Çok Mutluyum Kızım Geliyor Yanımıza vede Sınıfını Geçti...

20 Mart 2008
141.539
213.024
1.423
60
Çok mutluyum arkadaşlar kızım sınıfını geçti :sm_cool: hemde alttan hiç dersi olmadan direk geçti mutlu etti bizleri :lepi:

Artık üniversite 3. sınıf oldu çok çalıştı ama derslerine emeğinin karşılığını da aldı çok şükür :teytey:.. hihoyyyt

Hiç üzmedi bizleri anne ve babası olarak bizlerde elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştık kızımıza :1hug:

Her ne kadar yanımızda olmasa bile onun varlığını her zaman yanımızda hissettik ona destek olmaya çalıştık a.s opuyorumnanaktan

Kısmetse salı sabahı geliyor koskoca yaz tatili boyunca yanımızda olacak artık gezip dolaşacağız hediyesini alıp vereceğiz babasıyla :dance: yerimseniben

Seni çok seviyoruz bebeğim çabuk gel çok özledik seni çünkü senağlama Şeniz

Maşallah kızınıza :nazar:İşallah mezun olduğu haberlerini de okuruz
başarılarının devamını dilerim ne mutlu size :1hug:

Çok teşekkürler eylülcüm opuyorumnanaktan
Amin darısı tüm çocuklarımızın başına inşallah :Saruboceq:

çok sevindim abla allah daha mutlu günlerinide göstersin inşallahopuyorumnanaktan

Teşekkürler zeynepcim sağoalsın darısı evlatlarının olsun inşallah opuyorumnanaktan

tebrik ederim abla.
mezuniyetini ve evliliğini de görürsünüz inşallahopuyorumnanaktan:hooray:

Sağol bitanem inşallah o günleride görmek nasip olur opuyorumnanaktan

Çok sevindim ablacığım, tebrikler,
inşallah mezun olduğu haberlerinide alırız :Saruboceq:
Doya doya tatilin tadını çıkarın emi,
güzelce gezin dolaşın hasret giderin opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler bitanem opuyorumnanaktan
İnşallah canım o günleride görürüz :lepi:
Gezeceğiz bolcana şmdiden siparişleri var zaten

tebrik ediyorum allah daha mutlu günler gösterir işallah :hooray::Saruboceq:

Teşekkürler canım benim inşallah hep berabercene görelim o günleri opuyorumnanaktan

inşallah ablacım ben yarıda bıraktım üniversiteyi inş oğluşum bitircek:Saruboceq:

İnşallah canım ya herşey onlar için zaten mutlaka okusunlar ama opuyorumnanaktan

gözün aydın canım,kızınla iyi gezmeleropuyorumnanaktan

Sağoalsın egemcim darısı evlatlarına inşallah opuyorumnanaktan

Gözünüz aydın ablacım.
Güzel ve emekle geçen, karşılığı alınmış bir sene geride kalmış.
Sıra tatilin tadını çıkarmaya gelmiş.
Mezun olduğu zamanıda görürsünüz inş.
Nice güzel günlerini görürsünüz inş.:nazar:

Çok teşekkürler canım hak etti tatili çok çalışıp emeğinin karşılığını da aldı çok şükür.
İnşallah görürüz hepimizde opuyorumnanaktan

MaşaAllah SübhanAllah :nazar::nazar: Allah başarılarını daim etsin,bahtı açık olsun inşallah:Saruboceq::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bir anne olarak inan duygularını anlayabiliyorum,insanın göğsü kabarıyor evladının başarılarıyla,Allah bizede nasip eder inşallah böyle mutlulukları:Saruboceq:

Çok teşekkür ederim sevgili mune güzel sözleriniz için opuyorumnanaktan..
Bir anne olarak inanın çok mutluyum guruluyum darısı bütün evlatlarımıza inşallah a.s.

gözün aydın canım
başarıların devamını dilerim
kaydirigubbakcemile3

Teşekkürler eminecim çok sağoasın amin inşallah canım :Saruboceq: opuyorumnanaktan

OOooh yaşasın tatilllll ,tatili haketmişşşşşş :)

Herhale yani çok çalıştı benim kızım ablası opuyorumnanaktan

ablacım cok sevındım goızunnnnn aydınnnn yuce rabbım mezunıyetınıde gosterır ınsalalhhh bız o zmanları gorebılecekmıyız acaba

Sağol esmacım darısı küçük behlülümüze olsun inan görürsün yıllar su gibi akıyor çünkü opuyorumnanaktan

Back