Çok Mutluyum Kızım Geliyor Yanımıza vede Sınıfını Geçti...

Evwet ya tv de seyrettim bende ne kadar büyük bir şirketti aslında kocaman uçakları vardı yazık olmuş ama üzüldüm..

Pegasusula geliyor zaten canım biz anadolu tarafındayız hemde yakın sorun olmuyor bize

Çok teşekkürler ablası 3.sınıf oldu artık inşallah canım ya görürüz o günleride inşallah opuyorumnanaktan

tebrikler ablacım kızını ve seni öpüyorum.........

Çok teşekkürler canım benim darısı kızına inşallah bende sizleri öpüyorum opuyorumnanaktan

allahım hep mutlu günlerini gösterir işallah .....

Çok teşekkürler fıstık amin inşallah hep beraberce görelim o günleri :Saruboceq: opuyorumnanaktan

gözün aydın canım.tüm hayatı boyunca başarılı olması dileklerimle sevgiler.opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler arkadaşım sağolasın darısı evlatlarına olsun inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

ablacım çok sevindim allah mezunıyetınıde göstersın inşallah kızının kocaman öptüm ıkınızıde opuyorumnanaktan

Sağol bitanem amin inşallah o günleride görürüz bende öpüyorum seni kocaman opuyorumnanaktan

tebrik ederim ablacım ya çok sevindim senin adına
mezuniyetini görmek de nasip olur inşallah
şimdi öyle mutlusundur ki sen dadından yinmezsin ha:roflol:

Çok sağol zeynepcim inşallah görürüz bizlerde o güzel günleri kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…