aldı. Sanki ayrılacak gibi konuşuyordu. Internetten biriyle tanışmıştım 1 yıldır 1.5 saatlik mesafeden beni gormeye gelmedi. Surekli bahane buldu. Senbenim icin ne yaptın sen de gelebilirdin beni görmeye dedi. Ben de konusmak istemiyorum dedim. Az önce beni her yerden sildi. Çalışıyorum.
Esai saatleri.icinde isime odaklaniyorum. Mesai bitince ebe geliyorum. Evde sorun yok ama iki gündür çok sıkılıyorum. Konusacak kimse yok. Yine de ke dime bir seyler bulmaya çalışıyorum. Iyi olmaya çalışıyorum. Dua ediyorum ama sanki ıçimde bir şey beni kemiriyor.
Simdi bazı kişiler milletin ne dertleri var sen ne yazıyorsun diyecekler ama çok sıkıldım. Is yerindekiler car car ceneliler. Ben isime odaklaniyorum ama varlıkları bjle beni rahatsız ediyor. Buna yapacak bir sey yok biliyorum. Bir kac sene once onlar yüzünden cehennemi yaşadım. Tabutta yatıyormuşum gibi 8 ay geçirdim.o gunler bitti. O gunlerde kurtuldum. Gecen sene bugun direksiyon sınavından kalmıştım. Butun gun agladim. 2 ay sonraki sınavda azmettim geçtim. O kötü gunden de kurtuldum ama şimdi sıkışıp kalmışım gibi hissediyorum. Beni sevenbenim sevdiğim biri de yok. Sosyal degilim. Bi yerlere girip cikayim insanlqrla haşır neşir olayım bunu da sevmiyorum. Kendi kendime yetiyordum ama görüştüğüm kişi ve sevgilisini bana kötüleyip nisanlanacak arkadas yuzundencanim sıkıldı çok ağladım. Insanları olayları takıyorum kendi isime bakamıyorum.
Sizlerin tavsiyeleri olur mu bu konular hakkında?
Kimse pozitif bir sosyal kelebek olmak zorunda değil. Asosyal asosyal yaşayıp mutlu olan insanlar da var ama siz mutlu olmadığınızı söylediğiniz için insanlar çözüm üretmeye çalışıyor. Nişanlısı hakkında dert yanıp ayrılmayan kişinin size arkadaşlık anlamında ihanet ettiği duygusuna giriyorsanız profesyonel yardıma ihtiyacınız vardır. O terapistle yıldızınız barışmaz diğerine gidersiniz. Ama sizin acıklı tarafınız sorunlarınızı çözmeye çalışmak yerine başka insanları suçlayıp kin nefret ve kadere öfke gibi olumsuz duyguları kendinize hak ve de müstahak bilmeniz. Hayatınıza yazık edersiniz böyle ömür mü geçerKeşke benim yerimde olup her gün bu insanlarla bir arada olma şansınız olsaydı... her zama karşı taraftakiler çok iyiler. Evet o kadar okumuş hic bir ise yaramıyor. Terapi merkezi de kapandı sonrasında iş yapamadı. Şuradabir parca belki birsey kaparım diye yazıyorum. Insanlara bu sekilde yorum yapmaktan zevk alıyorsunuz. Ben cok iyiim söyleyim böyleyim demedim ki? 2000 sayfa var bukonu ile ilgili. Bu şekilde konu açanlara hep iğneli yorumlar yapılmış. Herkes cok guler yuzlu pozitif kelebek herkesle iyi geçinen olmak zorunda çünkü
Gerçekten öyle bir şey yokBence siz o adamdan hoşlanmıssiniz
Bence siz o adamdan hoşlanmıssinizMerhaba... öncelikle her yoruma saygım var ancak insanların sıkıntılarını küçümseyen yorum yapılıp da hem ben hem de karşı taraf kısıtlansın istemiyorum
Etrafımda bir tane bile iyi insan yok. Konuşacak kimse yok. Herkes laylaylom herkes günlük yaşıyor. Is yerindeki insanlar da öyle. Isimi yapıp bir kaç kisi dışında kimseyle is dışı konuşmuyorum. Bir erkek arkadaşım 2 haftadır sevgilisi ile sorunlarını anlatıyordu bana ben de yardımcı olmaya çalışıyordum. Bütün yaptıklarını bana anlatıyordu. Dünden beri nisanlanmayi planlıyormuş. Yani bana dert anlattı vaktimi aldı. Sanki ayrılacak gibi konuşuyordu. Internetten biriyle tanışmıştım 1 yıldır 1.5 saatlik mesafeden beni gormeye gelmedi. Surekli bahane buldu. Senbenim icin ne yaptın sen de gelebilirdin beni görmeye dedi. Ben de konusmak istemiyorum dedim. Az önce beni her yerden sildi. Çalışıyorum.
Esai saatleri.icinde isime odaklaniyorum. Mesai bitince ebe geliyorum. Evde sorun yok ama iki gündür çok sıkılıyorum. Konusacak kimse yok. Yine de ke dime bir seyler bulmaya çalışıyorum. Iyi olmaya çalışıyorum. Dua ediyorum ama sanki ıçimde bir şey beni kemiriyor.
Simdi bazı kişiler milletin ne dertleri var sen ne yazıyorsun diyecekler ama çok sıkıldım. Is yerindekiler car car ceneliler. Ben isime odaklaniyorum ama varlıkları bjle beni rahatsız ediyor. Buna yapacak bir sey yok biliyorum. Bir kac sene once onlar yüzünden cehennemi yaşadım. Tabutta yatıyormuşum gibi 8 ay geçirdim.o gunler bitti. O gunlerde kurtuldum. Gecen sene bugun direksiyon sınavından kalmıştım. Butun gun agladim. 2 ay sonraki sınavda azmettim geçtim. O kötü gunden de kurtuldum ama şimdi sıkışıp kalmışım gibi hissediyorum. Beni sevenbenim sevdiğim biri de yok. Sosyal degilim. Bi yerlere girip cikayim insanlqrla haşır neşir olayım bunu da sevmiyorum. Kendi kendime yetiyordum ama görüştüğüm kişi ve sevgilisini bana kötüleyip nisanlanacak arkadas yuzundencanim sıkıldı çok ağladım. Insanları olayları takıyorum kendi isime bakamıyorum.
Sizlerin tavsiyeleri olur mu bu konular hakkında?
Gerçekten öyle bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?