- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
![d_book.gif](http://www.kolobok.us/smiles/artists/vishenka/d_book.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam gözün aydın çok sevindim
inşallah mezuniyet haberlerinide duyarız
Tebrikler :)![]()
günaydın handanım gözün aydın güzel olmuş teprikler benim canım arkadaşım güzel gezmeler sağlıkla kallll
gözün aydın ablacım a.s.
kavuştunuz galibaaaaolumunekankayizsmile
güzel güzel gezin bol bol a.s.
Ne güzel ablacığım.Benim gibi öğrenci olanlar bilir
Ne büyük yük kalkmıştır üzerinden.
Hayırlısı mezuniyetine inşallah![]()
ne kadar güzl yaaaa
Çok mutluyum arkadaşlar kızım sınıfını geçti :sm_cool: hemde alttan hiç dersi olmadan direk geçti mutlu etti bizleri :lepi:
Artık üniversite 3. sınıf oldu çok çalıştı ama derslerine emeğinin karşılığını da aldı çok şükür :teytey:.. hihoyyyt
Hiç üzmedi bizleri anne ve babası olarak bizlerde elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştık kızımıza :1hug:
Her ne kadar yanımızda olmasa bile onun varlığını her zaman yanımızda hissettik ona destek olmaya çalıştık a.s opuyorumnanaktan
Kısmetse salı sabahı geliyor koskoca yaz tatili boyunca yanımızda olacak artık gezip dolaşacağız hediyesini alıp vereceğiz babasıyla :dance: yerimseniben
Seni çok seviyoruz bebeğim çabuk gel çok özledik seni çünkü senağlama Şeniz
:)) cok sevindim sizin adiniza....Mutlu Mutlu bir yaz gecirin insallah hepbirlikte ailecek...Allah sizi hic birbirinizden ayirmasin... Mezuniyet haberlerinide alirsiniz, kutlarsiniz insallah...
Mezuniyet haberlerini bizde bekliyoruz buarada :))
Hayirli olsun tekrardan, cok sevindim sizin adiniza.... hihoyyythihoyyyt
Çok teşekkürler ederim ....
İnşallah mezun olduğu zamanda burada paylaşmak kısmet olur ..
Darısı tüm evlatlarımızn başına inşallah...:Saruboceq:
Darisi Tüm Genclerin basina evet :)...simdilik sirada benim erkek kardesimde...bakalim o nelerle mutlu edicek bizi :))
Basarilari daim olsun canim
mezuniyet haberlerini de aliriz ins. a.s.
başarılarının devamı hayatı boyunca el attığı herşeyde gelir inşallah.
çok şanslı kızınız sizin gibi aileye sahip olduğu için Allah mutluluğunu ağzınızın tadını bozmasın ablacım