- 28 Ocak 2017
- 668
- 219
- 30
teşekkür ederim siyahlığı iyi de yamuk olmasa işte.Ben neden çok beğendim peki diye düşünüyorum şuan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim siyahlığı iyi de yamuk olmasa işte.Ben neden çok beğendim peki diye düşünüyorum şuan :)
Kısaydı zaten aldırmadan evvel deAvatarindaki kas daha orantisiz degistir bence.
Kaslarin gayet guzel bosuna takiyorsun. Sorun simetri degil de fazla kisa kalmis.
Teşekkür ederim. 2 yıl evvel sivilce tedavisi geçirdim ahh gerçi alnımda çıkmıyordu yanaklarımda çıkıyorlardı ama zor günlerdi şükür atlattım.Ayy teniniz de ne kadan güzelmiş
Ov çok kötü bir de uzama süreci ayrı dert ki iyi bilirimay sen dua et bu haline,
geçen sene bir uzak doğulu çalışana aldırdım kaşımı, aboo incecik yaptı, onlar öyle seviyorlar galiba, eve utana sıkıla geldim, bir kez babam bıyıklarını kestirmişti de çok gülmüştük ailecek, onun gibi hissettim aynı, bildiğin kaşımın etrafı beyaz ten olarak görülüyor, çok kötüydü.
sonrasında korkuma kaç ay kuaföre uğramadıydım
ay sen dua et bu haline,
geçen sene bir uzak doğulu çalışana aldırdım kaşımı, aboo incecik yaptı, onlar öyle seviyorlar galiba, eve utana sıkıla geldim, bir kez babam bıyıklarını kestirmişti de çok gülmüştük ailecek, onun gibi hissettim aynı, bildiğin kaşımın etrafı beyaz ten olarak görülüyor, çok kötüydü.
sonrasında korkuma kaç ay kuaföre uğramadıydım
Birbirine benzemeyen kardeşKaşlar kızlardeşmiş :))
Ay benim babamın da kuaförde aklına girip kaşlarını kesmişlerdi o hali geldi aklıma Eve sizin gibi gitsem babamın dilinden bir ömür kurtulamazdım sanırım
Eveetkimsenin orantılı değil.takma.Birbirine benzemeyen kardeş
O şey değil miEn son kuaföre gittiğimde uç kısımlarını yukarıya kaldıracak şekilde aldırmasını söyledim bakalım o şekilde nasıl olacak
Hayır yahu ne alaka yüzüme daha net bir ifade vermesi için istiyorumO şey değil mi
Türkiye’ye tatile geldim gurbetçi kaşı
İfade bakışta olur,Hayır yahu ne alaka yüzüme daha net bir ifade vermesi için istiyorum
Hangi sehirdesin, oneride bulunabilirim..Fotoğraftada da gördüğünüz üzere kaşlarımı aldırıyorum kuaförde. Fakat kaşlarım yapısal olarak orantısız, ikisi birbirinden başlangıç noktaları itibariyle farklı. Bir kaşım daha yukarda iken diğeri daha aşağıda. Bu nedenle de yamuk duruyor. Kuaföre gittiğimde orantılı alması konusunda telkinde bulunuyorum fakat değişen bir şey yok. Üç farklı kuaföre gittim bir değişiklik olmadı. Onca sıkıntımın derdimin arasından bu konu hiç de mühim değil ama fikir almak istedim sizlerden, aynı durumdan muzdarip olan kadınlardan.
İstanbul avrupa yakasındayımHangi sehirdesin, oneride bulunabilirim..
Kaslarin guzel bu arada..
Hee orda bildigim yokİstanbul avrupa yakasındayım
İki kez iyice uzattım toplatmak için kıl yumagı olmuştum fakat sonuç aynı yineHee orda bildigim yok
Iki kaş tıpatıp olmaz genelde..
Istersen iyice uzatmakla başla işe..
Evet aslında istediğim biraz daha düz ve uç kısımları daha dikAslında orantısız değil kaşınız sadece bir tarafın kavisini çok dik yapmış alan kız. Bir dahakine düzleştirmeye çalışıyorum derseniz daha doğal alır.