• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutluyum, esım bana dukkan acacak...

hayirli olsun canim
hayatta risk almadan birsey ogrenemeyiz ki
bence cok guzel olacak hersey ;senin adina cok sevindim

cnm etlıkde oturuyorum

etlık kecıoren tarafı dusunuyoruz

aaa ne güzel canım...
benim nişanlımda keçiörende yaşıyor artık dükkanını açınca gelirim alışveriş yapmaya
tekrar hayırlı olsun tatlım umarım herşey istediğin gibi geçer

hayırlı olsun ıns...bızde gorumceme boyle bır yer acmak ıstıyoruz..ama malıyetı ,prosedürleri hakkında bılgım yok arastırıcam bende...

hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım.
dükkanın yeri iyi işlek bir yerde
olunca bence çalışır.

bence dükkana açılış yap ANKARADAN hep gelelim ben hemen gelirim hergün bijuteriye uğruyorum çünküü gerçi yerin bana uzak ama gelirim...

ay kızlar dukkan bulamadık kı delırcem valla

esım cok degısken ruhlu allahdan elımızde 13 mılyar gıbı para vaz fazla olsa kesın bu adam kafayı yer valla

gorende elımızde dolu para var sanır ordan oraya atlıyo kızlar delırcem valla

hayırlı olsun herşey istediğin gibi olur umarımopuyorumnanaktan

Canım hayırlı uğurlu olsun her işte bir hayır vardır oh ne güzel keyfini çıkart gerisini düşünme iyi düşün iyi olsun eline fırsat geçmişken değerlendir bence çok kârlı bir iş bayana dairse getirisi kesin olur

merhaba kızlar
evde cok sıkılıyorum
ıs bulmakda zor bılıyorsunuz
evlı olunca
neyse esımde dıyorkı
sana bır bujıterı dukkanı acıyıyım
kucucuk bırsey
korktum ılk basta ama sımdı dusunuyorumda cok guzel olcak

bayanssulusmile

dukkanda bır bayana ıhtıyac olabılecek herseyın olmasını ıstıyorum

canta
parfum-makyaj malzemlerı
toka-takı
ıc camasır
ceyızlık tarzı hanı bohcaya konulacak ozel ıc camasırları tarzı fılan

sızce nasıl olur para getırırmı kokruyorum kazanamam dıye:bbo:

bu ısı yapanlardan bılgı veyardım ıstıyorum bu konuda

ablacım hefevisi kırmıyım ama fazla açılma derim ben yani iç çamaşırı felan iyi hoş ama bohça felan zor olur önce aç küçük takı toka özellikle uygun fiyatta makyaj malzemeleri sonradan sonradan müşterilerin isteiğine bağlı illaki sorcaklar şu var mı şu varmı diye istek çok olunca dükkanınada öyle koyar satarsın dükkanın yürümesi için fiyatlar uygun olmalı ve ışıklandırma çok önemli çok aydınlık ledlerde döşeyin bembeyaz parlasın dikkat çeksin bide müzik eksik olmasın insanlar böyle yerleri merak ediyo ama dediğim gibi takı olsun toka olsun çanta olsun kesinlikle makyaj malzemesi olsun özel ihtiyaçlar (ağda ped..) gibi bak gör fena işler ama dükkanın nerde açacağında önemli cadde üzerinde olursa iş görür yoksa baya zarara girersiniz şimdiden HAYIRLI OLSUN ♥

birde dükkanı açacağın yerde senin gibi dükkan olmamasına dikkat edin yoksa müşterin az olur yer çok önemli yani evine uzak olsun yeterki tutsun batırmasın sizi :D

ablacım hefevisi kırmıyım ama fazla açılma derim ben yani iç çamaşırı felan iyi hoş ama bohça felan zor olur önce aç küçük takı toka özellikle uygun fiyatta makyaj malzemeleri sonradan sonradan müşterilerin isteiğine bağlı illaki sorcaklar şu var mı şu varmı diye istek çok olunca dükkanınada öyle koyar satarsın dükkanın yürümesi için fiyatlar uygun olmalı ve ışıklandırma çok önemli çok aydınlık ledlerde döşeyin bembeyaz parlasın dikkat çeksin bide müzik eksik olmasın insanlar böyle yerleri merak ediyo ama dediğim gibi takı olsun toka olsun çanta olsun kesinlikle makyaj malzemesi olsun özel ihtiyaçlar (ağda ped..) gibi bak gör fena işler ama dükkanın nerde açacağında önemli cadde üzerinde olursa iş görür yoksa baya zarara girersiniz şimdiden HAYIRLI OLSUN ♥

birde dükkanı açacağın yerde senin gibi dükkan olmamasına dikkat edin yoksa müşterin az olur yer çok önemli yani evine uzak olsun yeterki tutsun batırmasın sizi :KK70:

6 sene önceymiş ya bu konunun açılışı :KK14: belki almış yürümüştür bile konu sahibi :KK48:

Merhaba ben sitede yeniyim. Uzun süredir takipteydim siteyi ancak üye oldum.

Ben iş hayatına sizin gibi başladım diyebilirim. Ama tabi ben dükkan açmadım zar zor olsa da bi iş buldum.

Yeniyim ve sizin yazınızı görünce de yazmadan duramadım doğrusu.:KK6:

Öncelikle tebrik ederim eşinizin düşüncesi çok güzel umarım başarılı da olursunuz. :)

Ben de bir şirkete takı tasarımcısı olarak girmiştim. Eğitimimin takı tasarımı ile bir alakası yoktu zaten hobi olarak başladığım bir uğraştı. İyi yaptığım bir iş olduğunu düşündükten sonra bu konuda iş aramaya başladım. Süreci anlatmayım baya bir sıkıntılı ama zor da olsa bu konuda bir iş buldum. Çok küçük bir şirketti ve çalışanların maaşları zor karşılanıyordu diyebilirim. Ama sonra işler iyi gitmeye başladı ve şirket belini doğrulttu.:KK9::KK9:

Bu sırada da yönetici açığı oluştu ve ben deneyimli eleman olarak terfi aldım. Hala takı tasarımları yapıyorum ama diğer tasarımcıların sorunları ile ilgilenmek asıl işim diyebilirim. Tasarımları görmek için ...... sitesini gezebilirsin. Bizim ürünler özel tasarım olduğu için tek tek satılıyor ve fiyatları biraz pahalı ama dükkanın için alışveriş yapmak istersen ......a mail at. Satış bölümü mutlaka ilgilenir.

Ayrıca sana da takı tasarımı yapmayı öğrenmeni tavsiye ederim. Eğef dükkan açacaksan üretim de yapman maliyetini düşürür ve en önemlisi kendi yaptığın ürünleri sergilemek ve onların insanlar tarafından beğenilip satın alınmak istemesini görmek paha biçilemez bir şey.

İnşallah dükkanı hayırlısıyla açarsınız sizin adınıza çok mutlu olduğumu da söylemek isterim:KK73::KK73::KK73:

Son düzenleyen: Moderatör:
Reklam varsa yönetici müdaha eder zaten ben hanımefendiye yardımcı olmaya çalıştım. Teşşekkürler..

Back
X