cnm etlıkde oturuyorum
etlık kecıoren tarafı dusunuyoruz
aaa ne güzel canım...
benim nişanlımda keçiörende yaşıyor artık dükkanını açınca gelirim alışveriş yapmaya
tekrar hayırlı olsun tatlım umarım herşey istediğin gibi geçer
mızmız biraz sermaye gerektirir.. orda dükkan kiraları nasıl arkadaşım
merhaba kızlar
evde cok sıkılıyorum
ıs bulmakda zor bılıyorsunuz
evlı olunca
neyse esımde dıyorkı
sana bır bujıterı dukkanı acıyıyım
kucucuk bırsey
korktum ılk basta ama sımdı dusunuyorumda cok guzel olcak
bayanssulusmile
dukkanda bır bayana ıhtıyac olabılecek herseyın olmasını ıstıyorum
canta
parfum-makyaj malzemlerı
toka-takı
ıc camasır
ceyızlık tarzı hanı bohcaya konulacak ozel ıc camasırları tarzı fılan
sızce nasıl olur para getırırmı kokruyorum kazanamam dıye:bbo:
bu ısı yapanlardan bılgı veyardım ıstıyorum bu konuda
ablacım hefevisi kırmıyım ama fazla açılma derim ben yani iç çamaşırı felan iyi hoş ama bohça felan zor olur önce aç küçük takı toka özellikle uygun fiyatta makyaj malzemeleri sonradan sonradan müşterilerin isteiğine bağlı illaki sorcaklar şu var mı şu varmı diye istek çok olunca dükkanınada öyle koyar satarsın dükkanın yürümesi için fiyatlar uygun olmalı ve ışıklandırma çok önemli çok aydınlık ledlerde döşeyin bembeyaz parlasın dikkat çeksin bide müzik eksik olmasın insanlar böyle yerleri merak ediyo ama dediğim gibi takı olsun toka olsun çanta olsun kesinlikle makyaj malzemesi olsun özel ihtiyaçlar (ağda ped..) gibi bak gör fena işler ama dükkanın nerde açacağında önemli cadde üzerinde olursa iş görür yoksa baya zarara girersiniz şimdiden HAYIRLI OLSUN ♥
birde dükkanı açacağın yerde senin gibi dükkan olmamasına dikkat edin yoksa müşterin az olur yer çok önemli yani evine uzak olsun yeterki tutsun batırmasın sizi
Gayet de reklam yapıyorsunuz hanımefendi :)Reklam varsa yönetici müdaha eder zaten ben hanımefendiye yardımcı olmaya çalıştım. Teşşekkürler..
Peki moderetör kaldır derse kaldırırım o zaman zaten moderetör kaldırır sakınca görürse. Konuyu kirletmek niyetinde değildim özür dilerim.Gayet de reklam yapıyorsunuz hanımefendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?