- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
Kokteyl kötü mü sizce ?Kardeşiniz ayakta dikilmek istiyo damat sadece yemek anne davul
Bu işin içinden çıkılmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kokteyl kötü mü sizce ?Kardeşiniz ayakta dikilmek istiyo damat sadece yemek anne davul
Bu işin içinden çıkılmaz
Düğünsüz evlenmek gibi değil mi
Damatta eğer siz isterseniz maliyeti karşılayayım kınayı istediğiniz gibi yapım DemişBilmem , düğün bana fazla gereksiz geliyor.
En çok sıkılan da gelin damat oluyor genelde.
Kına ve nişanda zaten eğlenen egleniyor , bir daha bir daha gerek yok diye düşünüyorum.
Nikah , sonrasında belki yemek ve gelin damat gezdirme hepsinden güzel. :)
Damatta eğer siz isterseniz maliyeti karşılayayım kınayı istediğiniz gibi yapım Demiş
Kardeşim kokteyl Tarzı birşey istiyor ailem de müzikli düğün istiyor
O kadar çeşitli yaparlar mı bilmiyorumKır düğünü gibi yapın gündüz mesela. Hem ayakta durulacak masalar olsun hem de yemek yenen. Sonra nikah kıyılsın. Kına zaten oynamalı olur kadınlar için. Evin önünde de davul çalıverirsiniz
Damat ılımlı gibi duruyor ama biZşm aile de bazı Şeyler bir kere olur diyorIlımlı insanlara ılımlı şekilde yaklaşilmali.
Yıllar sonra düğün hatirlanmiyor bile.
Kardeşim de düğün istemiyor ama ortada böyle de bir sorun varabovv herkes farklı telden çalıyor.
kardeşiniz nasıl istiyorsa o şekilde yapın. nikah olacak zaten damat tafafından beğenmeyen kokteyle gelmeyiversin.
sırf onlara uygun değil diye fedakarlık yapması gereken siz değilsiniz.
Damatta öyle Demiş kınayı oynamalı yapım düğün bizim Dediğiniz gibi olsun nikah ve yemek DemişEn en en istediğim nikah şekliydi ama olmadı. Anam tüm gece tepiştiler oynadılar olan stresten bize oldu geceleyin açlıktan ve yorgunluktan nereye gideceğimizi şaşırdıkkına gecesinde dökün kurtları
iki taraf da memnun kalır işte..
Bana kalırsa en güzeli biliyor musun? Tabi kız kardeşinin isteği çok önemli Burda çünkü kendisi yaşayacak... Ama kına düğün gibi olursa (ki olabilir ) diğer gün de nikah+ yemek güzel olur ... Hatta bir yer tutup nikahı orda kiydirip aynı ortamda da yemek yenilebilir... Kır düğünü misaliDamatta öyle Demiş kınayı oynamalı yapım düğün bizim Dediğiniz gibi olsun nikah ve yemek Demiş
Gün almış onlar nikah belediyede olacakBana kalırsa en güzeli biliyor musun? Tabi kız kardeşinin isteği çok önemli Burda çünkü kendisi yaşayacak... Ama kına düğün gibi olursa (ki olabilir ) diğer gün de nikah+ yemek güzel olur ... Hatta bir yer tutup nikahı orda kiydirip aynı ortamda da yemek yenilebilir... Kır düğünü misali
Değiştirme şansları yok mu ? Hadi yok diyelim yine aynı şekilde olabilir bence ufak şeyleri büyütüp de kalp kırmaya değmez. Unutulup gidiyor geriye kalan mutluluk ...Gün almış onlar nikah belediyede olacak
Bence yemek kokteyl cok karisik oluyor.Damatta yemek istiyor sizvd yemek mi daha iyi kokteyl mi
Nikah memurunu baska yere götürmek masraflı oluyormus galiba o Yüzden belediyede olacak nikahlarıDeğiştirme şansları yok mu ? Hadi yok diyelim yine aynı şekilde olabilir bence ufak şeyleri büyütüp de kalp kırmaya değmez. Unutulup gidiyor geriye kalan mutluluk ...
Bende öyle diyorum da ailem bi oyun diye tutturduDüğünde erkekli kadınlı oynamak çok basit geliyor bana. Yemekli düğün gayet şık ve pahalı oyunlu düğünlere göre. Ayrıca kapalı olmakla ne ilgisi var ki düğün için çok asil bir uyum olur yemek ve nikah.
Hayır tatlım çok bir para değil 100-200 veremeyecek durumda değillerdir herhalde ? Ben 2015te evlendim 100 lira verdim 30dk uzaklıkta yere geldiNikah memurunu baska yere götürmek masraflı oluyormus galiba o Yüzden belediyede olacak nikahları