- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bende öyle diyorum da ailem bi oyun diye tutturdu
Kardeşim de düğün istemiyor ama ortada böyle de bir sorun var
Bende öyle diyorum da ailem bi oyun diye tutturdu
Damat ılımlı gibi duruyor ama biZşm aile de bazı Şeyler bir kere olur diyor
Ha öyleyse onu bi önereyimHayır tatlım çok bir para değil 100-200 veremeyecek durumda değillerdir herhalde ? Ben 2015te evlendim 100 lira verdim 30dk uzaklıkta yere geldi
Her nikah salonunda kokteyl Yapılıyor mu acabaiyide aileniz evlenmiyor kardeşiniz zaten düğün istemiyormuş.. kokteyl dediğiniz zaten nikah salonlarındada yapılıyor.. o şekilde anlaşsınlar.. nikah kokteylli olur.
Biz de öyle diyoruz ama bu seferde kardeşim alınıyor ne istediğini bilmiyor bizimkiTamam da o bir kere olan şey illa oynamalı mi olmalı ?
Kına da , nişanda yeterince eglenilmiyor mu ?
Nikah ve yemek düğün kadar masraflı zaten .
Neyse kardesinizin bileceği iş tabiki. Ben olsam ailemi karıştırmam nişanlımla istediğimi yapardım. Çevrenin ne dediğine çok takiliyorsunuz.
Biz de öyle diyoruz ama bu seferde kardeşim alınıyor ne istediğini bilmiyor bizimki
Evet annem davul zurna olmayınca düğün gibi olmaz cenaze olur diyor Yemeğe her zamsn gidilir diyorKardeşiniz okuyorsa burayı ; ona diyorum ki , kendi kararları olmalı, net olmalı. Evlilik kolay bir adım değil.
Eğer çevreyi onemsiyorsa , eşiyle ortak karar alabilme kabiliyeti yoksa hiç adım atmasın evlilik işine.
Muhafazakar bir es ve aile ile evleniyorsa ve o aile düğünde oyun istemiyorsa saygı duymalı. Çünkü zaten bir kaç gün önce kına da oynanacak kadar oynanır.
Düğünde de oynamayiversin millet, catlamaz ya.
Bana anneniz ortalığı karıştırıyor gibi geldi.
Evet annem davul zurna olmayınca düğün gibi olmaz cenaze olur diyor Yemeğe her zamsn gidilir diyor
Ever o da ne istediğini bilmiyor esas sıkıntı da oradan çıkıyor zaten .Geçmiş olsun. Kardesinizin işi zor kendi kararları olmadığı sürece.
O kadar çeşitli yaparlar mı bilmiyorum
Bunu bir öneri olarak Sunayım bakalım:))Bu şekilde gördüğüm oldu da ondan dedimaslında cok cesit değil. Evin önünde davul zaten calınır genelde. Kına zaten mecburi. Onu da bayanlara özel oynamalı yaparsınız. Düğün de yemekli nikahlı işte.
Ha öyleyse onu bi önereyim
Allah mesut etsin canımcanım ben de nikahımı akşam yemekli yapacağım.Nikah gününü aldık memur akşam bizim istediğimiz yere geleceği için herhangi bir ek ücret talep etmedi .100-200 tl gönlünüzden geçer memura verirsiniz o ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?