• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutluyum, esım bana dukkan acacak...

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
merhaba kızlar
evde cok sıkılıyorum
ıs bulmakda zor bılıyorsunuz
evlı olunca
neyse esımde dıyorkı
sana bır bujıterı dukkanı acıyıyım
kucucuk bırsey
korktum ılk basta ama sımdı dusunuyorumda cok guzel olcak

bayanssulusmile

dukkanda bır bayana ıhtıyac olabılecek herseyın olmasını ıstıyorum

canta
parfum-makyaj malzemlerı
toka-takı
ıc camasır
ceyızlık tarzı hanı bohcaya konulacak ozel ıc camasırları tarzı fılan

sızce nasıl olur para getırırmı kokruyorum kazanamam dıye:bbo:

bu ısı yapanlardan bılgı veyardım ıstıyorum bu konuda

Son düzenleme:
aaaaaa
cnm hayırlı olsun
valla getirisi mutlaka olur ama ne kadar olur onu bilemiyorum,kızlar yazar zaten birazdan
tekrar hayrlı olsun,başkasının yanında çalışmak zor en iyi patron ... patronsempatiksalakcinni

aaaaaa
cnm hayırlı olsun
valla getirisi mutlaka olur ama ne kadar olur onu bilemiyorum,kızlar yazar zaten birazdan
tekrar hayrlı olsun,başkasının yanında çalışmak zor en iyi patron ... patronsempatiksalakcinni

cok saol cnm ınsallah ıyı olur yoksa evde cıldırcam bu bana cok ıyı gelcek

canım neden iş yapmasın kı kalıteden ödun vermezsen fıyatlarıda bıraz ortama göre ayarlarsan süper olur hatta...
şimdiden hayırlı olsunn

aa ne güzel fikir valla böyle kadınları hep taktir etmişimdir benim bile hayalim yaniiii süper bişi yaparsın canım neden olmasın herşeyin kaliteli ürünleri alırsan müşteri kapman çok kolay yanii

Hayırlısı olsun inşallah. Ticaret öyle kolay bişey değil fakat kendine güveni geliyor insanın. umarım her şey iyi ve güzel olur. yer merkezi olursa bence iş yapar diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun öncelikle. Dükkanın semti önemli , semt halkının tarzına göre ürünlerin seçilmesi gerekir bence. ıyi fizibilite yapmak lazım yani.

cok saolun kızlar

evet boyle merkezı yerden dukkanı almak sart yanı dukkan cok onemlı benım ıcın
her kesıme uygun urunler bulundurmak ıstıyorum yanı sadece bır kesıme yonelık degıl
atıyorum orta durumlu bırı geldıgınde oda alabılır
durumu ıyı olanda alabılsın dıye dusunuyorum

bırde dukkanın dekarasoyonu cok ıyı olmalı

canikooom bebeğin var mııı çocuğun
eğer onlar varsa işi elemanlara bırakmak zorunda kalrısın zor olur...
şimdide hayırlı olsun
bedne çocuklarım var diye önce temzilik şirketi açtım çok zor oldu sonra iş değiştirdim şimdi turizm şirketine ortağım ortak olunca iyi oluyor çocuklar hastayken yada sen rahatsızken idare edecek biri oluyor...ŞıMDıDEN HAYIRLI OLSUNN ALLAH BOL KAZANÇLAR VERSSııN...

canikooom bebeğin var mııı çocuğun
eğer onlar varsa işi elemanlara bırakmak zorunda kalrısın zor olur...
şimdide hayırlı olsun
bedne çocuklarım var diye önce temzilik şirketi açtım çok zor oldu sonra iş değiştirdim şimdi turizm şirketine ortağım ortak olunca iyi oluyor çocuklar hastayken yada sen rahatsızken idare edecek biri oluyor...ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUNN ALLAH BOL KAZANÇLAR VERSSİİN...

ay cnm bebek fılan yok
mirmirmirmir

http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/245386-dukkan-acmak-istiyorum.html

bu linkte Kalliste arkadaşımız bijuteri ve tuhafiye malzemeleri üzerine daha önceden bir işyeri olduğunu ve bu konuda bilgi almak isteyenlere yardımcı olabileceğini belirtmiş.

sizde bu işi yapanlardan yardım istediğinizden kalliste arkadaşımız size yardımcı olabilir diye düşündüm.

hayırlı olsun.

Hayırlısı olsun inşallah canım sen kendine güven kazanırsın allahın izniyle

valla süper olur.hep kendi işim olsun isterdim.bende bi gün ev yemekleri üzerine küçük bi yer açmayı düşünüyorum nasip tabi...hayırlı olsunnn zemuszemus

Back
X