Çok mutsuz hissediyorum şu an nolur okuyun :(((

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
Şu an bir konferansa ktılıyorum yurtdışında ama o kadar mutsuzum ki, negatif duygular beni esir aldı ağlamamak için kasıyorum. Zaman sanki geçmiyor. Sorun diğer insanlarla kaynaşamamak. Sanki yokmuşum gibi davranıyorlar gibi geliyor, negatif duygular yoğunlaştıkça bu algım daha da hassaslaşıyor. Dün konferans için yolculuğa çıkmadan önce 4-5 kişilik bir grup sohbet ederken aralarına girip birşey sormak istedim, sorumu kimse cevaplamadı kendi aralarında devam ettiler çok kötü hissettim. Ardından buna benzer birkaç olay daha oldu. Neyse konferans alanına vardık akşam parti vardı lobide, indim baktım herkes içkisini almış muhabbette ne yapacağımı bilemedim, odama gelip uyudum :KK43:(

Sabah "Allahım gör halimi yardım et" diye dualar ederek kalktım pozitif olmaya çalışacaktım ama dakka 1 gol 1: odamdaki fransız kız kahvaltıya geliyor musun dedi, evet dedim sandım ki birlikte gitmek istiyor.. Kapıdan çıktık kız beni beklemeden yürümeye başladı, koridorun sonunda arkadaşıylar karşılaştı onla birlikte yürüdü. Bende zaten bişeyler birikmiş ağlamamak için dudağımı ısırdım resmen. Resmen enerjim diplerde şu anda, sonra pişman olmamak için kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum beceremiyor. Konferanstan da soğumuş durumdayım. Oturum boyunca kk'da konu okudum dinlemedim hiç, yüklü para vermeme rağmen :KK43:( Bir nefret duygusu çöreklendi içime resmen diğerlerinden nefret ediyorum aralarına giremediğim için.. Bu duyguyu nasıl aşarım ben

Hayatında başka problemler mi var ??
Bence bunlar kafaya takılmaması gereken şeyler hassas bir dönemdesin galiba ..

Sosyal bir ortamda insanların içine karışamamak sinir bozucu ama, bir de yırtık bir tip değilim biraz çekingenlik var çoğu zaman telkinle aşardım bu sefer böyle oldu :KK43:((

Yalnız takıl.
Sen kendini yanımda birileri olmalı diye kodlamışsın.
Belkide birileriyle kaynaşcam diye çok kasıyorsun negatif etki yayıyorsun.
Açıkçası ben birşey sorduğumda cevaplamayan insanlar için üzülmezdim.
Yüklüce para verdiğin konferansa adapte olamamak senin için zarar kendine kötülük ediyorsun.
Ömür boyu bir daha rastlamayacağın şahıslar için kendini yıpratma bazen tek takılmak inan daha güzel.
Sen orda neden bulunuyorsun bunu yerine getir yeterli bence.

pozitif ol onların davranışlarını umursama dilediğin gibi davran. enerjin onlara da geçsin

sağol canım ama yalnız yalnız takılırkennasıl pozitif olabilirim bilemiyorum umursanmıyorum gibi hissediyorum. 10 dakkalık kahve molasında bile odama geliyorum

Konferansa katılma nedeniniz ne,amaç bilimse araştırmayla dinlemeyse niye yalnızlığı bu kadar taktınız anlayamadım.amaç arkadaş edinmek değilki yani siz de yalnız takılın.elbet biri gelir konuşur.

Bahsettiğin grup kim? İşyerinden sürekli görüştüğün kişiler mi?
Anormal olan sen değilsin ki onlar bir tuhafmış

eğitim için mi yurtdışındasınız yoksa orda mı yaşıyosunuz? belki memleket özlemi olmuştur, orda kimseniz yoksa eğero_O

Neden baskalarina bagli olarak mutlu olmaya calisiyorsunuz ki ? Siz takilin ,mutlu olun ,pozitif olun ,gulumseyin zaten dilerleri sizin yaninizda olcaltir :KK66:

Geçici bir süre olduğunu düşünün. Fırsat bulunca çıkın etrafı keşfedin.

Yalnız takıl.
Sen kendini yanımda birileri olmalı diye kodlamışsın.
Belkide birileriyle kaynaşcam diye çok kasıyorsun negatif etki yayıyorsun.
Açıkçası ben birşey sorduğumda cevaplamayan insanlar için üzülmezdim.
Yüklüce para verdiğin konferansa adapte olamamak senin için zarar kendine kötülük ediyorsun.
Ömür boyu bir daha rastlamayacağın şahıslar için kendini yıpratma bazen tek takılmak inan daha güzel.
Sen orda neden bulunuyorsun bunu yerine getir yeterli bence.

Evet sanırım herkes birbiriyle sohbet edip gülüşürken yalnız olmak beni utandırıyor. Herkes farkediyor gibi hissediyorum. Burda bikaç türk var onlarla bile kaynaşamadım çünkü onlar önceden yakın arkadaş zaten, konuşunca konuşuyorlar ama "sen de gel, şuaya gidelim" vs özellikle davet etmiyorlar ve hep birbirleriyle konuşıuyorlar ben bir laf etsem tepki vs. vermiyorlar o kadar gülmüyorlar halbuki kaynaşmak isterdim

sen taktıkça o enerjiyi hissederler ve daha çok soğurlar senden .... burnu havada ol acık yahu... :KK59:çevre yapmaya mı gittin oraya canıımmmm aaaa pataklarım bak haaaa... :rolleyes: Hele fransızlara hiç takılma onlar kendilerinden başka kimseyi sevmezler sadece misss gibi giyin miss gibi ol salla gitsin

Evet sanırım herkes birbiriyle sohbet edip gülüşürken yalnız olmak beni utandırıyor. Herkes farkediyor gibi hissediyorum. Burda bikaç türk var onlarla bile kaynaşamadım çünkü onlar önceden yakın arkadaş zaten, konuşunca konuşuyorlar ama "sen de gel, şuaya gidelim" vs özellikle davet etmiyorlar ve hep birbirleriyle konuşıuyorlar ben bir laf etsem tepki vs. vermiyorlar o kadar gülmüyorlar halbuki kaynaşmak isterdim

Tek ol daha cool görünürsün sen niye kendini ezik hissediyorsun ki konuşmak isteyen yanına gelir.
Zaten şöyle bir çevre analizi yapmışsın arkadaş canlısı birine rastlamamışsın.
İş ortamı olsa anlarım ve fikir üretirim ama gelip geçici bir ortam için boşuna üzülüyorsun.

Mesela bu akşam gene parti varmış lobide gidip tek başıma içsem ezik görünür müyüm dışardan

konferans neyle ilgili? öğrenci misin? sanırım öylesin, çünkü bir akademisyenin böyle bir şeyden şikayet edeceğine hayatta inanmam =)

sağol canım ama yalnız yalnız takılırkennasıl pozitif olabilirim bilemiyorum umursanmıyorum gibi hissediyorum. 10 dakkalık kahve molasında bile odama geliyorum

şöyle ki sen o on dakikada bile odana çıkıyorsan onlar senin soğuk olduğunu düşünüp senden uzak duruyor olabilirler.
kahve içeceğin zaman sende onlara sor mesela içermisiniz diye alakasız birşeyde olsa araya kaynamaya calış.
herşey çok güzel çok keyfim yerinde iyiki buradayım de.
tadını çıkart. yerinde olmak isteyip olamayan bir çok insan var ve sen bu şansı değerlendir. kimse senden üstün değil :KK52:

sen taktıkça o enerjiyi hissederler ve daha çok soğurlar senden .... burnu havada ol acık yahu... :KK59:çevre yapmaya mı gittin oraya canıımmmm aaaa pataklarım bak haaaa... :rolleyes: Hele fransızlara hiç takılma onlar kendilerinden başka kimseyi sevmezler sadece misss gibi giyin miss gibi ol salla gitsin

evet özgüvenim o kadar yerlerde ki giyime kuşama makyaja abandım yine de çare etmedi

X