• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu sade olur ?

Düğünsüz evlenmek gibi değil mi

Bilmem , düğün bana fazla gereksiz geliyor.
En çok sıkılan da gelin damat oluyor genelde.
Kına ve nişanda zaten eğlenen egleniyor , bir daha bir daha gerek yok diye düşünüyorum.

Nikah , sonrasında belki yemek ve gelin damat gezdirme hepsinden güzel. :)

Bilmem , düğün bana fazla gereksiz geliyor.
En çok sıkılan da gelin damat oluyor genelde.
Kına ve nişanda zaten eğlenen egleniyor , bir daha bir daha gerek yok diye düşünüyorum.

Nikah , sonrasında belki yemek ve gelin damat gezdirme hepsinden güzel. :)
Damatta eğer siz isterseniz maliyeti karşılayayım kınayı istediğiniz gibi yapım Demiş

Kır düğünü gibi yapın gündüz mesela. Hem ayakta durulacak masalar olsun hem de yemek yenen. Sonra nikah kıyılsın. Kına zaten oynamalı olur kadınlar için. Evin önünde de davul çalıverirsiniz

Kardeşim kokteyl Tarzı birşey istiyor ailem de müzikli düğün istiyor

abovv herkes farklı telden çalıyor.
kardeşiniz nasıl istiyorsa o şekilde yapın. nikah olacak zaten damat tafafından beğenmeyen kokteyle gelmeyiversin.
sırf onlara uygun değil diye fedakarlık yapması gereken siz değilsiniz.

En en en istediğim nikah şekliydi ama olmadı. Anam tüm gece tepiştiler oynadılar olan stresten bize oldu geceleyin açlıktan ve yorgunluktan nereye gideceğimizi şaşırdık :KK53: kına gecesinde dökün kurtları :KK6: iki taraf da memnun kalır işte..

abovv herkes farklı telden çalıyor.
kardeşiniz nasıl istiyorsa o şekilde yapın. nikah olacak zaten damat tafafından beğenmeyen kokteyle gelmeyiversin.
sırf onlara uygun değil diye fedakarlık yapması gereken siz değilsiniz.
Kardeşim de düğün istemiyor ama ortada böyle de bir sorun var

En en en istediğim nikah şekliydi ama olmadı. Anam tüm gece tepiştiler oynadılar olan stresten bize oldu geceleyin açlıktan ve yorgunluktan nereye gideceğimizi şaşırdık :KK53: kına gecesinde dökün kurtları :KK6: iki taraf da memnun kalır işte..
Damatta öyle Demiş kınayı oynamalı yapım düğün bizim Dediğiniz gibi olsun nikah ve yemek Demiş

Damatta öyle Demiş kınayı oynamalı yapım düğün bizim Dediğiniz gibi olsun nikah ve yemek Demiş
Bana kalırsa en güzeli biliyor musun? Tabi kız kardeşinin isteği çok önemli Burda çünkü kendisi yaşayacak... Ama kına düğün gibi olursa (ki olabilir ) diğer gün de nikah+ yemek güzel olur ... Hatta bir yer tutup nikahı orda kiydirip aynı ortamda da yemek yenilebilir... Kır düğünü misali

Bana kalırsa en güzeli biliyor musun? Tabi kız kardeşinin isteği çok önemli Burda çünkü kendisi yaşayacak... Ama kına düğün gibi olursa (ki olabilir ) diğer gün de nikah+ yemek güzel olur ... Hatta bir yer tutup nikahı orda kiydirip aynı ortamda da yemek yenilebilir... Kır düğünü misali
Gün almış onlar nikah belediyede olacak

Düğünde erkekli kadınlı oynamak çok basit geliyor bana. Yemekli düğün gayet şık ve pahalı oyunlu düğünlere göre. Ayrıca kapalı olmakla ne ilgisi var ki düğün için çok asil bir uyum olur yemek ve nikah.

Değiştirme şansları yok mu ? Hadi yok diyelim yine aynı şekilde olabilir bence ufak şeyleri büyütüp de kalp kırmaya değmez. Unutulup gidiyor geriye kalan mutluluk ...
Nikah memurunu baska yere götürmek masraflı oluyormus galiba o Yüzden belediyede olacak nikahları

Back
X